Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Cevap: Milan Baros Bu Ligin En İyi Forvetidir

Kazım iyi futbolcudur ama fazla RAHAT.

Son bi kaç haftadırda rahatlığı tavan yapmış durumda.Bildiğin yürüyor adam sahada.

---emre---

elmander kazim

boyle bir 4-3-1-2

bu kadro ile cikalim bir maca rakibi ezip mashed potato yapmazsak bende bi cacik bilmiom

biliyor . senin benim kadar olmasada. istiklal marşınıda okuyor .

türkce biliyordur az cok ama istiklal marsimizi okurken ben hic görmedim.

yanlis anlamayin, okumuyor, okumali ama diye elestirmiyorum, herkes okumak zorunda degil zaten, bende mesela icimden okurum bazen.

---emre---

elmander kazim

boyle bir 4-3-1-2

bu kadro ile cikalim bir maca rakibi ezip mashed potato yapmazsak bende bi cacik bilmiom

Kazım'dan forvet olmaz... forvet'in pres yapması şart, rakibi rahatsız etmesi şart.. Kazım anca top bekliyor.. olmaz. Baros-Elmander ikisini bozmam için Drogba'yı falan almamız lazım, baska turlu bozmak maholuk olur.

Kazım bizim kale çizgisinde çalım yapmaya kalkacak rahatlığa sahip. Forvette çıldırtır artık...

Kazım'dan forvet olmaz... forvet'in pres yapması şart, rakibi rahatsız etmesi şart.. Kazım anca top bekliyor.. olmaz. Baros-Elmander ikisini bozmam için Drogba'yı falan almamız lazım, baska turlu bozmak maholuk olur.

kazimmi rakibi bozmuyor

ne diyon reis

adamin rakibi bozup kiciyla basiyla kazanip attigi attirdigi kac gol sayayim

gecen sene santosu ezmesinimi

gecen hafta trabzonda sag acikta pres yapip calmasinimi?

adamin en iyi yaptigi isi yapmadigi is gibi gostermeniz enteresan

ayrica kafa topu vermez rakibe

sen bana barosun presle kazanip attigi attirdigi 2 pozisyon sayabilirmisin 2 senede:)

bence kazim gibi 0-100 km si cok kotu olan bi adamdan sag acik olmaz

kivrak degil cabuk degil calim atamaz

nasil sag acik anlamadim

guclu

kafa toplari iyi

inanilmaz duzgun ve sert vurur toplara

arkasi donuk cok iyi top saklar

bana sorarsaniz tam bir forvet

kazimmi rakibi bozmuyor

ne diyon reis

adamin rakibi bozup kiciyla basiyla kazanip attigi attirdigi kac gol sayayim

gecen sene santosu ezmesinimi

gecen hafta trabzonda sag acikta pres yapip calmasinimi?

adamin en iyi yaptigi isi yapmadigi is gibi gostermeniz enteresan

ayrica kafa topu vermez rakibe

sen bana barosun presle kazanip attigi attirdigi 2 pozisyon sayabilirmisin 2 senede:)

reyis bahsettiğin pozisyonlar, kanattan gelişen top'lu pozisyonlar.. topu alıyor birşeyler yapıyor.. anlattığım o degil, topsuz mucadele'de sadece yuruyor Kazım bunu inkar eden varsa ben artık hicbirsey demem. Kazım kadar rahat forvet olmaz. kanatta iyidir, forvet olmaz. kanatta'da nasıl iyidir, takım orta sahayı ele geçirdiyse.. bizim için işler ters giderse Kazım sahada yok zaten.. Baros'la kıyaslanamaz, Galatasaray'ın en boktan halinde Baros gelir yine ipten alır bizi penaltı mentaltı yaptırıp...

reyis bahsettiğin pozisyonlar, kanattan gelişen top'lu pozisyonlar.. topu alıyor birşeyler yapıyor.. anlattığım o degil, topsuz mucadele'de sadece yuruyor Kazım bunu inkar eden varsa ben artık hicbirsey demem. Kazım kadar rahat forvet olmaz. kanatta iyidir, forvet olmaz. kanatta'da nasıl iyidir, takım orta sahayı ele geçirdiyse.. bizim için işler ters giderse Kazım sahada yok zaten.. Baros'la kıyaslanamaz, Galatasaray'ın en boktan halinde Baros gelir yine ipten alır bizi penaltı mentaltı yaptırıp...

ne toplusu ne diyon emir

santos topu geveledi adam basti cizgide yikti adami aldi topu attirdi

gecen hafta geri pas yaptilar adam topu ileri dikiyordu kazim basti aldi topu verdi elmandere gol

ne toplusu

kazimin topsuz oyunda kotu oldugu dogru

durarak oynadigi dogru

en buyuk sorunu oyunun icinde olmamasi

forvetteyken ise oyle olmuyor

dogal olarak surekli oyunda

surekli aktif

rakibi sinirlendiriyor bu durum tabi

gucleri yetmiyor fiziksel olarak bas etmeye

bence kazim gibi 0-100 km si cok kotu olan bi adamdan sag acik olmaz

kivrak degil cabuk degil calim atamaz

nasil sag acik anlamadim

guclu

kafa toplari iyi

inanilmaz duzgun ve sert vurur toplara

arkasi donuk cok iyi top saklar

bana sorarsaniz tam bir forvet

forvet mi degil mi bilemiyorum ama kanat oyuncusu degil, burasi kesin.

yada söyle diyelim, Gs de oynayacak kadar iyi degil, oyniyor gerci ama neyse.

ne toplusu ne diyon emir

santos topu geveledi adam basti cizgide yikti adami aldi topu attirdi

gecen hafta geri pas yaptilar adam topu ileri dikiyordu kazim basti aldi topu verdi elmandere gol

ne toplusu

kazimin topsuz oyunda kotu oldugu dogru

durarak oynadigi dogru

en buyuk sorunu oyunun icinde olmamasi

forvetteyken ise oyle olmuyor

dogal olarak surekli oyunda

surekli aktif

rakibi sinirlendiriyor bu durum tabi

gucleri yetmiyor fiziksel olarak bas etmeye

reyis kazım'dan santrfor olmaz. diyorum ya iste TOPLU oyunda iyi. atak halinde iyi. okey ona.. fakat, topsuz oyunda nereye kacacagını bilmiyor Kazım, biliyorsada kacmıyor, topsuz oyunda pres yapmıyor, rakiple ugrasmıyor.. boyle forvet olur mu ? durgun forvet olmaz. Kazım'ın oyun stili bu. forvet'e elverisli degil. Baros'a 10 dakika top gelmesin top baska yerlerde dolansın en az 10 kere yardırmıstır rakip defansı, alan acmıstır bilmemne.

Kazım, bizim takım orta sahayı ele gecirmisse, kendini verir oyuna etkili olur, o da santrfor olarak degil. sadece top bekleyen forvet olmaz, oluyorsa da Jardel gibi olması lazım. ki Kazım kim Jardel kim.

hep derim .kazım ancak forvet oynar. ve oynarsa etkilide olur. güçlü, teknik ,vuruşları düzgün. daha ne olsun ?o estonya maçını hatırlayın sağ çaprazdan yakaladımı affetmiyo.yani forvet olup ceza yayının sağında solunda çok pozisyon bulur.kazımdan kanat olmaz!forvette iyi !

bence olmaz. Colin Kazım kanatta cok iyi degil, ama forvet hic degil... takım iyi gidiyorsa, kanatta yararlı bir oyuncu zamanın %50sinde. okadar.

forvet başka bir olay.

Elmander daha iyi, net.

Elmander en az 5 e katlar barosu. 4 e katlar diyenle tartışırım.

Elmanderin sol ayağı >baros

Elmander'i en en formda olduğu zaman Bolton transfer etti ancak. Baros maksimum geberik olduğu dönemde Lyon'a transfer oldu. Bunun tartışması yok bence aradaki sınıf farkı net:ka21:

barosun kariyeri elmanderin kariyerine secde ettirir

Baros'un kramponunun çivisinin ucundaki bakteriyel oluşumun moleküllerin atomlarında barınan elektronlarının üzerindeki elektriksel akımdan kaçan şarj tanesi > Mustafa Yavuz'un futbol bilgisi

Hayal dünyasında yaşamaya devam et.

Bu ligin en iyi forvetinin Baroş'un olmadığını Hayri Cund bile anlar.

Geri
Üst Alt