min-jae kim

Nerden buluyon boyle espirileri Bero ya

Köksal Baba Köksal GIF - Köksal Baba Köksal Baba - Discover & Share GIFs

Bu lavuklar bu adami nasil bulduysa, Nelsson - Kim ikilisini dusunsenize, top klas.

İlk sayfalara baktım da felaket

Keramattin dışında iyi futbolcu diyen çıkmamış

Ben de geçen Yaz sezonu facia bir yorumda bulunmuştum kendisi hakkında. Adam uçuşa geçti resmen.

Stoper diye kafayı yedi bunlar da. Son senelerde aldıkları stoperler ve fiyatları:

22/23 - De Ligt (67 Milyon)
21/22 - Upamecano (43 Milyon)
19/20 - Hernandez (80 Milyon) + Pavard (35 Milyon)
17/18 - Süle (20 Milyon)
16/17 - Hummels (35 Milyon)

Çok gol yedikleri için değil çok gol kaçırdıkları için zora girdi şampiyonluk bu sene. Adam akıllı forvetleri olmadığı için zibilyon tane pozisyon kaçırdılar. Bizim Icardi bu sezon Bayern'de olsa güle oynaya kemiksiz 25 gol atardı.

Kağıt üstünde tüm sezon 92 gol atmış olsalar bile net forvetleri olmadığı için kaç tane maçta sıkıntı çektiler son vuruşlarda. Dünyaları kaçırıp puan kaybettikleri kaç maç var bu sezon. Şampiyon takımın en golcü oyuncusu 14 gol ile Gnabry. Sözüm bu kadar.

8 puan fark ile şampiyon oldukları geçen sezon bu sezona göre sadece 1 gol daha az yemişler mesela.

Son düzenleme:
Stoper diye kafayı yedi bunlar da. Son senelerde aldıkları stoperler ve fiyatları:

22/23 - De Ligt (67 Milyon)
21/22 - Upamecano (43 Milyon)
19/20 - Hernandez (80 Milyon) + Pavard (35 Milyon)
17/18 - Süle (20 Milyon)
16/17 - Hummels (35 Milyon)

Çok gol yedikleri için değil çok gol kaçırdıkları için zora girdi şampiyonluk bu sene. Adam akıllı forvetleri olmadığı için zibilyon tane pozisyon kaçırdılar. Bizim Icardi bu sezon Bayern'de olsa güle oynaya kemiksiz 25 gol atardı.

Kağıt üstünde tüm sezon 92 gol atmış olsalar bile net forvetleri olmadığı için kaç tane maçta sıkıntı çektiler son vuruşlarda. Dünyaları kaçırıp puan kaybettikleri kaç maç var bu sezon. Şampiyon takımın en golcü oyuncusu 14 gol ile Gnabry. Sözüm bu kadar.

8 puan fark ile şampiyon oldukları geçen sezon bu sezona göre sadece 1 gol daha az yemişler mesela.
Savunmada daha sıkıntılılar, upamecano beğendim bir stoper olsa da tam saatli bomba.
City'e onun yüzünden elendiler anormal bireysel hataları var

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yok mu korede böyle parlamış scout transferi

ballon dor shortlist’e girmiş

tarihin en sağlam yükselişi olabilir bu adam

avrupa’ya gel 2 sene oyna, bayern yap, ballon dor listesine gir

Geri
Üst Alt