milan škriniar

Bu kadar dile düşüp hemen netleşmeyen adam gelmez abi bize maalesef hiç mi tanımıyorsunuz takımı. Arias v1 patlayan, bu da v2 olur.

PSG 'ye transfer olduğu dönemde Avrupa 'nın en iyi 4-5 stoperinden biriydi Skriniar. Eğer söylendiği gibi fiziksel olarak çok geriye gitmemişse çok enteresan bişey olabilir. Abdülkerim ve Davinson ile birlikte

‐----------------------------muslera------------------------
------------skrinar------sanchez--------apo----------
Baris(jelert)----toeria----sara--------sallai(jakops)
------dybala(mertens)-------oshimen-----yunus----

Kaan, berkan, bats ve yusuf da derinlik oluşturur takımda.

Redditte skriniar yorumlarına baktım.. Genel olarak fit olmadığı için istenmediği söyleniyor hatta birisi 3lu savunma için olmaz mı demiş onun için de çok ağır kalır diyorlar bizde Aponun olduğunu da varsayarsak baya hantallasiriz genel olarak tabi ki iyi savunmacı ama psgde bir gelecegi olamaz denmiş.
Bir elemana koptum ; en çok merak ettiğim şey "Skriniar-Giroud-Buyukannem " yarissa kim kazanır demiş 😂

Redditte skriniar yorumlarına baktım.. Genel olarak fit olmadığı için istenmediği söyleniyor hatta birisi 3lu savunma için olmaz mı demiş onun için de çok ağır kalır diyorlar bizde Aponun olduğunu da varsayarsak baya hantallasiriz genel olarak tabi ki iyi savunmacı ama psgde bir gelecegi olamaz denmiş.
Bir elemana koptum ; en çok merak ettiğim şey "Skriniar-Giroud-Buyukannem " yarissa kim kazanır demiş 😂
psg de bende izlemedim açıkçası belki 2-3 tane avrupa macında izledim
gecen yıl sakatlık yaşadı 2.yarı komple yoktu bu senede ara ara oynadı ara ara yedek kaldı oynadıgı maclarda iyidi aslında ama luis enriqe malum takıntıl bir hoca her ispanyol gibi hemşehrisi bir ispanyolu buldu koydu stopere

yani sürekli oynatsa sene basından beri form tutardı bence bizde %50 form tutsa bile yeter

Bu transferi yali cocugunun girmeme ihtimali 0%

Moderatör tarafında düzenlendi:
Skriniar baya bir düşüşteymiş. İyice ağırlaşmış. Slovakyalı Abdülkerim olur.

Eger hantal ve agirsa kesinlikle uzak durmaliyiz. Bizim oyunumuza cok ters.

Geri
Üst Alt