Şampiyonluk kazandığı kadroya herkes kötü diyor ama bence şu an elimizde olan kadrodan kötü değildi.

İLK 11

Faryd Mondragon
S.Perez
Bülent Korkmaz
Emre Aşık
Ergün Penbe
Batista
Ayhan Akman
Hasan Şaş
Sergen Yalçın
Arif Erdem
Ümit Karan

kadrosu genelde sahadaydı.

Arif,Hasan ve Sergen bence kariyer sezonlarını geçiriyordu o 1-2 sene civarında. Perez,Mondragon gibi isabetli transferler de yapılmıştı.

Victoria,Radu,Spehar, Mpenza zaten kötü transferlerdi ve çokta oynamadılar Radu dışında. Fleurquin bir tek yetersiz olup hala nasıl iyi oynadığını anlayamadığım isimdir o seneden. :D

Yerine, hem de tam yetkiyle getirilen 'Gönüllerdeki TD', bu kaliteli şampiyon kadronun üzerine, bir sezon içinde -Tüm imkanlar zorlanıp, kulübün geleceğinden çalma pahasına- diğer iki ezeli rakibin toplamının iki katı transfer harcaması yaptırdığında rekabeti filan bitirmesi gerekirdi di mi birkaç yıllığına?...Hiçte öyle olmadı, hatta 1.5 sezon sonunda giderken, arkasında tam bir enkaz bıraktı diye hatırlıyorum! :mad:...

Yerine, hem de tam yetkiyle getirilen 'Gönüllerdeki TD', bu kaliteli şampiyon kadronun üzerine, bir sezon içinde -Tüm imkanlar zorlanıp, kulübün geleceğinden çalma pahasına- diğer iki ezeli rakibin toplamının iki katı transfer harcaması yaptırdığında rekabeti filan bitirmesi gerekirdi di mi birkaç yıllığına?...Hiçte öyle olmadı, hatta 1.5 sezon sonunda giderken, arkasında tam bir enkaz bıraktı diye hatırlıyorum! :mad:...

Aynı enkazın daha kötüsünü toparlayan da kendisi oldu. Herkes hata yapar. Peki Ünal Aysal'ın şu an yaptıklarını sorgulayabiliyor musunuz?

Bir de burası var.

bursa maçında 5 yemiştik mesela,ama takım çok yorgundu ve sergen yalçının dediği gibi çeyrek finale çıkıcaz diye hafife almışlardı.öyle 5e can kurban.

yanlış hatırlamışım.maç 2 kasımda oynanmış ya la..e ben o zaman 7 yaşında falandım.ama yorgun olduğumuz kesin..Galatasaray darmadağın: 5-0

5-0dan sonra burası bursa avrupa değil diye tezahuratlarını hatırlıyoum bursasporluların

Aynı enkazın daha kötüsünü toparlayan da kendisi oldu. Herkes hata yapar. Peki Ünal Aysal'ın şu an yaptıklarını sorgulayabiliyor musunuz?

Bir de burası var.

Yeri geldiği için katkıda bulunmak istemiştim sadece!...

Son gelişinde, takımı enkazdan elleriyle yeşertmesine söz etmedim, heyecan ve mutlulukla alkışladım hatta!...Ama ilk sezon devre arasından itibaren gerekli takviyeleri yapmamasını, daha o zamandan, samimi 'Efsanemiz yine hata yapmaya mı başlıyor?' endişesiyle eleştirmeye başladım, son maçta şampiyonluk kaybedilmiş olsa kahrolurdum...Sonrasında da kadro planlaması adına olumlu denebilecek neredeyse hiç bir hamle yapmamasını, aksine çok yanlış tercihlerle 'Rakiplerle arayı açma fırsatı' nı göz göre göre heba etmesini -Kendisi adına da- üzülerek izledim...Elleriyle kısa sürede yeşerttiği takımı, yine kendi elleriyle yavaş yavaş gömüyordu, İmparatorumuz!...Yani hiçte zannettiğin ve burdaki bazıları gibi 'Kökten Terim düşmanı' asla değilim...Bu hataları yapmamış olmasını ve başarıların başka hiç kimse değil de yine kendisiyle yaşanmasını çok isterdim...

Ünal Aysal' ı da daha ''1. Madrid transfer seferi' fiyaskosundan itibaren sorguluyorum tabi ki, sıkça da ifade ediyorum burada...Son 1.5 yılda neredeyse her şeyi yanlış yaptı; bugünkü Süren' in açıklamaları düşüncelerime tercüman oldu diyebilirim, Terim konusu hariç...Bu noktada zamanlama hatası yaptığını düşünüyorum, daha 'Birileri rahat etsin diye...' şeklinde başlayan 'Galatasaray başkanına kafa tutma' açıklamasının hemen sonrasında kalemini kırmalıydı!...

Çok istesem bile birilerinin körü körüne şakşakçısı olmaz benden; hayatın başka alanarında şahsi menfaatim gerektirdiğinde de yapamadım, zararını da çekmişliğim vardır, değişemem...Herkesin bir fıtratı var nitekim...

5-0dan sonra burası bursa avrupa değil diye tezahuratlarını hatırlıyoum bursasporluların

Alternatifleriyle birlikte defansta tercih edilecek ilk 8 futbolcudan 7 sinin sakatlık-ceza vs nedeniyle kadroda olmadığı, çok enteresan bir tertip çıkmıştı sahaya...Bursaspor çoğu zaman güçlü kalabilmiş bir kulüptür, böyle bir maç yerine, normal şartlarda kazandıkları 1-0 lık bir galibiyet daha övünülesi bir başarıdır kendileri adına...Tabi 'Avrupa Fatihi' ne karşı komplekslerini de mazur görmek lazım!...

Adam gelmemekte haklı olduğunu kanıtladı bence şahsen çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım ama haklıymış. Türkiye ile teknik direktörler açısından yaptığı en büyük eleştiri sürekliliğin mümkün olmamasıydı. Lucescu ''Başkanlar iki senede bir değişiyor ve yeni gelen başkan kendi teknik direktörüyle çalışmak istiyor ve süreklilik mümkün olmuyor'' demişti. Yani gelseydi , ülkenin gram ilerlediğini değil , hababam gerilediğini görecekti. Saçma sapan yabancı sınırı kuralını , kendisini Türkiye'den kovan adamı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı , şikeden suçladığı adamı şikeden ceza almış olmasına rağmen yine rakibinin başkanı olarak görecekti. En vahim durum ise en azından iki sene rahatım diye düşünecekken iki ay sonra başkanı değişecekti. Şimdi gelmemekte kim haklı siz söyleyin?

shakhtar yerine gelecek ismi belirlemiş luce ayrılacakmış sezon sonu kesin olarak

e81a0d4aab628c24f356b9a91fb72373.jpg

Pirlo kitabinda maclarda baski hissetmedigini soyledikten sonra soyle diyor:

"Zihinsel yonden egitmenimin Lucescu oldugunu soyleyebilirim. Kendisi beni 15 yasinda Brescia altyapsindan alip A takim antrenmanlarina cikartan kisidir. Kendimi bir anda benden iki kat yasli ve iki kat sert oynayan kisiler arasinda bulmustum. O zaman Lucescu bana soyle demisti: "Andrea genc takimda oynadigin gibi oyna."

Bu Lucescu'nun bana verdigi ilk oguttu ve iyi bir asker gibi onun sozunu dinlemistim."

azrail bile ayağımıza kadar gelecek hoca sen neyin tribindesin. gel ulan artık.

hem galatasaray'ı hem de beşiktaş'ı şampiyon yapan yıllardır shakhtar donetsk 'de imparatorluk kuran teknik direktör. nedendir bilinmez kendisi kovan hatta kovalayan galatasarayımıza karşı ilginç bir sempatisi vardır. hamza hocamın kesinlikle arkasında olmakla birlikte sahip olduğu oyuncu havuzu potansiyeli ve özellikle yabancı oyuncular üzerindenki üstün başarılarını göz önüne alacak olursak seneye uygulanacak olan yeni yabancı kuralıyla eğer türkiye de bir takım çalıştırırsa o takımı uçurur diye tahmin ediyorum. gelecek olan kaliteli yabancı futbolcular üstünde "haydi koçum hadi aslanım" çok sökmeyeceğinden ve aynı yabancılar profesyonellikle işin taktik teknik boyutunu önemseyeceğinden mütevellit geleceği takıma çok ama çok şey katacaktır. i love u hozam buraları okursan tut bunu al getir futbol direktörümü yaparsın sportif direktör mü yaparsın ne yaparsan yap.

Keşke gelsen.

Teknik Adam : Lucescu.
Yardımcı Antrenör : Hamza Hamzaoğlu

Hamza hoca 4 yıllık stajla çok şey öğrenir Lucescudan.
Olsun be.

ya su hamza sevdasindan vaz gecin, ayni problem oyuncu 25 yasinda ve hala gelisir diye bekliyoruz. Bitmis yasi gecmis, futbol bilgisi ekleyemez. Hamza da 45 yasinda ayni düz mantik ile yola devam ediyor. Belli ki olmicak, üstün bir TD degil, giden Yabanci TD bundan daha kaliteliyidi, ki bunun sansi yine türklerin bir kismi bunu adam yerine koymasi yoksa bu coktan köyden kovulmustu, ve dua etsin bursa gencler maci gibi, tarihi hezimet yiyecegeimize puan koparmasi

Mevzu o degil renktaslar mevzu seneye yabanci kuralinda bu adamin yapabilecekleri. Adamdaki oyuncu havuzu 11 yıldır shaktarı shaktar yapti. Ne oyunculari nelere satti sattikdan sonrada aynen devam etti. Simdi yabanciya turk oyunculara yaptigin gibi hadi kocum aslanim yapamassin yapsanda anlamaz. Bu adamin verecegi taktikle ucurur takimi. Ben baskan falan olsam tutat getiririm hangi takim olursa olsun. Bu arada hamza hoca kismina katilmiyorum. Hocaya kesinlikle sans vermemiz gerekir. Benim lucescu konusu tamamen analiz seklinde ve seneye sartlara nasil uyum saglayacagi he olurda sportif direkdor futbol direktoru bile olsa yine ucariz.

Geri
Üst Alt