Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.698
- 2.578
- 498
Üyelerin çoğu köye ev yaptırır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O binanin bile "ev" islevi icin zor kisimlari var.Dediğin apartmanı gördüm, çağdaş geometrik, keskin hatları olan bir bina. Keşke her toplu konut yapısı unique olmaya özen gösterse ama tabi bu imkansız gibi birşey. Bauhaus hareketi gibi ortak mimari kalıplar oluşturulsa da bazı projeler kendilerine örneklem olarak alsa diyeceğim. Bizim neyimize önce yıkılmayan binalar yapmayı öğrenelim. Falan filan...
Ta bir de mimari ne kadar sanattır?! İşlevsel, insan kullanımına açık bir yapıt sanat eseri olabilir mi ya da olabilirse ne kadar olabilir?! Barınma ihtiyacını gidermek isteyen insan estetik unsuru ne kadar göz önünde bulundurabilir ya da bulundurmalı?! Vesaire saire...
Ha zevklerde rafineşleme estetik unsurlar gözetme hali de malum refahla eşdeğer gelişir. Ama nerde bizde o refah. Ama tabi dümdüz zenginlik = estetik de değildir. Zenginliğin demlenmesi, olgunlaşması sufli arzulardan arınarak ulvi güzellikler peşinde koşabilecek kıvama gelmesi de gerek. Vs saire...
Süreyya operasını yıkmayı planlıyor değilsindir herhalde neden yaptırmasınlar?! Anadolu yakasına yeni bir kültür merkezi kazandırmayı hedefleyebilirsin belki eşsiz mimarisiyle falan, büyük düşün hatta bundan da büyük![]()
saçma sapan bir bina o yav ben denetledim orayı, tesisatta falan bir sürü sorun çıkmıştı başlardaİste muteahhit dusunce sekli.
(Ama satmam, kiralarim sabit gelir saglar)
Bi firma bina yapti 15 senedir cikiyor reklam gibi sagda solda karsima. Her kat farli daire bilmemne keskin geometrisi var (Apartman 18 yazin cikar) onu baslangic diye ummustum, kimse devaminj getirmedi (ikinci binalarida guzeldi sonra durdular)
Cunku millet duz mantik bakiyor ev sahibi olarak bina olarak degil.
Anitsallik islevle baglantili olabilir , nasil tasarlarsan artik. Kadikoy icin yapmak istedigim 2 yer var ama yaptirilmaz, izin verilmez. TR de bunlarla ugrasmak oturdugun yerde bas agrisi
Zaten sorunlar genelde orda basliyor kentsel donusumde. Kabayi asiri hizli ve hesapsiz bitirelim, sonra sirayla herkes alel.acele girsin isini yapsin. Sonra duvarlar tekrar kirilip tadilat goruo tekrar tekrar is yapilsin.saçma sapan bir bina o yav ben denetledim orayı, tesisatta falan bir sürü sorun çıkmıştı başlarda
Domain kimin?1 milyon dolarına Gscforumu satın alıp @Güney Kartal ı admin yapardım
Domain ne demek hocam anlamam bu işlerden. Parasını verip onu da satın alırımDomain kimin?
Durduk yere harika bir teklif
Forumun sitesini(web adresi vs) canli tutan birisi var ki yazabiliyoruz burada. Onu kastediyorum.(Sirf web adresi de olmayabilir, sunucusu vs de var bunun sonucta)Domain ne demek hocam anlamam bu işlerden. Parasını verip onu da satın alırım
olmasaydı olmazdık @Keramettin TANRIVERDİForumun sitesini(web adresi vs) canli tutan birisi var ki yazabiliyoruz burada. Onu kastediyorum.(Sirf web adresi de olmayabilir, sunucusu vs de var bunun sonucta)
Domain kimin?
Durduk yere harika bir t
Doruk umudunu kırmak istemem ama parana yazıkBugün konunun gazına gelir 4 çeyrek daha aldim. Tam alabilirdim ama riski bölmek istedim