Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

yapılan transferler çok iyiymiş gibi, (Jo, Franco, Caner vs..) bi de tam bu sefer olcak çok iyi Ribery tarzı bi adam gelicek derken adamın açıklamaları yayınlanmışken yapılan olaya bak. fenere gitmiş adam heryerde yazıyo resmi sitede bile. bu taraftarla dalga geçiyorlar resmen. alınanlar vasatı bile geçemiyor, süper dediğimiz adamları gidip eziklere kaptırıyoruz. afferin ya aferin.

Cevap: Stoch Fenerbahçe'de

:icon_twisted:
Helal olsun 3 sene öncesine geri döndük. Herkesi tebrik ediyorum.

Adam Londra'da transfer bitirmeye çalışıyor bir haber sen futbol şubesinde görevli değilsin deniyor. O adam artık transfer yaparmı? Alın size geçmiş olsun...

Hiiiiç adamlara ezik falan da demeyin. Transfer böyle yapılır. 2 günde gittiler aldılar. Hiç öyle kıvırmaya gerek yok. Biz geçen sene nasıl yapıyoduksak şimdi onlarda öyle yaptılar. Eziklikle falan alakası yok transferi istemekle alakalı paran yoksa almayacaksın böyle uzatmayacaksın gelir kaparlar elinden rezil kepaze olursun...

Başkana da bundan sonra güvenim ve itimadım 0 lanmıştır. Alsın adnan sezginle beraber serdar özkanlar mehmet battallarla süper bir kadro kursun. Başkan vizyonunu belli etti artık.

Haldun Üstünel'e yamuk yapanlar utansın.

Burda da yok iyi oldu almadık diyenler ilk konuda 20-30 sayfa geriyi bir okusunlar. Kıvırmayın artık yeter...

Sırf biz istedik diye adam alıyorlar.Taktiğimize göre transfer yapalım falan demek yok.Gerçi ben de ne taktiğinden bahsediyorsam.Adamların daha teknik direktörü belli değil.Nasıl bir strateji bu anlamadım.Kaç para verdiler acaba?

Chelsea taraftarı Stoch'a sövüyor.:o

9 milyon € mu vermişler harbiden? :lol:

anelkadan sonra ilk kez canımı sıkan bir transfer yaptılar, olsun belki de daha iyisi oldu acil ihtiyacımız 2 tane mc idi, paramızı oraya harcarız..

Ne Transfere Nede Bilete Bizim Aşkımız Bu Renklere...

Ötesi Var mı be.

Yemişim Stoch'u umrumda olmaz kimi alırlarsa alsınlar.

Transfer böyle mi yapılır?Biz bari komik olmayalım arkadaşlar.Rakibe inat adam mı alınır?

yazıklar olsun. Yönetimede yazıklar olsun. 28 yaşındayım. Bugüne kadar 1 defa fenerle girdiğimiz transfer yarışını kazandığımızı görmedim. Böyle olacağı belliydi.

5 milyonu veren 7yide ver. Şimdi ne olacak. Bunun intikamını alacaz diye daha fazla paraya grella alınır. Bu adam 2 sene sonra Riberyden fazla para edecek. Feneri kutluyorum. Tebrik ediyorum. Bence yılın transferini yaptılar.Kızgınlığım bizim çok akıllı yönetime.

24.sayfadan sonra sıkıldım stochu fenerin alması benim gözümü açtı şahsen..ilk başta çok şaşırdım fenerin almasına ama sonrasında düşündüm de yönetimin de gözünün açılması lazım. şöyle ki.bize kanat oyuncusu da lazım dimi evet .. çünkü caner gio kewell gitti gibi diyoruz.ama düşündüm de kanata 5 m verip ardayı bölgesi olmayan orta alanda oynatacağımıza kewell ı takımda tutup petrov u da bedavaya almak çok daha mantıklı.bu parasızlıkta alacğaımzı stoch un ligde 10 üzerinde asist yapacağı garantisini kim verebilir ki..en çok ihtiyacımız olan ön libero bölgelerine adamlar almalıyız bu dk dan sonra o parayla..keşke bu olsa inanıyorum ki çok daha iyi olur..

çok isterdim gelmesini ama olmadı bizim artık şu ön libero ve savunma sorununu çözmemiz lazım stochu unutun artık

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımının Şampiyonluk kutlamaları tedirginlik içinde devam ediyormuş.

ayrıca bir transfer yapmak istiyorsanız eğer türkiyede iseniz bunu gizlice yapmanız gerek bunu tekrar öğrenmiş olduk çünkü bu ülkede ezik bol... ilk kez basında çıkan bir transferi kompleksli gibi gitti adamlar aldı :asd:

illede sol açığa adam alcaklarsa santos'u alsınlar santos stoch'dan kaliteli bir isim

bizim asıl ihtiyacımızın olduğu bölge ön libero

inşallah seneye elano istediğimiz kıvama gelir

Geri
Üst Alt