Milli Takıma Teknik Direktör Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar neden halen türk pasaportlu kişileri öneriyorsunuz. Avrupalı kişiler şart

Bay Karaman, Saçsızlığa yönelimli bir birey tarafından ani bir operasyon ile başa geçirilebilir.

Benim önerim Rusya eski milli takım hocası Cherchesov. Yanında s400 iç düzeneğinin şifrelerini de getirecektir.
Oyuncu tercihleri v.s. siyaset işin içine girmezse ben Ünal hocanın başarılı olabileceğini düşünüyorum. Ama mutlaka siyaset karışır ve bu işin oluru zor gibi duruyor.

1631050922470.webp

Ridvan Dilmen.

Yayindan kaybolur ve ilk macindan sonra 83 milyon kisiden küfür yemesini görmek zevkli olur

Oyuncu tercihleri v.s. siyaset işin içine girmezse ben Ünal hocanın başarılı olabileceğini düşünüyorum. Ama mutlaka siyaset karışır ve bu işin oluru zor gibi duruyor.
Ağabey bence artık Türk hocalara güvenmemek futbolumuz için kaçınılmaz bir gerçeklik, Avrupalıların en az 10 yıl gerisinde büyük kısmı ve bu durumun farkında bile değiller kibir ve egolarını yüksek olduğu için destekte almıyorlar çevrelerine. Yeni nesil Türk hocaları, Derwall gibi isimlerin yanında pişirip yetiştirmek gerekiyor. Sergen filanda dahil mevcut antrenör jenerasyonumuzun hali içler acısı. Kamuoyu ve bir takım yerlici klikler müsaade ederse bu noktada devrimler yapılmalı.

Emre Belözoglu

Teknik taktik olarak diger hocalara göre üstün bence

Ağabey bence artık Türk hocalara güvenmemek futbolumuz için kaçınılmaz bir gerçeklik, Avrupalıların en az 10 yıl gerisinde büyük kısmı ve bu durumun farkında bile değiller kibir ve egolarını yüksek olduğu için destekte almıyorlar çevrelerine. Yeni nesil Türk hocaları, Derwall gibi isimlerin yanında pişirip yetiştirmek gerekiyor. Sergen filanda dahil mevcut antrenör jenerasyonumuzun hali içler acısı. Kamuoyu ve bir takım yerlici klikler müsaade ederse bu noktada devrimler yapılmalı.
Keşke dediğin gibi bir imkan olsa. Mesela Ömer Erdoğan bence iyi bir geleceği olabilir. Ama bunu milli takım veya Galatasaray'da yabancı bir hocanın yanında 2-3 sene dursa çok daha farklı olur.

Bir de Ertuğrul Sağlam, Okan Buruk, Sergen yalçın v.s. gibi ligde şampiyonluk yaşayan hocalarda yurt dışına açılma cesareti gösterebilmeli. nasıl yurt dışına futbolcu gönderip burada yabancı oyuncu oynatıyorsak bunu hoca seviyesine de getirebilmeliyiz.

Yilmaz Vural (bence bi sans hak ediyor)

Aykut Kocaman (bilmiyorum, sanki icimden bi ses MT de basarili olabilir diyor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt