Ercan Hayta
Parçalı Üye
- 19 Mart 2010
- 2.588
- 135
- 1.333
Yaptığımız en büyük hatadan biridir bu hocayı göndermek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim olmasi lazim?
Türk hoca dersen çogu Avrupada ne kadar cahil olduklari belli ediyorlar, Avrupa hocalarin çogu türkiyede ne yaptiklari'da çok belli oluyor.
Ben Lucescu yu severim iyi hocadır. Ama Mancini nin oyun mantalitesini beğenmeyip Lucescu istemek de büyük çelişkidir. Lucescu da italyan kafasına sahiptir. Lucescu gelince arkadaşlar içerde dışarda 4 5 atacağımızı mı sanıyor. Lucescu da 1 0 cıdır. Arkadaşlar çok genç tanımıyorlar tam olarak galiba onun stilini.
lucescu mu 1-0 cı hoca.shaktar doneskt in maçlarını takip edenler bilir nerdeyse her maçı ilk yarıdan bitiriyor shaktar.geçen haftalarda metalist - shaktar maçı vardı shaktar 2-0 geriye düştü.tmm shaktar maçı kaybeder artık diye düşündüm daha sonra bir baktım bir taktik değişikliği ile maç 10-15 dk için 4-2 döndü.lucescu iyi bir hoca.galatasaraya gelmesini isterim
lucesu 1-0 ın hocasıdır bunu inkar etmeye gerek yok ama gittiği ülkenin futbol kültürünü, rakip takımın yapısını da çok iyi analiz eder. 1-0 hocası demek her maçı 1-2 golle kazanıyolar demek değildir ki, baştan başa bi felseme meselesi, bugün mourinho da aynı felsefededir aslında ama her maç bi ton gol atarlar.
mancinide gitse lucescu gelse mourinhoda gelse farketmez Türk futbolcular profesyonel değil çünkü.
Türkleri gazlayacak biri lazım onuda terimden başkası yapamıyo.
İşlerin öyle olmadığını Lucescu , hem bize hem de Fatih Terim'e kanıtlamadı mı? Fatih Terim , Türkiye'deki tüm hocaları kovduruyordu , başarılarıyla. Lucescu da Beşiktaş'ta yaptıklarıyla Fatih Terim'i kovdurmadı mı? Benim dediğim olay şu eğer takımın başında Mourinho'yu görmek istiyorsanız o yapıya en uygun kişi hatta bizim ülkemiz için Mourinho'dan bile uygun olduğunu düşündüğüm Lucescu'dur. Şuan bizi başarıya ulaştırma yolunda en doğru tercih Lucescu olur.
o zamanki futbolcularla şu anki futbolcuları kıyaslayamayız bence
Ama 2002'deki aralarında 8 kiralık transferinde bulunduğu futbolcularla da 2003'teki oyuncuları kıyaslayamazdın.
Özhan Canaydın Başkan , yanlış hatırlıyor olaiblirim ama 6 yılda 6 şampiyonluk 6 Türkiye Kupası 2 Avrupa Kupası gibi vaatlerle Fatih Terim'i getirmişti ve
Fatih Terim'e şampiyon olmuş bir takım ve yıllar sonra bile kurtulamadığımız külfete gireceğimiz bir bütçe ile işine hiç karışılmayacağının garantisini vermişti.
O sene şampiyonda olurdu takım , eğer karşısında Lucescu'lu bir takım olmasaydı.
Derbilerde hiç galibiyet alamamıştık ve kaybetmiştik, Beşiktaş derbileri fark yaratan oyuncularıyla kazanırken Fatih Hoca Felipe gibi çok inanılan bir oyuncuyu silmişti.
Sen diyebilirsin ki Lucescu kriz anlarını iyi yönetemiyor. Buna katılırım o zaman iyi yönetememişti ve Fatih Terim de en kritik noktalarda bireyleri bir noktada toplayabiliyordu.
Yani Türkiye şartlarında başarı odaklı bir Galatasaray için en doğru tercih kim desen. Birinci Lucescu ikinci de Fatih Terim derim. Bu yüzden gelecek sene ilk tercihimiz Lucescu olmalı diyorum , o olmazsa Fatih Terim gelmeyeceğine göre ikinci tercihimizde takımı tanımış olan Mancini ile yola devam etmek olabilir.
Kıyaslama yapacak olursak ben Fatih Terim'i , Oktay Mahmudi'ye benzetiyorum. Mücadeleci bir takım kurar , disiplinlidir , Avrupa da unutulmaz epik galibiyetler tattırabilir ama sinirlendiği zaman başkana dahi küfür edebilir. Lucescu'yu ise Ergin Ataman'a benzetiyorum, tam bir winner. Kadro toplama olsun olmasın bahane üretmez. İnanılmaz bütçelere inanılmaz oyuncular istemez. Bütçesi neyse ona göre adam arar ve çok fazla sorunla boğuşan bir dönemde bile takımı başarılı yapabilir.
Bana kalırsa artık Galatasaray'ın winner hocalara ihtiyacı var. Her şartta ve koşulda başarılı olan , bahane üretmeyen Simeone (son üç senede eldeki imkanlarla bana göre en iyi verim alan teknik direktör) gibi Mourinho gibi Lucescu gibi ve şuan bize en uygun görünen de Lucescu. Lucescu'yu getirebilmek gelecek adına yapacağımız en önemli adım olur.
lucescunun hocalığına lafım yok zaten ben sadece burak selçuk Türk futbolcuların sorun olduğunu anlatmak istedim
bu gibi futbolcularıda Terim gazlıyo anca. Terim geri gelecek değil tabikide
en hayırlısı olur umarım