- 4 Temmuz 2018
- 1.107
- 764
- 658
ben vermem cunki AKP yapmadı. sadece sahiplendiEee oy mu vereceğiz şimdi bu ataktan sonra?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben vermem cunki AKP yapmadı. sadece sahiplendiEee oy mu vereceğiz şimdi bu ataktan sonra?
Dogru biliyorsun kutlarım.Eğer yanlış bilmiyorsam 5. nesil olarak geçiyor bu uçak. F35 ile aynı sınıf
Raporladim.kanka bunların önünde bir sivrilik oluyor ya. heh o sana girsin
4,5 olacak. tam stealth olmaz f22 yada f35 gibi.Eğer yanlış bilmiyorsam 5. nesil olarak geçiyor bu uçak. F35 ile aynı sınıf
Bu Melih hoşlanıyor böyle seylerden
Benim bildiğim galiba 1-2 filo ukranya motorları ile olacak. Sonraki aşamada bizim geliştirdiğimiz motorlar ile uçacak. Geliştirilen motorların kritik parçaları yerli yapaliyorsak hiç bir sorunumuz olmazMotorunu birleşik devletlerden alıyoruz yarın öbür gün vermezlerse alternatif düşüncemiz varmı acaba yada aynı şey ihalar içinde geçerli motorları Ukrayna motorları Kore motorlari şayet satmıyoruz dedikleri gün ne yapacaz motorsizmu ucuracaz
Uçağın kalkıyor işte ne istiyon dahabaşka isim mi kalmadı ya :crushed:
Mahmut mu diyelim ne diyelim?başka isim mi kalmadı ya :crushed:
Hüsamettin olabilirmiş.Mahmut mu diyelim ne diyelim?
benim hoşuma gidiyor böyle ürettiğimiz şeylere Türk isimleri vermekHüsamettin olabilirmiş.
İlk uçuş bu aralık ayında yapılacak, F110 motorlarıyla. Teslim edilecek ilk 2 filo uçakta F110 olacak. 2028'de ilk uçakların teslim edilmesi planlanmakta.teşekkür ederiz bilgiler için, 2028de uçak üzerinde uçuş testleri cümlesini anlamadım.
uçağın uçuş testi mi? ona baktığımda 2023 yazıyor ilk uçuşta.
F110 kullanılsa dahi bu uçağa 4.5 nesil demek doğru olmaz. RAM kaplama, stealth boya, S şeklinde hava alıkları, EOTS sensörü, IRST sensörü, gövde içi silah istasyonları vs hiçbir 4.5 nesil uçakta yok. F15'ten Eurofighter'a kadar, hiçbirinde. 2000 T/R modüllü radarını saymıyorum bile.4,5 olacak. tam stealth olmaz f22 yada f35 gibi.
"The national fighter jet, which will be described as generation 4.5 in the first stage, aims to reach 5th-generation status in the last stage."
4.5tan 5 olmuş yani
eed rtaşKaan'dan mı bahsediyorsun rtaş
Renktaş bu konuyu yukarıda detaylı açıkladım."The national fighter jet, which will be described as generation 4.5 in the first stage, aims to reach 5th-generation status in the last stage."
4.5tan 5 olmuş yani
Çıkınca daha net göreceğiz. Yalnız o f110 motorunun termal iziyle nasıl stealth olacak bende merak ediyorum.F110 kullanılsa dahi bu uçağa 4.5 nesil demek doğru olmaz. RAM kaplama, stealth boya, S şeklinde hava alıkları, EOTS sensörü, IRST sensörü, gövde içi silah istasyonları vs hiçbir 4.5 nesil uçakta yok. F15'ten Eurofighter'a kadar, hiçbirinde. 2000 T/R modüllü radarını saymıyorum bile.
4.5 ile 5. nesil arasında başka nesil uçak yok biliyorum da yine de 4.5 nesil demek bu uçağa hakaret olur.![]()