Terim tayfası bu adamı niye istiyor onu da anlamış değilim. ikisi de defansif futbol oynatıyor. dediğin gibi teneke bağlarlar.

ben terimci değilim ama türkiyenin halinden ancak bu adam anlar yada mustafa denizli şenol güneş filan ama onlarda avrupada başarı riskli hepsi lucescuda var o yüzden bence lucescu

mancini ile yeni bir sezon felaket olabilir o yüğzden bende çok istiyorum lucescuyu. fakat yardımcısı önemli, öyle bir yardımcı bulmalıyızki 1-2 yıl sonra antrenörümüz o olmalı

Yardımcı önemli değil bence Lucescu gelsin 3-4 sene teknik direktör olsun sonra sportif direktör yaparız. 3-4 sene sonra da Türkiye'ye gelebileceğini söyleyen Mourinho'yu teknik direktör yapabiliriz. Şuan en önemli nokta gelecek sezona en doğru teknik direktörle başlamak.

Ancak bu bizi kurtarir.

Türk futbolu anlayan, geçmişte gayet başarili olan birisi.

Mancini'den daha kötü yapamaz.

Lucescu 1-2 yil icinde emekli olur, adam 69 yasinda. Istesen de gelmez artik.. O donem bitti ve gecti.

Artik geriye degil ileriye bakmak lazim..

Şu saatten sonra torun torba sever Lucescu, ne işi var bu saçma sapan ülkede gelip kendini yoracak

burak hem oyuncu hem td olsa bu amatörlerden cok daha iyi yönetir takimi. yeni imparatorumuz olur,

Yasli dedelerle artik onumuze bakamayiz.. Malesef fazla doyamadik Lucescu dan ama insanlar da yaslaniyor ve yipraniyor (hele Turkiye de hep).. Geriye donus yok..

69 yasindaysa ne olmus arkadas cikip oynayan Lucescu mu :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ben Lucescu yu severim iyi hocadır. Ama Mancini nin oyun mantalitesini beğenmeyip Lucescu istemek de büyük çelişkidir. Lucescu da italyan kafasına sahiptir. Lucescu gelince arkadaşlar içerde dışarda 4 5 atacağımızı mı sanıyor. Lucescu da 1 0 cıdır. Arkadaşlar çok genç tanımıyorlar tam olarak galiba onun stilini.

69 yasindaysa ne olmus arkadas cikip oynayan Lucescu mu :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Tamamda ama kisa vadeli bir cözüm olur. En fazla 2-3 sene sonra birakir, sonra yeni hocaya bakman lazim.

Istikrar lazim. Söyle bi 5-6 sene hocamiz olsun. Her 1-2 sene degistiriyoruz masallah.

Hocalar genelde 70 yasinda emekli olurlar ondan beyler :)

sen 70 yasindaki hocayla 3-4 senelik plan/program yapamazsin, zaten o hirs ve enerji daha genelde olmaz bide. ;)

Geri
Üst Alt