milan škriniar

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
milan škriniar, slovak futbolcu ve defans oyuncusudur. 11 şubat 1995'te slovakya'nın žiar nad hronom şehrinde doğmuştur. profesyonel futbol kariyerine, slovak kulübü žilina'da başlamış, ardından 2016 yılında i̇talya'nın sampdoria kulübüne transfer olmuştur. 2017 yılında ise i̇talya'nın inter milan kulübüne transfer olarak, büyük bir çıkış yapmıştır.

škriniar, inter milan'da gösterdiği performansla avrupa'nın en iyi defans oyuncularından biri haline gelmiştir. 2023-2024 sezonu itibarıyla paris saint-germain (psg) kulübüne transfer olmuştur.

Ne dırumda sakatlık sorunu falan varmı bilmiyorum ama tarz olarak tam aradığınız stoper.Kaliteli bir
oyuncudur.

Psg niye verecek? Her şeyde etikete gitmeyi doğru bulmuyorum yav stoper görece kolay bulunan bir profil denemek lazım.

muthis biir stoperdir. prototip olarak 3lunun modern guzide ornegi .

psg de hoca ile problem yasadigindan ayriligi olasi .

gecmiste ara ara kendisine inter ozelinde bold degindigim mesajlarim oldu . keske olsa dedigim oyuncudur.

tuzlu olur maas konusu .
ustteki nacizane yorumum $ dan bagimsizdir.

saygi ve selamlar .

Sağ stoper oynuyor ve bizim oyunumuza uygun isim değil. Bizdeki stoperler gibi 30 metre açılamaz açık alanda yakalanırsa çöpleriz.

Hem sağda Davinson var. Gelirse bizdeki yeri ancak 3lü savunma merkezinde geride durmak olur Davinson sağa açılır Apo sola. Bence Davinson özelliklerinde biri daha iyi olur

Yanlış hatirlamiyorsam hantal ağır bir adam değil skrinar , de vrij ile oynarken hareketli oynayan skrinardi ağır kalan supurucu plan de vrijdi tabi izleyenler Suat kara ağabey daha net şeyler soyler

Yanlış hatirlamiyorsam hantal ağır bir adam değil skrinar , de vrij ile oynarken hareketli oynayan skrinardi ağır kalan supurucu plan de vrijdi tabi izleyenler Suat kara ağabey daha net şeyler soyler
Açık alanda hızlı bir adamdı diye hatırlıyorum ben. Sadece çevik değildi ve hızlanması yavaştı.

İnter forması giyerken net Avrupa’nın en iyi 5 stoperi arasındaydı. Psg’ye gitti şansına Luis enrique manyağı denk geldi. Başka bir teknik direktör olsaydı zaten adımızın geçmesine dahi imkan yoktu

Olursa muazzam bir ekleme olur, inter’de 3’lü savunmanın sağ kenarında oynuyordu hep

Oyun tarzımıza uygun değil alıncaksa Danso ya da Alex Riberio alınsın fransa liginden bize atletik hızlı oyuncular lazım

Avrupa şampiyonasında çok iyiydi. bir de kopenagdaki vavro vardı onu da wolsfburg aldı.

Alın gelin şu adamı ilaç olur ilaç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt