Miralem Pjanic Resmen Beşiktaş'ta

Bizim tam aradığımız futbolcu tipinde olmasa da, var olana en az bir 4-5 level atlatırdı. Ayrıca kalitesi ile fark da yaratırdı. Gençleşmeye lafımız yok ama, bazen de gerçekten uyuyoruz.

Tabii UCL falan etkenleri de yok değil.

Son düzenleme:
Ünal Aysal gibi bir başkanın olmazsa, böyle gider Rumen çingeneleri doldurursun takıma. Ha bir de genç yetenek diye Keçiören-Şefaatli gibi kırsal kesim topçuları var.

Kıskanmayın hiç BJK kaliteli ve vizyonlu bir takım kurdu.
aynen ünal aysal gibi bi başkanın olursa da ontivero, burdisso, hajrovic, endoğan adili falan dünya starlarıyla doldurur takımı

Kiralık oyuncular aidiyet hissedemiyo yea ondan başarısızız diyip başarısızlığa kulp bulanlar

Kiralıklardan geçilmeyen takıma şampiyonluk kaybedip bide onlardan daha kötü top oynuyo

La hani kiralıklarla oynayınca başarı gelmiyodu adamların her oyuncusu kiralık

Kiraladigin oyuncuya bagli... Orta sahaya iki sene önce 3 adam kiraladik. Biri tutmadi, digeri sakat, biri forma girip anca tuttu. Ücü de gitt sezon sonu... Halil ve Gedson´u kiraladik, ikisi de müthis tuttu, zar zor Halil´i yeniden kiraladik... Bu sekilde planlama yapamazsin elbette...

BJK öyle yada böyle kiraladigi iki oyuncuyu bu sezon yine alabildi. Üstüne kiraladigi Pjanic Barcelona topcusu. Ancak BJK bile zamaninda bunun sancisini aboubakar, talisca gibi adamlar ile cekti.

Ben zaten bizim herhangi kiralik bir topcuyu aldigimizi da hatirlamiyorum hic bir zaman. Efsane oynamis Melo´yu bile ikinci senesine ikina ikina kiralayabildik, adam 3 ay tatil yapip ligin ilk yarisindan da fazla performans veremedi, sonra Ünal Aysal o klasik ,dersini son saat calisan cocuk benzetmesini yapmisti. Ondan sonra yine kendisini bonservisiyle almamiz sancili bir sürecti. Ve kastettigimiz adam efsane oynamis bir herif...

Onun disinda kiraladigimiz hic bir oyuncuyu alamiyoruz, yolun sonunda hep cingene pazarligi var ve olmayan transferler.

Kimi kandırıyoruz? Bu sene yaptıkları en iyi transfer. Defansı sağlama almadılar ama ortasaha ve ilerisi, tr için çok iyi. Bizim Sneijder Drogbalı sezon gibi oldular. Benim bu sene değil öbür sezon için şampiyonluk beklentim var şimdilik. Ama futbol sahada kazanılır. Bakalım beygirci yıldızları idare edebilecek mi?

Kimi kandırıyoruz? Bu sene yaptıkları en iyi transfer. Defansı sağlama almadılar ama ortasaha ve ilerisi, tr için çok iyi. Bizim Sneijder Drogbalı sezon gibi oldular. Benim bu sene değil öbür sezon için şampiyonluk beklentim var şimdilik. Ama futbol sahada kazanılır. Bakalım beygirci yıldızları idare edebilecek mi?

Stopere sağ beke sadece biz adam yığıyoruz kontenjanımızı o mevkilere harcıyoruz.

İyi transfer. Roma döneminde performansı pik yapmıştı. Savunmanın önünde, regista olarak oynatırlarsa eğer bayağı katkı sağlar. Duran toplar konusunda da oldukça etkili bir oyuncu Pjanic.

İsim olarak kaliteli. Ayağı iyi ama statik bir topçu. Bu statik topçuları hiç sevmem. Bkz Seri Nzonzi. Hee ama duran top vs takıma liderlik yapabilecek bir adam. Bana kalırsa Alex T. yerine sadece bunu alsalar daha mantıklı olurdu. Boktan ligimizin biraz kassa içinden geçebilecek bir oyuncu ama kasar mı bilinmez. Şahsen ben artık futbolcu cebi doldurmayı değil kulup kasasını doldurmayı tercih ederim.

Biz falkao belhanda babel kazığı yediğimiz için bu tarz transferleri unutalım. Bir futbolcu para edeceği zaman satmadik elimizde patladı ona yanalim. Ha iş yine TFF ve kurulları ile bize bir şekilde yine zarar ettirirlerdi o ayrı

Cok iyi adam

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

AnguishedDistinctDutchshepherddog-size_restricted.gif

Ljajic dos Santos ise pjanic Messidir.Kafan güzel ise alttan alalım,tamam diyelim.
Pjanici bana anlatmana gerek yok. Nasil bir oyuncu oldugunu hepimiz biliyoruz.
Senin yazdiklarina ragmen benim dusuncem sabit - 31 yasindaki yildiz oyuncu basarisiz olabilir.

Bizim ligin en büyük buglarından biri duran toplar bence zaten çoğu maçta rakipler sana karşı kapanarak oynuyor, o açıdan baya kötü oldu duran toplardan baya gol attırır çok tehlikeli kesiyor topları.

Millet Falcao transferinden ders almamış anlaşılan.
Bitmiş ve okeye dönen adamlara burada methiyeler düzülüyor.

Geri
Üst Alt