Milan Baroš Bu Ligin En İyi Forvetidir

Cevap: Milan Baros Bu Ligin En İyi Forvetidir

2 gün önce sallayanlar gelmesin şuraya lütfen..

Bu adam rakibin üstüne gider çalım atar veya kaptırır ama gider.Baros'un özelliği bu değiştiremezsin.

1 maç oynamakla nasıl hala ligin en iyi forveti oluyo çözemedim ben.bugün iyi oynamış olabilir gol de atmış olabilir asistte yapmış olabilir de hala ligin en iyi forveti kıvamına gelemez bu oyunla.Elmander var arkadaş orada.Formda olduğu zaman tehlikeli oluyor Baros ancak yine de en iyi forvet olduğunu düşünmüyorum.

milan baros benden daha iyi topçu. milan baros benden daha iyi topçu milan baros benden daha iyi topçu.

1 maç oynamakla nasıl hala ligin en iyi forveti oluyo çözemedim ben.bugün iyi oynamış olabilir gol de atmış olabilir asistte yapmış olabilir de hala ligin en iyi forveti kıvamına gelemez bu oyunla.Elmander var arkadaş orada.Formda olduğu zaman tehlikeli oluyor Baros ancak yine de en iyi forvet olduğunu düşünmüyorum.

Potansiyel olarak ligin en iyi forveti. Form olarak biraz daha yol katetmesi lazım.Fakat adam verimli işte istatistiki olarak bakıldığında...

Velinin bu konuyu açması çok iyi oldu yalnız.Güzel bir fikir alışverişi yaptık.Kendisine saygılarımı sunuyorum :tiphat:

başlık dün açıldı şeker kardeşim . dolayısıyla ilk cümleden kalıyorsun. #otursıfır [dr. erol stayla]

Velinin bu konuyu açması çok iyi oldu yalnız.Güzel bir fikir alışverişi yaptık.Kendisine saygılarımı sunuyorum :tiphat:

eyvallah.barosa destek verelim,o bizi uçurur zaten :tiphat:

Baros tecrube ve yetenek olarak Drogba, Torres, Villa, Van Persie turevlerinin hemen bir altında gelir benim icin... Full performans bir Baros, hele o mac takım da iyiyse tadından yenmez abi. Turkiyenin en iyi forvet'i olmayı bırak, Avrupa'nın sayılı strikerlarındandır, stil olarak ozellikle.

12 maç 4 gol 7 asist :tiphat:

bugün de 3 asistte mükemmeldi 2si gol olmasada

Baros tecrube ve yetenek olarak Drogba, Torres, Villa, Van Persie turevlerinin hemen bir altında gelir benim icin... Full performans bir Baros, hele o mac takım da iyiyse tadından yenmez abi. Turkiyenin en iyi forvet'i olmayı bırak, Avrupa'nın sayılı strikerlarındandır, stil olarak ozellikle.

şu adamı gönderin deniliyor bir de.

Drogba, Torres, Villa, Van Persie ya da Poldi almayacaksan Baros kalır abi.

Baros gitsin Mevlüt,Umut,Burak gelsin diyen var omg :Z3:

Barosun kalitesine laf söyleyen yok beyler.Aşırı sakatlanma ve kart sorunlarından dolayı bunlar söyleniyor

Ne kadar kızsak da bu adamdan iyisini getirmeye gücümüz y-e-t-m-e-z...

ya haala bu konunun baros-elmander kıyası için açıldığını düşünüyor millet , çince mi yazayım anlamadım la daha .

Geri
Üst Alt