- 2 Nisan 2012
- 43.617
- 22.509
- 2.888
Dün yedim daha.
Tapas kültüründe midye sıcak-soğuk mühim bir deniz mahsulü mezesidir.
Tapas kültüründe midye sıcak-soğuk mühim bir deniz mahsulü mezesidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şırdanın görüntüsüne aldanma reis tadı lokum gibiBugüne kadar yemekten çekindiğim üç şey vardı Türkiye'de.
Biri midye, biri kokoreç, biri ise bizim Adana'da y şeklinde sunulan Şırdan. Kokoreç ve Şırdan'ı deneme ihtimalim sıfır. Midye bir gün bir tane denerim belki denemiş olmak için.
Annem bayılıyor Şırdan'a zaten. Adana'ya ne zaman gelsek mutlaka yiyor. Hatta şu an yine Adana'ya doğru yoldayız bu gece de kesin yerŞırdanın görüntüsüne aldanma reis tadı lokum gibiMidyeden sonra bence onu da dene 1
![]()
Bugün şırdanı denemenin tam da zamanı olabilir reisAnnem bayılıyor Şırdan'a zaten. Adana'ya ne zaman gelsek mutlaka yiyor. Hatta şu an yine Adana'ya doğru yoldayız bu gece de kesin yer![]()
Yok yav ben Adana yiyeceğim çünkü yarın köye döneceğiz tekrardan, hafta sonu Alamanya'ya yola çıkmadan önce.Bugün şırdanı denemenin tam da zamanı olabilir reisHarbiden tadı lokum gibi..
Şimdiden afiyet olsun reis..Yok yav ben Adana yiyeceğim çünkü yarın köye döneceğiz tekrardan, hafta sonu Alamanya'ya yola çıkmadan önce.
tahir mahir koç konusuyla alt alta gelmiş. tmk konusundayım sanıyorum bu ne dedimOturddum mu 50 tane yerim
Sağolasın.Şimdiden afiyet olsun reis..
Eyvallah reis sen de sağolasın.Yarasın 5 kgden 1 şey olmazSağolasın.
Rahat bi 5kg almışımdır 2 haftada burada. Dönünce ilk işim spor olacak sanırım![]()
Lezzetlerini çok sevmeme rağmen midye ve kokoreç için olumsuz görüş bildirdim ama şırdan, midenin son bölümü oluyor ve şüphe duyulacak bir durum yoktur. Şırdan yemeyen dışarda et veya başka ürün de yememeli. Adana' da yedim, lezzeti güzel ama içine çok fazla pirinç koyuyorlar...Bugüne kadar yemekten çekindiğim üç şey vardı Türkiye'de.
Biri midye, biri kokoreç, biri ise bizim Adana'da y şeklinde sunulan Şırdan. Kokoreç ve Şırdan'ı deneme ihtimalim sıfır. Midye bir gün bir tane denerim belki denemiş olmak için.