Milan'dan Hakan Çalhanoğlu'na Yeni Teklif

Bekledigimiz gibi olmayacagini dusunuyorum. Gelecekse 2m Euro'ya falan buyursun. Ki hic sanmiyorum. Artik bu tip 10-numara oyuncularinin maalesef donemi geride kaldi. Bu benim nacizane gorusurum, kendi adima hata olarak gorurum bu transferi. Bunun yerine Milli Takim'daki diger potansiyellere yonelebiliriz, maddi olarakta iyi olacaktir.
Oyun icinde pek olmaz ama duran toplarla seni sampiyon yapar
Sirf bu bile yeter gelmesi icin

Oyun icinde pek olmaz ama duran toplarla seni sampiyon yapar
Sirf bu bile yeter gelmesi icin

Tamam zaten ustte ona degindim. Sut ve duran top icin ok, ama sirf bu seni sampiyon yapmaz. Yapsa Alex ile fener domine ederdi sampiyonluklari. O is oyle olmuyor. Butce diyorum, tek adama dunya para verirsek diyorum, orta saha alarm veriyor en az 3 transfer ki en az ikisi. ilk 11 olacak, iki bek bolgesi rezalet, daha kanat forvet lazim, Halil'in durumu vs.. Yani butcemiz dahilinde soyledim bunu. Hakan'in isteyecegi rakama verecegi katki bende soru isareti sizleri bilmem. Gelir oynar bizde alkislariz bunun fanatizmi olmaz, nacizane yanlis buluyorum ben eger belirli bir ucret ustunde getirilecekse (sanmiyorum da velev ki geldi).

Calhanoglu prime döneminde bize gelecek (ki akli varsa asla gelmez) ve bizim taraftar da yabanci sınırının dün aciklandigi yerde millilerimizin en prime oyuncularindan biri olanini istemeyecek he

Bayılıyorum :D

Hakan şu an bonservisli bir oyuncu olsa minimum 30 milyon Euro piyasası olan bir adam. Yorumlarımızı bunu göz önüne alarak yaparsak daha mantıklı olur kanaatindeyim.

Bütçemizi çok zorlar ama çoğu derdimizi de çözer,falcao ve feg giderse denenebilir ama çok zor.Zaman dar biz teklif yapana kadar kaçar elden.

Tamam zaten ustte ona degindim. Sut ve duran top icin ok, ama sirf bu seni sampiyon yapmaz. Yapsa Alex ile fener domine ederdi sampiyonluklari. O is oyle olmuyor. Butce diyorum, tek adama dunya para verirsek diyorum, orta saha alarm veriyor en az 3 transfer ki en az ikisi. ilk 11 olacak, iki bek bolgesi rezalet, daha kanat forvet lazim, Halil'in durumu vs.. Yani butcemiz dahilinde soyledim bunu. Hakan'in isteyecegi rakama verecegi katki bende soru isareti sizleri bilmem. Gelir oynar bizde alkislariz bunun fanatizmi olmaz, nacizane yanlis buluyorum ben eger belirli bir ucret ustunde getirilecekse (sanmiyorum da velev ki geldi).
Sirf o özeligi sampiyon yapar bizim armut liginde, konu tartismaya kapali

Geri
Üst Alt