Mustafa TEKİN
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.877
- 46
- 1.488
Cevap: Milan Baros Bu Ligin En İyi Forvetidir
mükemmel oynadı,tebrikler Baroş
mükemmel oynadı,tebrikler Baroş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 maç oynamakla nasıl hala ligin en iyi forveti oluyo çözemedim ben.bugün iyi oynamış olabilir gol de atmış olabilir asistte yapmış olabilir de hala ligin en iyi forveti kıvamına gelemez bu oyunla.Elmander var arkadaş orada.Formda olduğu zaman tehlikeli oluyor Baros ancak yine de en iyi forvet olduğunu düşünmüyorum.
1 maç oynamakla nasıl hala ligin en iyi forveti oluyo çözemedim ben.bugün iyi oynamış olabilir gol de atmış olabilir asistte yapmış olabilir de hala ligin en iyi forveti kıvamına gelemez bu oyunla.Elmander var arkadaş orada.Formda olduğu zaman tehlikeli oluyor Baros ancak yine de en iyi forvet olduğunu düşünmüyorum.
Velinin bu konuyu açması çok iyi oldu yalnız.Güzel bir fikir alışverişi yaptık.Kendisine saygılarımı sunuyorum :tiphat:
başlık dün açıldı şeker kardeşim . dolayısıyla ilk cümleden kalıyorsun. #otursıfır [dr. erol stayla]
başlığa dün de yorum yaptım kardeşim.anlamadan dinlemeden konuşma istersen.
12 maç 4 gol 7 asist :tiphat:
bugün de 3 asistte mükemmeldi 2si gol olmasada
Baros tecrube ve yetenek olarak Drogba, Torres, Villa, Van Persie turevlerinin hemen bir altında gelir benim icin... Full performans bir Baros, hele o mac takım da iyiyse tadından yenmez abi. Turkiyenin en iyi forvet'i olmayı bırak, Avrupa'nın sayılı strikerlarındandır, stil olarak ozellikle.
şu adamı gönderin deniliyor bir de.
Drogba, Torres, Villa, Van Persie ya da Poldi almayacaksan Baros kalır abi.
Baros gitsin Mevlüt,Umut,Burak gelsin diyen var omg :Z3:
Doğru haklısın. Zaten sakatlanmasaydı her sezon 20yi bulurdu rahat rahat.Barosun kalitesine laf söyleyen yok beyler.Aşırı sakatlanma ve kart sorunlarından dolayı bunlar söyleniyor