- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.477
- 5.103
Arkadaşlar bana çıkar mı diye endişeniz varsa önce şansınızı test edin : Piyango Bana Çıkar mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haydaa reklam başlığıymışArkadaşlar bana çıkar mı diye endişeniz varsa önce şansınızı test edin : Piyango Bana Çıkar mı?
Sami beyin değişen hayatına dahil olmak ister miydin? @Doruk Ata TANRIVERDİÇıksa hayatım değişirdi.
Sarı üyeler asla eğlenmeyi bilmezler. O nedenle bizi mecburen partilerine davet edecekSami beyin değişen hayatına dahil olmak ister miydin? @Doruk Ata TANRIVERDİ
Hastaneye 7.30 da giriyorum akşam da 7.30 da çıkıyorum eğlenmeye vaktim kalmıyor maalesef.Sarı üyeler asla eğlenmeyi bilmezler. O nedenle bizi mecburen partilerine davet edecek
Dediğin apartmanı gördüm, çağdaş geometrik, keskin hatları olan bir bina. Keşke her toplu konut yapısı unique olmaya özen gösterse ama tabi bu imkansız gibi birşey. Bauhaus hareketi gibi ortak mimari kalıplar oluşturulsa da bazı projeler kendilerine örneklem olarak alsa diyeceğim. Bizim neyimize önce yıkılmayan binalar yapmayı öğrenelim. Falan filan...İste muteahhit dusunce sekli.
(Ama satmam, kiralarim sabit gelir saglar)
Bi firma bina yapti 15 senedir cikiyor reklam gibi sagda solda karsima. Her kat farli daire bilmemne keskin geometrisi var (Apartman 18 yazin cikar) onu baslangic diye ummustum, kimse devaminj getirmedi (ikinci binalarida guzeldi sonra durdular)
Cunku millet duz mantik bakiyor ev sahibi olarak bina olarak degil.
Anitsallik islevle baglantili olabilir , nasil tasarlarsan artik. Kadikoy icin yapmak istedigim 2 yer var ama yaptirilmaz, izin verilmez. TR de bunlarla ugrasmak oturdugun yerde bas agrisi
Öyle mi diyorsun renktaşSana yedirirer mi onu devlete gider o para
Paraları karilarla yerlerÖyle mi diyorsun renktaş
Vay anasını yaParaları karilarla yerler
Penthouse filan diyor. Ahlakım sarsıldı resmen ya.
kasa biraya bana dominus diye hitap ederdi