Milan, Davide Calabria İçin Yapılan Teklifi Reddetti

Bence fizik ve atletizm olarak bu kadar geriye gitmiş Calabria yerine Jackson Tchatchoua gibi fizik atletizm kalitesiyle aradığımız profile yakın daha genç bir bek oyuncusuna gitmemiz daha iyi

Yine sağ bek aramak istiyorum transferi gibi oldu olacak sol beke de Sarrachi alalım hadi bakalım full rest

Hiç sıcak değilim bu oyuncuya bu tarz bek ve 3'lü de de stoper oynayabilecek bir isim alınacaksa mesela Nelsson'un satışı da yüksek ihtimalken bek ve stoper oynayacak hızlı bir oyuncu alınması mantıklı gözüküyor ama bu isim Calabria olmaz Ajax'tan Rensch'i almak çok daha iyi tercih olur ki Rensch'in de sözleşmesi sezon sonu bitiyor maaşı daha uygun olur biraz bonservis verirsin hatta Ziyech'i verebiliriz Ajax isterse.

Calebria ismini çok duydum ama oynayışı hakkında aklımda kalan birşey yok
son donem sakatliklar dolayli prime'i dususte olsa da,

milan ozelinde - kendisinin suanki durumuyla bile ; yerine alinan brezilyali emerson dan onde gordugumu belirtebilirim .

bu arada ,emerson milan'a geldiginden beri elle tutulur hic bir sey veremedi.
haliyle, kendisi simdiden milan adina transfer tarihindeki basarisiz secimlerinden biri denilmeye baslandi . en son bu tabiri sanirim origi icin kullanmisti milan taraftarlari ve medyasi .

*calabria ozelinde daha once dedigim yerdeyim. bu bir yana,
pioli 4231 in de defans da -hoca nin kulupdeki sureci boyunca- guvendigi isimlerdendi,kaptaniydi .

bazi yonlerden italyan carvajal diyorum kendisine .

okan hoca nin en guvendigi ,basarilar kazandigi ve haliyle tuttugu sistem 4231 oldugundan, tanim ve tipoloji olarak dogru bi profil italyan. <- diger yandan -> arti eksi ve *sakatlik konusu tum bu dediklerimden bagimsizdir .

milan ozelinde kendileri icin
mevcut emerson mu ,*calabria mi denilse ; secimim italyan olurdu,*sayet saglamsa .

juve macinda sahanin en kotulerinden olmasi dolayli, medya da bayagi elestiri alan sambaci da benim en dikkatimi ceken nokta ; klasik brezilyali beklerde olan *top kullanimina uzak bir gorunumde olmasi,mobil olamamasi, -en son ,mevkisinde karsisindaki kenan yildiz(en az 4 veya 5 kez birebir de gecildi bekini ekarte etti,fauller kazandi) ve digerlerine kolayca gecilmesi,karti da macta gormesi ile macin son donemecinde yerini arkadasina birakmak zorunda kaldi.

10 uzerinde 4 4,5 luk bir performansdi zannimca .

milan adina &bekleri icin son diyecegim ,
emerson'un halen beklentinin cok cok altinda kalmasi dolayli ;
ya eldeki diger alternatiflere sans vermeliler
(realden aldiklari bir yetenek var forma icin, veya bir adet kadro da italyan genc yetenek var ona firsati vermeliler, ya da kaptana donus yapmalilar) . . . gibi bir goruntu mevcut .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

son donem sakatliklar dolayli prime'i dususte olsa da,

milan ozelinde - kendisinin suanki durumuyla bile ; yerine alinan brezilyali emerson dan onde gordugumu belirtebilirim .

bu arada ,emerson milan'a geldiginden beri elle tutulur hic bir sey veremedi.
haliyle, kendisi simdiden milan adina transfer tarihindeki basarisiz secimlerinden biri denilmeye baslandi . en son bu tabiri sanirim origi icin kullanmisti milan taraftarlari ve medyasi .

*calabria ozelinde daha once dedigim yerdeyim. bu bir yana,
pioli 4231 in de defans da -hoca nin kulupdeki sureci boyunca- guvendigi isimlerdendi,kaptaniydi .

bazi yonlerden italyan carvajal diyorum kendisine .

okan hoca nin en guvendigi ,basarilar kazandigi ve haliyle tuttugu sistem 4231 oldugundan, tanim ve tipoloji olarak dogru bi profil italyan. <- diger yandan -> arti eksi ve *sakatlik konusu tum bu dediklerimden bagimsizdir .

milan ozelinde kendileri icin
mevcut emerson mu ,*calabria mi denilse ; secimim italyan olurdu,*sayet saglamsa .

juve macinda sahanin en kotulerinden olmasi dolayli, medya da bayagi elestiri alan sambaci da benim en dikkatimi ceken nokta ; klasik brezilyali beklerde olan *top kullanimina uzak bir gorunumde olmasi,mobil olamamasi, -en son ,mevkisinde karsisindaki kenan yildiz(en az 4 veya 5 kez birebir de gecildi bekini ekarte etti,fauller kazandi) ve digerlerine kolayca gecilmesi,karti da macta gormesi ile macin son donemecinde yerini arkadasina birakmak zorunda kaldi.

10 uzerinde 4 4,5 luk bir performansdi zannimca .

milan adina &bekleri icin son diyecegim ,
emerson'un halen beklentinin cok cok altinda kalmasi dolayli ;
ya eldeki diger alternatiflere sans vermeliler
(realden aldiklari bir yetenek var forma icin, veya bir adet kadro da italyan genc yetenek var ona firsati vermeliler, ya da kaptana donus yapmalilar) . . . gibi bir goruntu mevcut .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .
Jacobs ile benzer bir riske girdik ve şu ana kadar maalesef beklenen şey gerçekleşti: sürekli sakatlıklar.
Bu gelirse yine aynı şey olacak muhtemelen.
Ben açıkçası sıcak bakmıyorum bu işe.

bize denayer tarzı hem hızlı hem hastanelik olmayan genç bek oyuncusu lazım hatta mümkünse hocaya hiç sorulmasın

Jacobs ile benzer bir riske girdik ve şu ana kadar maalesef beklenen şey gerçekleşti: *sürekli *sakatlıklar.
Bu gelirse yine aynı şey olacak muhtemelen.
Ben açıkçası sıcak bakmıyorum bu işe.
malesef . - jacobs da - katilesinden bagimsiz - bastan cekimserdim . tipoloji ozelliklerii ve kalite skalasi baglaminda dogru profildi, ancak sakatlik dolayli transferine cekimser oy tandansli yorum yazmistim.

calabria ozelinde de, keza, tipoloji ,skala kalite , milan dolayli genel tecrube, ozellikle pioli donemi taktik esneklik olarak tam bir gorev adami,isini yapan familya tipi oyuncu kivaminda oldugundan , begenirdim . <-tum bunlardan bagimsiz , *sakatlik dolayli da keza ayni jacobs da oldugu gibi benzer cekimserlikteyim .

bu arada onurcum , bu oyuncudan bagimsiz ,

su nokta da nasil bir bakistayiz merak ediyorum hoca dolayli :

olasi alinacak oyuncu boey gibi genc ,tecrubesiz bir profil mi ,
yoksa, tecrubesi ve fundamental yonuyle gelir gelmez kanat bek varyasyonlu playmaker tandansli bir profil mi olacak(mariano vb) . bu da ayri konu basligi gibi .

kaldi ki, hoca cidden sag bek ariyor mu / istiyor mu ?,, medya da bir iki habere denk geldim.istedigi yonunde. dolayisiyla yoruma acik bir durum mevcut ;
jelert de pes etmek dogru mu olur, bu da keza bir diger ayri baslik konusu .

@Halim Kırıkçı , denayer de mevcutlar dan farkli bir tipoloji.
mesela inter'in kanat bekleri oynadiklari sisteme cok uygun.
bizde bu denklem ne durumda , yoruma acik . dogaclama gibi ilerleniyor .
ornk; boey farkli , jelert farkli -tipolojik oyuncular.

saygi ve selamlar .

malesef . - jacobs da - katilesinden bagimsiz - bastan cekimserdim . tipoloji ozelliklerii ve kalite skalasi baglaminda dogru profildi, ancak sakatlik dolayli transferine cekimser oy tandansli yorum yazmistim.

calabria ozelinde de, keza, tipoloji ,skala kalite , milan dolayli genel tecrube, ozellikle pioli donemi taktik esneklik olarak tam bir gorev adami,isini yapan familya tipi oyuncu kivaminda oldugundan , begenirdim . <-tum bunlardan bagimsiz , *sakatlik dolayli da keza ayni jacobs da oldugu gibi benzer cekimserlikteyim .

bu arada onurcum , bu oyuncudan bagimsiz ,

su nokta da nasil bir bakistayiz merak ediyorum hoca dolayli :

olasi alinacak oyuncu boey gibi genc ,tecrubesiz bir profil mi ,
yoksa, tecrubesi ve fundamental yonuyle gelir gelmez kanat bek varyasyonlu playmaker tandansli bir profil mi olacak(mariano vb) . bu da ayri konu basligi gibi .

kaldi ki, hoca cidden sag bek ariyor mu / istiyor mu ?,, medya da bir iki habere denk geldim.istedigi yonunde. dolayisiyla yoruma acik bir durum mevcut ;
jelert de pes etmek dogru mu olur, bu da keza bir diger ayri baslik konusu .

@Halim Kırıkçı , denayer de mevcutlar dan farkli bir tipoloji.
mesela inter'in kanat bekleri oynadiklari sisteme cok uygun.
bizde bu denklem ne durumda , yoruma acik . dogaclama gibi ilerleniyor .
ornk; boey farkli , jelert farkli -tipolojik oyuncular.

saygi ve selamlar .
Abi şu ana kadar 11'de kullanmasak da sağ bekte elde Jelert var, genç ve tecrübesiz kategorisinde değerlendirilebilir. Tabii aslında yaşına göre bayağı pro maça çıkmış bir oyuncu, buna CL maçları da dahil. O yüzden alınacak profil noktasında hem yaş hem de özellik olarak Jacobs gibi ama onun sakatlanmayan versiyonunun bize cuk oturacağını düşünüyorum.

Abi şu ana kadar 11'de kullanmasak da sağ bekte elde *Jelert var, genç ve tecrübesiz kategorisinde değerlendirilebilir. Tabii aslında yaşına göre bayağı pro maça çıkmış bir oyuncu, buna CL maçları da dahil. O yüzden alınacak profil noktasında hem yaş hem de özellik olarak Jacobs gibi ama onun sakatlanmayan versiyonunun bize cuk oturacağını düşünüyorum.
*jelert konusunda , dun sanirim bi baslikta guncel baglamda nacizane gorusumu belirtmistim.
^yorumunla benzer dusunuyorum bu oyuncu ozelinde .

hoca nin tutumundan anladigim , devre sonuna dek suanki anlayisla sure alir gibi .
olay kanimca ya 2.yari da, ya da yeni sezon yaz kampin da belli olur gibi .
sozun ozu l oyuncuyu degerlendiremezsek, oraya buraya anlamsizca kiraya verirsek de .zarar edilir.

mevcut guncele donersek : eksi arti dan bagimsiz -
kaan sakatligi kendisi icin bir firsat olmali . nacizane olarak hoca dan bir adim bekliyorum .

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt