Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Cevap: Milan Baros Bu Ligin En İyi Forvetidir

şimdi bi dk.. bunu okuyan, sabit linç girişiminde otomatiktan devrede bulacak kendini...

Adam diyorki, pas trafiğini bozarsa...

Bana Baros'un pas trafiğini bozduğuna dair, bir tane örnek ver ozaman diyeceğim ki, Onur Gurel reyis, yuce REYİS. bu kadar.

reish trabzon maçında . ceza sahasının dışında tek topu verebilse gol olcaktı . ama hamle vs zamanlamasıyla kaptırdı . trabzon maçı . orta sahada aldı topu bir abi sağdan önü boş giderken adam topu sola sürdü .

pas trafigine bazen tecavuz ettigine katiliyorum

zaten o anlarda kendide anliyor egiyor basini yere ve bodoslama sacmaliyor

tamamen fizik guc eksikliginden

Konunun halen kapanmaması ilginç.

Milan Baroş'un bu ligin en iyi forveti olduğunu düşünen zihniyet futbol fakiridir.

reish trabzon maçında . ceza sahasının dışında tek topu verebilse gol olcaktı . ama hamle vs zamanlamasıyla kaptırdı . trabzon maçı . orta sahada aldı topu bir abi sağdan önü boş giderken adam topu sola sürdü .

abi adamın 2 hatasını goruyorsun, 20 dogrusunu gormuyorsun...

sıvalı pozisyonlardan bahsetmiyorum, takım oyununda bir stres yaratıyor mu Baros ? hayır. pas trafiği takım oyunu. pozisyonlarda yapılan hatalar ayrı, herkes yapar onları.. yani net burada Baros'a linc girisimi var, engellemek istedigim bu.. laf kalabalıgı yaparak laf sokayımda nereden sokarsam sokayım mantıgı hakim.. OLMAZ, bunu Baros gibi bir oyuncumuza yapamazsınız. Adam kariyerini Galatasaray'a verdi. takımın en saygın kariyerli oyuncularından biri.. ve soylediginiz hersey anlamsız. adam yatar oynamaz, kotu bile oynar[ki oynamıyor], ozaman bi nebze hak veririm..

tamam, bir Drogba olmadığını bizde biliyoruz. fakat Baros su an gerekeni yapıyor, hoca'da 11 oynatıyor.. Bu kadar bu iş.. alıyorsak 20 milyon euro ve uzeri forvet, eyvallah.. alamıyorsak, Baros'a kostek degil, destek olun. Baros yetersiz falan degil, super mucadeleci, golcu bir oyuncu. 2 3 mac gol atamadı diye yaptıklarınız ve soyledikleriniz ayıp. Adamın bir suru yaptıklarını gormeyin, bel altı vurun.. olmuyor.. ki vurdugunuz bolge, curuk, kusura bakmayın.

Başlık : "Milan Baros Bu Ligin En İyi 2.Forvetidir" olmalıydı :D

baros aslinda tam bize lazim olan forvet tipi

2 sene onceki baros ve elmander inanilmaz olurdu

Baroş bu takımda en sevdiğim oyuncudur.

Hatta en sevdiğim yabancı oyuncudur. Ama gerçekler acı.

Elmander'in kramponu > Baroş

Baros'un kramponunun çivisinin ucundaki bakteriyel oluşumun moleküllerin atomlarında barınan elektronlarının üzerindeki elektriksel akımdan kaçan şarj tanesi > Mustafa Yavuz'un futbol bilgisi

Elmander Baros kıyaslaması yapmayın diyoruz.Konu o değil.Konu Barosun yeterliliği

BU LİGİN en iyi forvetidir ama şu ölü haliyle degil.

Bence Elmander daha iyi,ama bu Baros'un kötü bir forvet olduğu anlamına gelmez.Yinede Baros'un yerine oyuncu alınmasından yanayım.Tabii Baros yedek kalmayı sorun etmeyecekse kalabilir.

Elmander bir form düşüklüğü yakalasın'da görelim.

Elmander bir form düşüklüğü yakalasın'da bakalım.

ozaman da Elmander'i asarlar, transfer isterler.. böyle bu taraftar... yola gelmez.

ben Servet'i 3 yıl istemedim, 3 yıl herkesle kavga ettim burada, sonunu biliyorum çünkü. şimdi herkes nedense dediğime geldi.. aynı şey olacak yine.

Yalnız bazıları iyice saçmaladı , Elmander'de Baros'da bu renkler için mücadele ediyor , ikisinide çok seviyorum ikisininde çok formda olmasını bu renklere hizmet etmesini istiyorum.

İkisini kıyaslamayalım , Elmander-Baros ikilisi ile Bienvenu-Semih ikilisini kıyaslayıp gülelim biraz :asd:

Geri
Üst Alt