Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

guiza-haberturk.jpg

:D

24.sayfadan sonra sıkıldım stochu fenerin alması benim gözümü açötı şahsen.. şöyle ki.bize kanat oyuncusu da lazım dimi evet .. çünkü caner gio kewell gitti gibi diyoruz.ama düşündüm de kanata 5 m verip ardayı bölgesi olmayan orta alanda oynatacağımıza kewell ı takımda tutup petrov u da bedavaya almak çok daha mantıklı.bu parasızlıkta alacğaımzı stoch un ligde 10 üzerinde asist yapacağı garantisini kim verebilir ki..en çok ihtiyacımız olan ön libero bölgelerine adamlar almalıyız bu dk dan sonra o parayla..keşke bu olsa inanıyorum ki çok daha iyi olur..

:animation::animation::animation:

Tamam olan oldu yapacak birşey yok.

Hem bizim Serdar Özkan bu Stoch a 10 basar :)

Bizim yöneticilere ALLAH akıl fikir versin.Senelerdir Vizyon deyip duruyolar(Kaç senedir busene UEFA kupasını alcaz der dururlar) işin içine transfer(futbol yatırımı) girince vizyon unutuluyor.Kaliteli futbolcular alacaksın yatırım yapacaksın ondan sonra UEFA - CL düşün ama sen Ayhan-Barış-Servet-G.Zan-M.Sarp vs vs bu adamlarla ligde bile zor 3. olursun.Sonra da en büyük rakibinin komedi bir şampiyonluk kaybından sonra kendini tatmin edersin vizyon buysa.

Bunu niye yazıyorum onuda söylemek gerek tabi yanlış anlamayın ama.

Hala transfer konusunda komedi işler yapılıyor ve yapılacağa benziyor.

Kaç senedir Linderoth dan çektin sen akıllanma birde git aşağı yukarı aynı adam olan Grella nın peşinde aylardır koş yönetimin vizyonu bu.Stoch 21 yaşında ve geleceği olan bir oyuncu.Takımı 5 milyon istiyor sen 4.5 çekmeye çalışıyorsun.Hani bazı şeyler orta da.

Senin yöneticin çıkıp bu sezon transfer bütçemiz 5 m. diyo şimdi gelde bunu açıkla.

Adamı transfer ederken Şampiyon olduk mu demişler...:D

Ama haklılar 2 dakika şampiyon oldular bea...:D

Transfer böyle mi yapılır?Biz bari komik olmayalım arkadaşlar.Rakibe inat adam mı alınır?

Bu mantaliteyle Real Madrid'in elinden bile alırlardı. Ekonomik olarak akıllı davranan hiçbir kulüp 9 Milyon Euro'ya bu adamı almaz.GS de almadı iyi oldu. Keita'nın 7,5 civarı ettiği yerde Stoch 9 milyon Euro....:rolleyes:

Fenerbahçe sırf Galatasaray'a inat olsun diye Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncuyu alır mı?

Bukadar küçük hesapların takımımı bu iki camia?

Yapmayın Allah Aşkına..

Fenerbahçe'nin basında adı devamlı geçen ilgilenilen yabancı oyuncular Stoch,Dzudsak,Mutu ve Krasic idi zaten.Son zamanlarda da Hazard.

Şaka mısınız arkadaş siz ya?Neymiş Fenerle girdiğimiz yarışı kaybetmişiz.Ne yarışından bahsediyorsun?Alternatif olarak alacaktık bu oyuncuyu.O kerizler 9 verdi diye 10 mu verseydik adama?Başkanın vizyonuna güvenmeyenler geçen sene Elanolar Keitalar Jolar geldiğinde havaya uçanlar aynı zamanda.O zaman über vizyonludu da şimdi vizyonsuz mu oldu?Transfer aşıkları sizi.

Transfer böyle mi yapılır?Biz bari komik olmayalım arkadaşlar.Rakibe inat adam mı alınır?

rakibe inat transfer yapmak aptallıktır..

bkz. topuz...

değerinden fazla para vermişlerdir yüzde yüz...

ayrıca 2-2 diyorlar beyler :asd::asd:

messiyi alsalar moralim bozulmaz 2-2 olayından sonra :asd:

arkadaslar 3 senedir kanat adamı alıyoruz orta sahaya adam lazım defansa adam lazım stocha niye talip oldugumuzu anlamısta degılım 9milyonlukta oyuncu değil eger fenev vermısse bukadr akıllı hareket edelım lutfen tahrıklere gelmeyelım burdaki şeref yoksunu ziyaretçilerede prim vermeyelim angutlar...

Aziz Yıldırım'ın, taraftarının gönlünü etme çalışmaları bunlar.Yine yanlış işlere giriyorlar.Ama kendileri de haklı, taraftarları beğeniyor bu tarz olayları, başarılıyız diye uyutuyorlar böylelikle.

Alsın ezikler, biz yine en iyisini alırız.

Mehmet TOPuza 10 milyon dolar veren kulüp,dünyanın en mal kulübüdür.Fenere bu yaşta gelen yıldız adayı da dünyanın en salak adamıdır

Elano, Baroş, Kewel, Keita, Giovanni geldiğinde onlar çok acı çektiler.

Orta sahaya 2 iyi futbolcu Ş-A-R-T . Başka hiç transfer olmasa da olur.

Fenerbahçe sırf Galatasaray'a inat olsun diye Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncuyu alır mı?

Bukadar küçük hesapların takımımı bu iki camia?

Yapmayın Allah Aşkına..

Fenerbahçe'nin basında adı devamlı geçen ilgilenilen yabancı oyuncular Stoch,Dzudsak,Mutu ve Krasic idi zaten.Son zamanlarda da Hazard.

Mehmet Topuz'a 10,5 € veren takımda Fenerbahçe değil miydi?

oglum stoch seni seneye karikoy stadyumunda azize anana avradina kufrederken icin sizlayarak aslantepedeki takima bakarken gormek istyorum....geri zekali kariyerini bitirdin haberin yok :asd::asd:

Wallah ne yalan soylıyım beyler ben hem grella hemde stoch haberlerınden sıkılıyordum ozellıkle grelladan sozlerım yanlıs anlasılmasın ama ben o bolgeye tam bır yam yam ıstıyorum stoch a gelınce wallah hıc bır bılgım yoktu halada yok ama yonetıme ıyı bır ders oldu haldun ustunelden yetkılerın alındıgıda bellı yoksa bıtırırdı sımdıye kadar bu tarz tam bır sezgın tarzı yapıcak bırsey yok umarım bızım ıcın hayırlı olur bu arada hıc yoksa bu transferde f5 bızım yuzumuzden 2 3 mılyon fazla odemıstır bol keseden harcamayı sevıyor adamlar bence calımı bız atmıs olduk

O kadar dedik Fener en büyüğünü alacak,en büyüğünü alacak diye.

Adamlar gitti 1.68 boyunda aldılar. :asd:

Galatasaray'ın Stoch'u veya o ayarda genç bir oyuncuyu alma isteği seneye Arda Turan'ın büyük ihtimal ayrılacak olmasındandır diye TAHMİN ediyorum..

ballack_2.jpg

Fazlamı uçtum yoksa arkadaşlar. Keşke gelse hazır Haldun Baba Londra'dayken.

Geri
Üst Alt