Milli Takım Rekoru Kıracak mı?

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
Milli Takim tarihinde sirasiyla en yüksek galibiyeti Suriye (7-0), Güney Kore (7-0) ve San Marino (7-0) maclariyla elde eden A Milli Futbol Takimi cikacagi Cebelitarik maciyla birlikte cok kritik bir Skor yakalamak icin mücadele edecek.

En yakin rakibi olan Norvec ile arasinda 2 puan disinda ayrica 5 gol farki bulundugunu göz önünde bulundurursak Norvec'in bir sonraki macta (Letonya) galibiyet ile ayrilacagini varsayarsak 8-0 gibi bir skorun sart oldugunu görüyoruz.

Peki sizce 7-0 lik Skor rekoru bu macta kirilir mi?

4'ten fazlası benim için büyük sürpriz olur.

Sadece stadyumun adı bile 5 gol atar. İmparatorun ruhuyla rekor kırılır.

maçlar neden İstanbul'da oynanıyor

En yakin rakibi olan Norvec ile arasinda 2 puan disinda ayrica 5 gol farki bulundugunu göz önünde bulundurursak Norvec'in bir sonraki macta (Letonya) galibiyet ile ayrilacagini varsayarsak 8-0 gibi bir skorun sart oldugunu görüyoruz.
Norveç Letonya'yı 2-0 ile mi geçecek varsayıyoruz? Ya Norveç 4-5 atarsa?

Norveç Letonya'yı 2-0 ile mi geçecek varsayıyoruz? Ya Norveç 4-5 atarsa?
4-5 maç atacagini varsaymadim acikcasi. Grupta su ana en fazla gol yedikleri maç 3-3 biten Türkiye maci. Haalandsiz Norvec Letonya‘ya 4-5 atma ihtimali bizim Cebelitarik macinda 7-8 atabilecegimiz ihtimalinden çok daha düsük degil mi?

Ilk yari goller gelirse en az 5 tane atilir ama gerisi ne kadar kaciracagina kalmis.
Fakat Karadag'i yenecegimizi sanmiyorum

Şöyle bir kadroya bakıyorum, 8 golü kim atacak diye düşünüyorum.
Burak 2 tane atsa, Hakan bir tane atsın,bir tane de penaltı korner frikikten atalım hadi, max 3:0 olur.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt