Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Cevap: Milan Baros Bu Ligin En İyi Forvetidir

Baros kadar fazla top kaybı yapan başka birisi yok ligde.Verilen pasları hiç geri döndüremiyor.Kafayı eğip düm düz dalmaya çalışıyor rakip defanda.Atılan 10 topun 9u direk rakipte

baros 612 dkk oynamis 32 top kaybetmis

elmander 1190 dkk oynamis 41 top kaybetmis

bilmem anlatabiliyormuyum

topla etkisiz, rakibi boğuyormuş yoruyormuş hikaye, Galatasaray takımın forvet oyuncusunun aynı zamanda gol/asist yapması da lazım, ayrıca geçen sezonu bazı oyuncuları linç etmek için çok güzel değerlendirirken, iş başka bazı oyuncuları eleştirmeye gelince dikkate almıyorsunuz

al işte... bunun üzerine ne diyim ? bırakın allaskına ya.

Baros yararsız olsaydı, gonderilirdi bu takımdan. Baros'u bilen bilir arkadaşım, skor taraftarıyla işim yok. skor taraftarı bile olsanız, Baros bu sezon tek başına 2 3 galibiyet getirdi bize, onu görür insan... Baros gibi adamdan iyisini alacak paran varsa, git al avrupadan, ver 20 milyon euro. veremiyorsan abuk abuk yorum yapmayacaksın ozaman.

Ben Baros'u severim ama sadece bu sene değil 20 gol attığı senede iyi bir bitirici değildi Baros. Bunun aksini iddia etmek abesle iştigal. Kafayı kaldırıp oynasa çok daha verimli olur o da kesin.

Baros yararsız olsaydı, gonderilirdi bu takımdan. Baros'u bilen bilir arkadaşım, skor taraftarıyla işim yok. skor taraftarı bile olsanız, Baros bu sezon tek başına 2 3 galibiyet getirdi bize, onu görür insan... Baros gibi adamdan iyisini alacak paran varsa, git al avrupadan, ver 20 milyon euro. veremiyorsan abuk abuk yorum yapmayacaksın ozaman.

barosun yerine birisini alacaklardır zaten merak etme, miadı doldu artık bu takımda

Yaptıklarını inkar eden zaten yok ama Baros ciddi bir form düşüklüğü içinde bunuda görmezden gelmemek lazım..

niangı 5 milyona falan getirebilirz bence .

Baros topu ortasahada bile alsa hiç çevresine bakmadan,boş adam olsa bile pas atmadan kaleye gitmeye çalışıyor.Pas trafiğini mahvediyor bu durum

Emir Satriani döktürüyorsun , net .

Baros 2 sene önce harikaydı , ama şu anki durumuyla elmander'i kıyaslamak saçma

servet'te iki sene önce harikaydı , o zaman Servet bu ligin en iyi stoperi (yazarken gülüyorum :D )

yahu elmander kadar kosmadigi bariz

e peki bir kerede elmanderin bosalttigi yerlere kossun diyoruz

ama yok

neden cunku o kadar gucsuzki an itibariyle kossa bile ayagini kaldiramiyorki kaleye vursun

siz fener macinda bos kaleye nerdeyse taca attigi pozisyon sanssizlikmi saniyorsunuz

dili ayagindan once deyiyordu topa nerdeyse

ya barosucular biz burda baros lesh bi futbolcu demiyoruz.

ama barosu savunmak istiyorsaniz,elmanderi niye kötüliyorsunuz.

ikiside iyi,elmander daha iyi.sorun nerde anlamiyorum.ikiside oyniyor,yani biri yedekte olsa tartismanin sebebini anlardim ama öyle bi durum yok.

barosun yerine birisini alacaklardır zaten merak etme, miadı doldu artık bu takımda

miadı falan dolmaz Baros'un. sen dedin diye hiç dolmaz en azından. ben her mac takip ozellikle ediyorum, mis gibi oynuyor, mucadele ediyor. gol şanssızlığınıda çözecektir en kısa zamanda. ozaman gel yine buradaki anlamsız yorumlarına devam et. :ka21:

adamin top sürme yeteneği, hızlanması, takipçiliği, gol vuruşu kısaca bir forvette olan tüm özellikleri geldiği yıldan bu yana geriye gitmiş(tabii ki sakatlığın etkisi var) ama hala ligin en iyi forveti, vay bizim ligimizin haline o zaman

Baros her maç gol atsada pas trafiğini bozarsa ben yine eleştireceğim

devre bitene kadar fiziksel bir cikis gostermezse kesinlikle daha iyisini bulabilriz

giderse cok uzulurum ama GS daha onemli

Baros her maç gol atsada pas trafiğini bozarsa ben yine eleştireceğim

şimdi bi dk.. bunu okuyan, sabit linç girişiminde otomatiktan devrede bulacak kendini...

Adam diyorki, pas trafiğini bozarsa...

Bana Baros'un pas trafiğini bozduğuna dair, bir tane örnek ver ozaman diyeceğim ki, Onur Gurel reyis, yuce REYİS. bu kadar.

Bence en sonunda varacağımız sonuç şudur:

1.Baros sevdiğimiz bir futbolcumuzdur.

2.Bu başlık ona destek verelim amacını gütmektedir ve Elmander ile kıyaslama yapmamaktadır.

3.Baros ligin en yi forvet değildir.

4.Baros hiç bir zaman iyi bir bitirici olmamıştır.

5.Elmander ile çok etkili olmaktadırlar.

6.Çok top kaybetmesi en büyük zaafıdır.

7.2 yıl önceki Baros değildir.

8. Yine de seviyoruz lan seni Baros!

son kez sÖylÜyorum ; baros'cu elmander'cİ dİye bİr Şey yok . Şu konu elmander İle baros'u kiyaslamak İÇİn aÇilmadi .

kit misiniz olum ? Haala elmander<baros muhabbetİ yapiliyor ya .

Hay ellerİm kirilaydi da "en İyİ" yazmayaydim da "elmander'den sonra en İyİ" yazaydim :)

sadece baros'un hakkini verİn ve haksizca eleŞtİrmeyİn , yeter .

şimdi bi dk.. bunu okuyan, sabit linç girişiminde otomatiktan devrede bulacak kendini...

Adam diyorki, pas trafiğini bozarsa...

Bana Baros'un pas trafiğini bozduğuna dair, bir tane örnek ver ozaman diyeceğim ki, Onur Gurel reyis, yuce REYİS. bu kadar.

Pas trafiğini ciddi anlamda bozuyor.Senin gibi bir reyizin bunu görmesini beklerdim. Bu yazıdan itibaren izle Barosu daha dikkatlice.Bom boş arkadaşları olsa bile pas vermemek konusunda direniyor

Geri
Üst Alt