milan škriniar

Her defans oyuncusu da hizli olmak zorunda degil. Bizim defansta daha disiplinli, her dakika hucuma cikmayacak bir adama da ihtiyacimiz var. Davinson malum "ofansif stoper", Abdulkerim de cok pozisyon disiplini olan bir stoper sayilmaz.

Hizli stoper isteginizi anliyorum ama bir tane de boyle adam lazim. Stoper hizli olunca nasil olsa yetirisim diyerek aciliyor, acilinca da gol yiyoruz kontradan.

Psg niye verecek? Her şeyde etikete gitmeyi doğru bulmuyorum yav stoper görece kolay bulunan bir profil denemek lazım.
Geçen sezonun 2.yarısında sakatlandı sezonu kapatmıştı. Bu sezon da formayı kaptırdı Pacho'ya. Son lyon maçında kadroya da giremedi gerçi şu an sakat mı bilmiyorum belki ondan girememiştir. Ama bu sezon çok az forma şansı buldu

Geçen sezonun 2.yarısında sakatlandı sezonu kapatmıştı. Bu sezon da formayı kaptırdı Pacho'ya. Son lyon maçında kadroya da giremedi gerçi şu an sakat mı bilmiyorum belki ondan girememiştir. Ama bu sezon çok az forma şansı buldu
Sen iyi diyorsan alalım kankam

Bonservisiyle asla olmaz maks 6 ay kiralık 2-3 milyon maaşa. Bana kalsa Davinson tarzı birini bulmalıyız scout önerisi bonservisi ile.

Sen iyi diyorsan alalım kankam
Inter dönemindeki halini bırak Galatasaray'a almayı, Türkiye'ye tatile getiremezdik. Günceldeki durumu bilmiyorum ama şu haliyle bile Apoyla Nelssonu üst üste koyar gezdirir.

Bonservisiyle asla olmaz maks 6 ay kiralık 2-3 milyon maaşa. Bana kalsa Davinson tarzı birini bulmalıyız scout önerisi bonservisi ile.
Herkesin gözü zaten Davinson, Rüdiger, Van Dijk tarzı stoperlerde. Thiago Silva, Puyol, Rio tarzı stoperler geçmişte kaldı. Scout bile bulsa fahiş bonservis veririz.

Skriniar Nelsson’un daha olmuşu. Yavaş falan deniyor de CL de en üst seviye takımlar hariç hiç bir yerde sırıtmaz hele UEFA ve Süper Lig seviyesinde Ujfalusi gibi ezici olur.

Sanchez çok çabuk zaten onu süpürecek. O oynamayınca Kaan ve Abdulkerim’in halini de görüyoruz Skriniar daha ağır değil bunlardan ve çok daha iyi markajda vs

Skriniar Nelsson’un daha olmuşu. Yavaş falan deniyor de CL de en üst seviye takımlar hariç hiç bir yerde sırıtmaz hele UEFA ve Süper Lig seviyesinde Ujfalusi gibi ezici olur.

Sanchez çok çabuk zaten onu süpürecek. O oynamayınca Kaan ve Abdulkerim’in halini de görüyoruz Skriniar daha ağır değil bunlardan ve çok daha iyi markajda vs
Bende İnterde hızlıydı diye hatırlıyorum hem temasli oynuyor hem açık alanda yakalansa bile geçilmiyor adama ,milli takımda vavro ile birlikte çok iyi turnuva cikarmislardi ,inter milan gibi ölücu takımlar nasıl sulanmadilar ilginc

Bence Erden Timur görünmeyen yüz transferlerdr falan hala var ama yıpranmak istemedigi için arkaplanda kalıyor , bu isimlerde payı oldugunu düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah aşkına stoperimizde metehan-nelsson-abdülkerim gibi her an bomba patlatabilecek oyuncular ve stoperlikle uzaktan yakından alakası olmayan Kaan Ayhan varken skriniar beğenmemek ne demek 😄

Geri
Üst Alt