Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Sporx'te 3 milyon Euro'ya maal oldugunu yaziyor?

guiza fenevin en isabetli transferidir.:asd:

Fener'de para bol mol demeyin.Adamlarda bu kerizlerin sayesinde sıcak paraları var.Her sene stad full,fenerium full,sponsorlar full.Ama borçları 135 m dolar.Nasıl oluyor bu?Stadı desen migros,telsim sponsorluğuyla yaptılar.Neresinde para var fenerin.Bizimde sıcak paramız var merak etmeyin.Türk telekom 100 m dolar bayıldı bize.Oyuncu satıyoruz.Topalı 5 m euroya okuttuk.Serveti okutcaz daha.

Fener dönüşü olmayan yola girdi.Hemde azizenin hırsıyla girdi.Bunlar hırs transferleri.Akıllı transferler değil.Enayileri iyi düdüklüyo azize.Helal olsun:D

Fener'de para bol mol demeyin.Adamlarda bu kerizlerin sayesinde sıcak paraları var.Her sene stad full,fenerium full,sponsorlar full.Ama borçları 135 m dolar.Nasıl oluyor bu?Stadı desen migros,telsim sponsorluğuyla yaptılar.Neresinde para var fenerin.Bizimde sıcak paramız var merak etmeyin.Türk telekom 100 m dolar bayıldı bize.Oyuncu satıyoruz.Topalı 5 m euroya okuttuk.Serveti okutcaz daha.

Fener dönüşü olmayan yola girdi.Hemde azizenin hırsıyla girdi.Bunlar hırs transferleri.Akıllı transferler değil.Enayileri iyi düdüklüyo azize.Helal olsun:D

:asd: aynen senin gibi dusunuyorum butun sorun sicak para akisinin olmamasi.. seneye cozulur bu sorun :D

ya varya, biz Rijkaardi bosuna getirdik, yemin ederim bosuna getirdik.

sarpla, batdal ile, barisla ne b.k yapicak Rijkaard Allah askina söyleyin.

adam sistem kurmak icin sisteme göre futbolcu istiyor, bizimkiler gidip musayi, serdari getiriyor, grella dan bahsediliyor, yok ya.

rijkaardi getirerek hem bosuna para harcadik, hem de zaman...

kursaydik ölümüne doldur bosalt yapan kadroyu, kalsaydi hakan sükür takimda, en azindan ilk 2 ye girerdik...

artik vizyon mizyondan bahsedilmesin lütfen.

:yenieek:

Transfer ücreti için Chelsea forumlarında 2.5 milyon pound deniyor, bizde 9 milyon euro. Ne onların dediği kadar az ne de bizim medyada yazıldığı kadar fazladır bence. 5-6 milyon euro civarı olacağını sanıyorum. Kanaltürk 3 milyon senelik alacak demiş Stoch için anladığım kadarıyla, sayı saymayı bilmiyorlar galiba...

2,5 milyon £ diye haber çıkmıştı adı bizimle geçtiği zamanlarda. Oradan akıllarında kalmış 2,5 milyon £.

serhatın bu konuya mesaj yazmamasına şaşırdım yalnız,biz bu fiyata alsak 88 sayfayı tek başına doldururdu,adam sırf bize muhalefet,şu adama bi analiz yapta keyiflenelim:asd:.

Ne yala sölim gereksi bir transfer yapıcaz diye korkuyordum ,çünkü ardanın yerine hiç kimseyi istemiyorum.Bize lazım olan Ortasaha ortası.

scotch-brite.jpg

3 milyon €'ya aldılarsa helal olsun. Büyük bir iş yaptılar yıllar sonra. :asd:

3 m sa eğer bu transfer hakkında çok daha soru işaretleri olacak .. neler oluyor

Bu cocuk icin 89. sayfami yazilmis ohaaa yani, lk defa ismini bizim transfer bölümünde gördüm stochun sanki cok büyük yildiz almislar.

bize cok buyuk KAPAK oldu :sad007: ne yalan soyleyelim..:sad007:

$aka lan $aka :asd: ziyaretci arkadaslar guizaya saygilar :asd::asd:

Geri
Üst Alt