Milli Takım Aday Kadrosu Belli Oldu!

Ayriyetten ozan dombilisi ve taylani almazdım milli takıma zaten şu ana kadar bir halt yapamadı aldığı sürelerde üstüne bir de bizde leş gibi oynuyor ..

caneri hikayeden aldığı o kadar belli ki hani fenerde falan olsa büyük takımın beki diye kitlikta koyarsın bu herifin kariyeri dip yapmış Kasımpaşaya düşmüş ne ara gözlemledin formunu da layık gördün milli takıma..Birilerinin ağzıyla iş yapıyor işte klasik
kadroyu görünce aklıma hiddink geldi . o severdi böyle kadroları. gs fbden çağırdığı topçular sakatlanınca yine gs fbden topçu alırdı onlar yerine.

Bu denli sol bek kıtlığı olan yerde Güray Vural neden hiç orada denenmiyor anlayamıyorum.

Ersin Destanoglu > Sinan Bolat

Abdülkerim Bardakci, Cenk Özkacar, Fatih Kurucuk, Caner Osmanpasa, Ravil Tagir, Tarkan Serbest, Ahmet Calik >Serdar Aziz (5.stopere hic gerek yok)

Eren Elmali, Berkan Emir, Ugur Ciftci, Güray Vural >Caner Erkin

Efecan Karaca, Halil Akbunar, Emrah Bassan, Serdar Gürler, Yusuf Erdogan, Mustafa Eskihellac, Gökdeniz Bayrakdar, Umut Günes, Sinan Kurt, Hakan Arslan, Soner Aydogdu Erhun Öztümer, Görkem Saglam, Muhammed Gümüskaya > Abdülkadir Ömür

Adem Büyük, Halil Dervisoglu, Umut Bozok, Muhammet Demir > Kenan Karaman + Serdar Dursun

Beşiktaş’ın Altay ile oynadığı lig müsabakasında sol el ikinci parmağı kırılan futbolcumuz Kenan Karaman’ın, yoğun maç trafiği göz önünde bulundurularak Norveç karşılaşması sonrası operasyonunun planlanması sebebiyle, Galatasaray’dan Halil Dervişoğlu aday kadroya dâhil edildi

Beşiktaş’ın Altay ile oynadığı lig müsabakasında sol el ikinci parmağı kırılan futbolcumuz Kenan Karaman’ın, yoğun maç trafiği göz önünde bulundurularak Norveç karşılaşması sonrası operasyonunun planlanması sebebiyle, Galatasaray’dan Halil Dervişoğlu aday kadroya dâhil edildi
bu ne zaman oldu
Tam dinlenecekken

Üstat ikinci parmak hangisi oluyor yani nerden başlıyorlar saymaya merak ettim

Halil kadroya takviye edilmiş, olması gereken

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

kenan hala idmanda kenani cikarmadan halili dahil etmisler
norvec macindan sonra ameliyat olacakmis

basin toplantisinda yine tazminati sormuslar kuntza. senol yerine turk td gelse sormazdi kimse tazminat falan. yabanci tdlere karsi nefret/kin/tahammulsuzluk ne zaman son bulacak merak ediyorum. sadece karsida yabanci td oldugunda "gazeteci" oldugunu hatirliyor bizimkiler

Bir Türk Yardımcı mi yapiyor liste yı , yoksa gerçekten Stefan mı acaba...
1 haftada o kadar prosedür varken, gidip 50 tane maç izleyemez herhalde.
Kadroyu yardımcı yapıyordur, Stefan da üzerinden geçiyordur.
Kadronun 50%sinin ismini bile duymamıştır.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt