- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.588
Bu kadar dile düşüp hemen netleşmeyen adam gelmez abi bize maalesef hiç mi tanımıyorsunuz takımı. Arias v1 patlayan, bu da v2 olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazın avrupa şampiyonasında çok ağır bulmuştum ben. Ama 6 ay kiralık denenir bence.İzleyen var mi yaw geçen sezon falan çok hantallasmis diyorlar
psg de bende izlemedim açıkçası belki 2-3 tane avrupa macında izledimRedditte skriniar yorumlarına baktım.. Genel olarak fit olmadığı için istenmediği söyleniyor hatta birisi 3lu savunma için olmaz mı demiş onun için de çok ağır kalır diyorlar bizde Aponun olduğunu da varsayarsak baya hantallasiriz genel olarak tabi ki iyi savunmacı ama psgde bir gelecegi olamaz denmiş.
Bir elemana koptum ; en çok merak ettiğim şey "Skriniar-Giroud-Buyukannem " yarissa kim kazanır demiş![]()
biraz relaks olBu transferi yali cocugunun girmeme ihtimali 0%
biraz relaks ol
Okadar adam aldın orta saha almadinSkriniar, Arias, Dybala, sağ bek, Ahmet Kutucu bu iş tamamdır.
Ulan bu kolpa kemal mi. Ne hallere düşmüş adam cami imamı ismi almişkolpa kemal kurek ismine donmezsen, birdaha cevap vermiyom
Kemal’e erdim sonundaUlan bu kolpa kemal mi. Ne hallere düşmüş adam cami imamı ismi almiş