Miralem Pjanic Resmen Beşiktaş'ta

hepte ligin içinden geciyorlar anasını satayım nasıl bir ligse
van persie ligin içinden gecer
falcao ligin içinden gecer
o gecer bu gecer
Falcao ve Persie'nin gelmeden içi geçmişti zaten. Sakat olduğunu bile bile aldılar ikisini de.

Mert, Rosier, Necip, Vida, Meras, Souza, Pjanic, Teixeira, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Umarim olmaz ben nöbete yazdım hala inanmiyorum ama doğruya çok iyi kadro malesef. Neciple idare ederler ligde büyük ihtimal.

ne erdal torunoğullarıymış be. pjanic in bunlara kiralanmasından korkuyordum korktuğum başımıza geldi.

her deplasmanda ossura ossura maç kazanmaya çalışacaz, devre arasına kadar yarıştan koparız

Çok moral bozucu bir transfer olur.Ne yapıp ne edip biz almaliydik.İçi geçik filan hikaye.Pjanic bu ligin çok üstünde bir oyuncu.Gerci ben hala olmaz diyorum.

transfer olmayacakmış bilal yazar yazmış geçmiş olsun inşallah averaj takımı oluruz uefada da hepsi defolur gider

Pjanic ghezzal texeira larin birlikte oynarsa avrupa’da deplasmanda 0 çekerler. Ligde şampiyonluk için 4. adayız bence. Gerçekçi olacaksak, bu kadroyla bu sene 2. olmak başarıdır. Tüm takım yeni ve nerdeyse her mevkiide yeterlilik tartışılıyor.

Daha geçen yıl stadın elektriğini ödeyemiyorlardı.

Mhk sayesinde şampiyon oldular, tff'ye yalvarmayla limiti yükselttiler. Ne güzel düzen be.

Bugün ne istediysek tersi çıktı sözde bu da gelmiyordu Trye

Geri
Üst Alt