Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 33.014
- 5
- 463
Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
24.sayfadan sonra sıkıldım stochu fenerin alması benim gözümü açötı şahsen.. şöyle ki.bize kanat oyuncusu da lazım dimi evet .. çünkü caner gio kewell gitti gibi diyoruz.ama düşündüm de kanata 5 m verip ardayı bölgesi olmayan orta alanda oynatacağımıza kewell ı takımda tutup petrov u da bedavaya almak çok daha mantıklı.bu parasızlıkta alacğaımzı stoch un ligde 10 üzerinde asist yapacağı garantisini kim verebilir ki..en çok ihtiyacımız olan ön libero bölgelerine adamlar almalıyız bu dk dan sonra o parayla..keşke bu olsa inanıyorum ki çok daha iyi olur..
Transfer böyle mi yapılır?Biz bari komik olmayalım arkadaşlar.Rakibe inat adam mı alınır?
Transfer böyle mi yapılır?Biz bari komik olmayalım arkadaşlar.Rakibe inat adam mı alınır?
Fenerbahçe sırf Galatasaray'a inat olsun diye Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncuyu alır mı?
Bukadar küçük hesapların takımımı bu iki camia?
Yapmayın Allah Aşkına..
Fenerbahçe'nin basında adı devamlı geçen ilgilenilen yabancı oyuncular Stoch,Dzudsak,Mutu ve Krasic idi zaten.Son zamanlarda da Hazard.