milli şarkı rezaletleri

Milli Takım'ın resmi hesabından parti propagandası. Ne kadar büyük bir rezalet olduğunu anlayacak idrakten bile yoksun MT yöneticileri. Açıkçası çok ciddi soğuttu beni.

Bu rezil hamaset politikası yüzünden milli takımdan iyice soğuttular milleti. Bizim çocuklar falan.. sizin çocuklar kim ben söyleyim size, hani lüks arabalarda koko çekenler var ya işte onlar sizin çocuklar

Yalnız dikkat ettiyseniz bizim ülkede artık genel olarak iyi şarkı üretilemiyor. kaliteli şarkı kıtlığı var

Milli Takım'ın resmi hesabından parti propagandası. Ne kadar büyük bir rezalet olduğunu anlayacak idrakten bile yoksun MT yöneticileri. Açıkçası çok ciddi soğuttu beni.

Savaş uçakları-ucavlar vs mi var yanlış mı görüyorum, kafayı mı sıyırdı bunlar

Tarkanı tek geçerim. Bi daha bu kadar sinerjik şarkıda yapılmaz muhtemelen

Savaş uçakları-ucavlar vs mi var yanlış mı görüyorum, kafayı mı sıyırdı bunlar

Bomboş hamaset işte be Hocam. Bunların kaç tanesinin evladı askerlik yaptı sormak lazım.

Milletin evlatlarının canıyla hamaset yapmayı severler, şehitliğin kutsallığına inansalar kendi evlatlarını en ön cepheye sürer şehitliği de milletin evlatlarına bırakmaz bunlar.

Tarkan milli takım için özel marş yapmamıştı. Taş şarkısını uyarlamışlardı. Çok da iyi olmuştu

Norm Ender'in Parla parçası da milli takıma uyarlansa güzel olabilirdi.

Geri
Üst Alt