min-jae kim

Luyindama çapraz koparana kadar daha üst seviye maçlarda daha iyi oynuyordu.

Kim denilen herifin henüz ciddi rakiple bir Frankfurt maçı var herhalde, Avrupa'da genelde sıçtı zaten.

Bu herifin değerli olması fiziki özellikleri ile alakalı, çok hızlı ve iyi kesici. Dünya futbolunda en değerli stoper profili bu şu an.

Szalai için nasıl abartı dediysem bunun da küçümsendiğini düşünüyorum. Çıkış maddesi 18 m euroymuş, o civara gider.

Kim denilen herifin henüz ciddi rakiple bir Frankfurt maçı var herhalde, Avrupa'da genelde sıçtı zaten.

Bu herifin değerli olması fiziki özellikleri ile alakalı, çok hızlı ve iyi kesici. Dünya futbolunda en değerli stoper profili bu şu an.

Szalai için nasıl abartı dediysem bunun da küçümsendiğini düşünüyorum. Çıkış maddesi 18 m euroymuş, o civara gider.
18 mi kaynak nedir ?

çünkü 5-8 arasına madde koydurdu o yüzden geldi muhabbeti vardı

abartmis olursun, primelik ne yapti luyindama titreye titreye izledik her mac nezaman hata yapacak korkusuyla, kim ne yaptigini bilen bir disiplini var, ben cok begeniyorum. ha bizim nelsonda luyindamanin yerini cok iyi doldurdu, üstelik her macta üzerine koyuyor.
Psg maçında Mbappeye eziyet etmişti, yine o dönem formdaydı, sakatlanmadan önce luyi çok üst düzey oynuyordu bence

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rennes, Kim Min-Jae ile anlaşma sağladı.

Rennes, 18 Milyon Euro’luk serbest kalma maddesini taksitle ödemek istiyor.

Fenerbahçe, parayı peşin istedi.

🔗 Foot Mercato :D

Yav he he.. UEFA'da yılın 11'ine seçilen Marcao'ya 10 milyon euro teklif geliyor. Slavia Prag'a karşı bile kevgire dönen Kim Min jae'ye 20 milyon euro teklif var aynen kardeşim. Afiyet olsun.

18 milyon euroya marcaoyu fenere satalım, 1 haftaya kalmaz 30 m euroya okuturlar

Rennes, Kim Min-Jae ile anlaşma sağladı.

Rennes, 18 Milyon Euro’luk serbest kalma maddesini taksitle ödemek istiyor.

Fenerbahçe, parayı peşin istedi.

🔗 Foot Mercato :D

Yav he he.. UEFA'da yılın 11'ine seçilen Marcao'ya 10 milyon euro teklif geliyor. Slavia Prag'a karşı bile kevgire dönen Kim Min jae'ye 20 milyon euro teklif var aynen kardeşim. Afiyet olsun.
yönetici farkı derim böyle bi transfer olursa

bu fiyat civarlarında goy goyunu bile yapmanız , fener medyasının algı ürünü işte.

Fransız medyasıda böyle servis edecektir 2 güne - oluru varsa ordan gidecek.

bizimkiler youtube a abone olmak için bedavaya gidiyor bile derler. Valla taraftarlıklarını sorguluyorum her geçen dakika.

edit: ve fener yönetiminin kendi medyasının tasmasını iyi tutması. Aspora bile logo koydurtturuyorlar

Kim şu an bence 18 eder. Sorun bizim marcao'yu bu fiyatlara satamamiz. Buradaki arkadaşlar bile 13 a 15 milyon istiyor marcao için. Marcao gibi biri 20 milyona satılması gerekirken bakalım kaça vereceğiz.

marcao vs minjae desek ne dersin

Kim şu an bence 18 eder. Sorun bizim marcao'yu bu fiyatlara satamamiz. Buradaki arkadaşlar bile 13 a 15 milyon istiyor marcao için. Marcao gibi biri 20 milyona satılması gerekirken bakalım kaça vereceğiz.
Marcao için hem burada hemde diğer mecralarda 12-13 milyon euro diyenlerin kripto rakip takım taraftarı olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili 1 kaç kişiyi tespit etmiştim başka bir mecrada.. Rakip takım taraftarı olan.

bu herif bizim için ilginç bir şekilde şans.

buradaki olası yüksek satış bize iyi bir referans olacaktır. bence de marcao bu heriften daha iyi ama 18 milyon euro bizimde işimize gelirdi

Bu kadar tutturulur yav :asd:

bu adamın oyun stili direkt verilere oynuyor, hataları istatistiklere işlemiyor.

mesela slavia maçında golde direkt hatalı ama orada bir müdahalesi var sanırım, top kesme olarak geçiyor ama baktığında gol yediriyor. ya da ilk anda ıskalıyor ama dönüyor hızıyla kapatıyoer.

yine de o boyda o hız büyük iş, kaçan balık büyük oldu yerine nelsson alınsa da.

+ güney koreli taraftarlardan olduk

Napoli'yi izledim bu sene. Fiorentina macina daha bakmadim ama Verona ve Monza maclarinin uzun ozetlerine baktim Napoli'yi cok severim. Bu herif baya iyi oynuyor. Rrahmani zaten ligin en iyi stoperlerinden biriydi gecen sene. Bu adamla baya iyi partner olmuslar gibi duruyor. Napoli fena takim olmus bu sene

Geri
Üst Alt