Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Cevap: Milan Baros Bu Ligin En İyi Forvetidir

Elmander Baros kiyaslamasi neden ? Bunlar partner...

sizi anlamak gercekten zor :D

Adam tartışmaya kapalı yazmış, 2 saatte 17 sayfa oldu. :)

En iyiliği bırakın,formda olup olmamasına bakın. Evet birçok özelliğiyle benim için de en iyi forvet fakat formda değil ve geçmişiyle götüremez bu işi. Bir an önce toparlanması dileğiyle,yoksa çanlar onun için çalacak gibi...

abi adamın 2 hatasını goruyorsun, 20 dogrusunu gormuyorsun...

sıvalı pozisyonlardan bahsetmiyorum, takım oyununda bir stres yaratıyor mu Baros ? hayır. pas trafiği takım oyunu. pozisyonlarda yapılan hatalar ayrı, herkes yapar onları.. yani net burada Baros'a linc girisimi var, engellemek istedigim bu.. laf kalabalıgı yaparak laf sokayımda nereden sokarsam sokayım mantıgı hakim.. OLMAZ, bunu Baros gibi bir oyuncumuza yapamazsınız. Adam kariyerini Galatasaray'a verdi. takımın en saygın kariyerli oyuncularından biri.. ve soylediginiz hersey anlamsız. adam yatar oynamaz, kotu bile oynar[ki oynamıyor], ozaman bi nebze hak veririm..

tamam, bir Drogba olmadığını bizde biliyoruz. fakat Baros su an gerekeni yapıyor, hoca'da 11 oynatıyor.. Bu kadar bu iş.. alıyorsak 20 milyon euro ve uzeri forvet, eyvallah.. alamıyorsak, Baros'a kostek degil, destek olun. Baros yetersiz falan degil, super mucadeleci, golcu bir oyuncu. 2 3 mac gol atamadı diye yaptıklarınız ve soyledikleriniz ayıp. Adamın bir suru yaptıklarını gormeyin, bel altı vurun.. olmuyor.. ki vurdugunuz bolge, curuk, kusura bakmayın.

**bir maçtaki sadecee 2 tane sahne sundum sadece sen 1 örnek isterken abi

ben de severim baroşu . saygımda sonsuz nice sevinçler yaşatmıştır ama takım yenilieniyor . daha dinamik hızlı bir düzene geçiyor. ve kaşarlaşmış topçular bir bir gidiyor ki takıımın çehresi ne kadar degişiyor sende görüyorsun .. [sabri*eboue , servet*ujfa , bam*sem vs ] baroşun yerini alınabilcek bir baba adam lazım . ki 20 milyon diyorsun uçuyorsun . porta 2 milyona kleber diye adam çıkartıyor buluyor . atletico bedavaya adrian diye bir adam buluyor .. dünya o kadar kıtlaşmadı henüz.

ben takımımı düşünüyorum . santrfor fevkimde forvetimsi özellikleri olan daha komplike bir oyuncu istiyorum. bu oyuncu bizi ulaşmak istedigimiz yere daha ççabuk götürür kanısındayım .

baroş ya sezon sonu yada önümüzdeki sezonda çıkartılmalı artık takımdan . daha genç adamlar monte edilmeli . terimin baroşu tutugunu sanmıyorum. elinde santrfor yok ve 433 sistem çeşitlerinde elmanderin tek forvet ve kazım rieralı kanatların götürmiyecegini biliyor. aksini düşünse devre arasına kadar baroş ve sercanla idare edicegiz demezdi .

sana saygım var duygusallıgını anlayabiliyorum ama artık degişim şart .. bende çok isterdim kewellın kalmasını ama zaman geçti adam gitti yapıcak birşey yoktu. .

En iyiliği bırakın,formda olup olmamasına bakın. Evet birçok özelliğiyle benim için de en iyi forvet fakat formda değil ve geçmişiyle götüremez bu işi. Bir an önce toparlanması dileğiyle,yoksa çanlar onun için çalacak gibi...

form'da değil derken, gol sıkıntısı çekiyor. yoksa mücadele gücü iyi. Elmander gol yükünü yüklendi birkaç maç, bu Baros'u yetersiz kılmaz, aksine takım rahat gol atabiliyorsa, forvet'te gezinen oyuncular yeterli demektir. guns n roses'lı bir reyis olarak anlayış bekliyorum USTAD. :ka21:

Bişiy sorcam ya tartışmaya kapalıysa niye konu açıyosun :)

not: bencede baroş bu ligin en iyisi.

ben su an forvette elmander kazim ikilisini gormek istiyorum

gucsuz adamlara tahammulum yok

Baros'un yaptığı koşular çok doğru ve Elmander'e çok iyi alan yaratıyor.

Ama Baros toplu oyunda 0 malesef. Ne top kontrolü var, ne top sürebiliyor nede şut çekebiliyor.

Baros şu durumda Elmanderle birlikte oynamalı çünkü başka seçeneğimiz yok en azından devre arasına kadar.

Birde başlık değiştirilmeli Baros'a destek olmalıyız vs. olmalı. Baros bu ligin en iyi forveti dersen doğal olarak herkes birileriyle karşılaştırır Baros'u..

**bir maçtaki sadecee 2 tane sahne sundum sadece sen 1 örnek isterken abi

ben de severim baroşu . saygımda sonsuz nice sevinçler yaşatmıştır ama takım yenilieniyor . daha dinamik hızlı bir düzene geçiyor. ve kaşarlaşmış topçular bir bir gidiyor ki takıımın çehresi ne kadar degişiyor sende görüyorsun .. [sabri*eboue , servet*ujfa , bam*sem vs ] baroşun yerini alınabilcek bir baba adam lazım . ki 20 milyon diyorsun uçuyorsun . porta 2 milyona kleber diye adam çıkartıyor buluyor . atletico bedavaya adrian diye bir adam buluyor .. dünya o kadar kıtlaşmadı henüz.

ben takımımı düşünüyorum . santrfor fevkimde forvetimsi özellikleri olan daha komplike bir oyuncu istiyorum. bu oyuncu bizi ulaşmak istedigimiz yere daha ççabuk götürür kanısındayım .

baroş ya sezon sonu yada önümüzdeki sezonda çıkartılmalı artık takımdan . daha genç adamlar monte edilmeli . terimin baroşu tutugunu sanmıyorum. elinde santrfor yok ve 433 sistem çeşitlerinde elmanderin tek forvet ve kazım rieralı kanatların götürmiyecegini biliyor. aksini düşünse devre arasına kadar baroş ve sercanla idare edicegiz demezdi .

sana saygım var duygusallıgını anlayabiliyorum ama artık degişim şart .. bende çok isterdim kewellın kalmasını ama zaman geçti adam gitti yapıcak birşey yoktu. .

reyis genc oyuncu istiyorum diyorsunda

1. Baros genc, Elmander'le aynı yasta zaten hatta Elmander buyuk galiba Baros'tan... ben şahsen forvet'e 25lik adamlar istemiyorum.. forvette tecrübeli adam, bitirici, ne yaptığını bilen adam olmalı... Baros ve Elmander o yuzden bu kadar iyi oturdular, sağlam bir forvet arkası bile yok takımda...

4-4-2 sistemine şu an bir Falcao, Drogba vs. gibi oyuncu alamıyorsan bu ikisinden iyisini bulamazsın zaten. Alacağın oyuncu bu kadar bile oynayamaz... sağlam golcu forvet bulmak kolay degil. her mevkiye bulursun, forvet ozeldir.. Baros gibi forvetler çok yetişmiyor.. takip ediyoruz bizde Avrupa liglerini...

Şu an orta saha'ya bir forvet arkası geldigi vakit, kanatlarda duzelirse, Baros maksimum performans sergileyecektir, BUNU ADIM GİBİ BİLİYORUM hatta daha iyi biliyorum.

1 sene gol kralı oldu diye bence fazla abartı.Zaten 1-2 senedir oynamıyor, oynamayan iyi forvet işimize yaramaz.Ara transfer de gitmeli yerine daha iyisi gelmeli.

form'da değil derken, gol sıkıntısı çekiyor. yoksa mücadele gücü iyi. Elmander gol yükünü yüklendi birkaç maç, bu Baros'u yetersiz kılmaz, aksine takım rahat gol atabiliyorsa, forvet'te gezinen oyuncular yeterli demektir. guns n roses'lı bir reyis olarak anlayış bekliyorum USTAD. :ka21:

Baros'u severim ben.Hatta şu çift forvet olayına çok sevinmiştim Elmander'i tek görmektense. Evet fiziken iyi değil,yetenekleri körelmiş olamaz ve bu fiziki yetersizlik onun yeteneklerine yansıyor(aralara koşu,pozisyon alma). Baros eski hali değil belki fakat %20-30 daha azı oynasa bile Elmander ile birlikte bu ligin çifte belalısı olurlar.

Farklı özellikleri olan iki iyi forvete sahibiz

Daha ne

Neyin tartışması bu

Trabzonspor maçında Baros 22 6 pas hatasıyla Elmander 33 12 pas hatasıyla oynamış.Görende Baros her topu rakibe atıyor falan sanır. ;)

Şimdi Baros konusuna açıklık getireceksek Baros eski kingliğinde formunda değil ama ben toparlanacağına inanıyorum Baros'un.Şu haliyle bile gayet faydalı oluyor, alan açıyor, faul alıyor vs.

Gol atmayada başladımı problem kalmaz.Elmanderede demediğiniz kalmamıştı sezon başı unuttum sanmayın ;)

Acikcasi bu bos bir tartisma. Ne yapmamiz gerektigine bakmamiz lazim. Baros'u gonderip yerine birini alsak gelen adamin sakatlanmayacagi da belli degil. Ote yandan Baros formsuz. Sercan'in da dava durumu var. 4-4-2 oynayan takim icin 3 forvet cok az zaten. Baros gonderilmeyip yerli ya da yabanci bir forvet daha almamiz lazim

Kariyer olarak ta en kariyerli oyuncudur...

Trabzonspor maçında Baros 22 6 pas hatasıyla Elmander 33 12 pas hatasıyla oynamış.Görende Baros her topu rakibe atıyor falan sanır. ;)

Şimdi Baros konusuna açıklık getireceksek Baros eski kingliğinde formunda değil ama ben toparlanacağına inanıyorum Baros'un.Şu haliyle bile gayet faydalı oluyor, alan açıyor, faul alıyor vs.

Gol atmayada başladımı problem kalmaz.Elmanderede demediğiniz kalmamıştı sezon başı unuttum sanmayın ;)

baros 600 dkk da 32 elmander 1200 dkk da 41 top kaybetmis buna bak istersen

reyis genc oyuncu istiyorum diyorsunda

1. Baros genc, Elmander'le aynı yasta zaten hatta Elmander buyuk galiba Baros'tan... ben şahsen forvet'e 25lik adamlar istemiyorum.. forvette tecrübeli adam, bitirici, ne yaptığını bilen adam olmalı... Baros ve Elmander o yuzden bu kadar iyi oturdular, sağlam bir forvet arkası bile yok takımda...

4-4-2 sistemine şu an bir Falcao, Drogba vs. gibi oyuncu alamıyorsan bu ikisinden iyisini bulamazsın zaten. Alacağın oyuncu bu kadar bile oynayamaz... sağlam golcu forvet bulmak kolay degil. her mevkiye bulursun, forvet ozeldir.. Baros gibi forvetler çok yetişmiyor.. takip ediyoruz bizde Avrupa liglerini...

Şu an orta saha'ya bir forvet arkası geldigi vakit, kanatlarda duzelirse, Baros maksimum performans sergileyecektir, BUNU ADIM GİBİ BİLİYORUM hatta daha iyi biliyorum.

genç oyunucuyu alternatif olsun diye istiyorum .. türkiyede kendini kanıtlamamış tecrübesiz bir forvetin hayatta kalması zor gayet .

abi yaşa degil performansa bakıcaksın . elmander baroştan sanki 5 yaş daha küçük gibi . ujfa servetin zanın yanında 19 luk ergen kalır .

hızlanma özelligi olan , forvet özellikleri taşıyan bir adam alırsın elmanderin yanına gayet iş yaparlar . o kadar para vermene lüzüm yok . niang elmander 2lisi benim için güzel bir ikilidir. yada stoke cityden jerome.

sen illa elite örnek veriyorsun . drogba falcao vs. baroş bunların seviyesinin en az 2 kategori altında .. biz zorlarsak en az 1 kategori altında adam alabilirz.

bilmiyorum. teorik olarak haklı olabilirsin ama bu pratikte olucagını garantilemez hele baroş varkne benim için fazlaca soru işareti olur .

Geri
Üst Alt