Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

evet serhat türkel ::b5: bende nasıl ayar verdiklerini merak ettim bak şimdi :asd:

Al sana yazılan bir kaç yorum blog hakkında..:lol:

sahibinin ya da bir hayranının her postu linklediği blog. bu güne kadar okuyacak olsak okurduk be hacı? yeter artık.

ayrıca bilmiyorsun bu oyunu.

(bkz: yapma demiyorum hobi olarak yine yap)

4.bütün yorumları maçlardan sonra yapılan site. benim anlamadığım bu oyunu biliyorsan maç öncesi yaz ki görelim biliyor musun. saçma site. modemimi eskittiğime değmez.

5.elano'nun çocukken çalımlarıyla perişan ettiği brezilyalı zengin ama gurursuz bir züppenin parayla tuttuğu bir türk'ün saçmalamalarıdır. merak etmeyin zarar gelmez

6.bloglar aleminin trollü,owencanı.

:lol::lol::lol:

Geçenlerde yediği ayarı bulamadım ama bunlar da yeter..:D

Hakan KESKİN, hani ayar orada? Subjektif düşüncelerini söylemiş adamlar.

Daha ne ayar olsun orada? Maçlardan sonra analiz mi yapılır denmiş daha ne olsun?..:D Yazılan yorumlar bir nevi ayar vermedir...Haldun Üstünel başlığına O'nu kınayan bir yazı yazmışsın sanırım ekşide..Ardından da güzel bir karşılık vermişler ama buraya taşımayayım şimdi çünkü biraz argo içeriyor..Yazdıktan sonra çekip gidiyor musun, bir daha okumuyor musun yazılanları anlamadım ki? Liquefied sen misin Ekşide?

Bunlarda cidden ahlak yok transfer anlayışı yok anlaştığımız adamı gidip kandırıp 2 katı parayla zorla kendi takımlarına kazandırıyorlar adam Galatasaray'dan başka takımda oynamam Türkiye'de diyor olana bak. Eşkıya Azize.

Daha ne ayar olsun orada? Maçlardan sonra analiz mi yapılır denmiş daha ne olsun?..:D Yazılan yorumlar bir nevi ayar vermedir...Haldun Üstünel başlığına O'nu kınayan bir yazı yazmışsın sanırım ekşide..Ardından da güzel bir karşılık vermişler ama buraya taşımayayım şimdi çünkü biraz argo içeriyor..Yazdıktan sonra çekip gidiyor musun, bir daha okumuyor musun yazılanları anlamadım ki? Liquifeid sen misin Ekşide?

Her karşılığı ayar zannedeceksen işimiz var.

Serhad bak bu nickinin altına yazılanlar ekşide..

2.bir gün dedim ki, "madem futbolu biliyorum, başkalarına da öğreteyim.". mottosuyla servis ettiği bir blogu vardır.

bu kadar iddialı olup bu kadar yanlış bilen birini ender gördüğümden blogunu incelemek zorunda kaldım. elano düşmanlığı (sevmeyebilirsiniz ama adamı lider 10 numara zannetmeyin bari), tuhaf rijkaard eleştirileri, önlibero tanımlamalarıyla falan tam olmuş orası. hatta önliberoda aranan şartlar arasında 1.85 boyu görünce kahvem ağzımdan fışkırdı.

hobi olarak gene yazsın ama "öğretecem" falan yerine daha az iddalı olsun. zira yazdıklarına olan şaşkınlığım fikir ayrılıklarından değil, bu kadar kapalı olmasından. 25'i aşmamış olduğunu da düşünmeye başladım iyiden iyiye.

i know this game!

3.futbol hakkında tespitleri ve eleştirileriyle eğlendiren yazar.

4.blogunda yaptığı her yorumun özetini sözlüğe yazıp altına link ekleştiren yazar. henüz aynı fikirde olduğum bir yazısına rastlamasam da özellikle elano hakkında yazıkları güldürüyor. ama blogun ismi biraz şey gibi, böyle şey.. ney? bilemedim...

5.futboldan zerre çakmayıp, futbol ulemasıymış gibi entryler giren yazar. elano'yla ilgili kötü anıları olduğundan şüpheliyim.

6.anladık kendisinin blog'u var, her yere de bakınız verilmez ki arkadaş, bi de elano ölsüncülükle nereye kadar. son derece megaloman başlıklı blog sahibi yazardır.

Bak bu en bomba ayar..:lol:

8.ayhan akman olduğunu düşündüğüm yazar.

aksi takdirde bu kadar anti-elano yorumu yapmak akıl karı değil a dostlar! :)

ahanda not: son entry'si devre arasına denk geldi. ayhan abi seni de seviyoruz ama yapma, etme!

Serhad hakkındaki diğer eleştirileri görmek için..

https://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=liquefied

:lol::lol::lol:

bu kadar iddialı olup bu kadar yanlış bilen birini ender gördüğümden blogunu incelemek zorunda kaldım:D

Fener'de para bol mol demeyin.Adamlarda bu kerizlerin sayesinde sıcak paraları var.Her sene stad full,fenerium full,sponsorlar full.Ama borçları 135 m dolar.Nasıl oluyor bu?Stadı desen migros,telsim sponsorluğuyla yaptılar.Neresinde para var fenerin.Bizimde sıcak paramız var merak etmeyin.Türk telekom 100 m dolar bayıldı bize.Oyuncu satıyoruz.Topalı 5 m euroya okuttuk.Serveti okutcaz daha.

Fener dönüşü olmayan yola girdi.Hemde azizenin hırsıyla girdi.Bunlar hırs transferleri.Akıllı transferler değil.Enayileri iyi düdüklüyo azize.Helal olsun:D

Tamamen katılıyorum dostum. Bu seneki rezaleti kapatmak için yapılan şeyler bunlar kendi klubune yaptığı inşaatları satarken başkan taraftar hala arkasında anlamak güç :D Hırs transferleri bunlar dediğin gibi ama başarılı olacaklarını hiç zannetmiyorum 3 maç sonra çok sert lig saha ve zeminler çok kötü diye açıklama yaparken görürüz Stoch'u..

2.5 milyon £ net bilgi değil. Bazıları da "undisclosed fee" demiş.

adamlar resmen bedavaya almıslar. 3 milyon euro sudan ucuza valla.

biz veremediysek o parayı yazıklar olsun yönetime...

başkan iki katımızı verdi dediklerine göre 9m € doğrudur 5 vermişizdir en az biz rijkaard ın istediği adama.

Fenerbahçe'nin borcu yaklaşık 84 milyon dolar arkadaşlar. Türk lirası bazında 135 milyon civarı ediyor. Para birimini yanlış yazmışsınız.

Krasić'i de alırlarsa mükemmel bir takım olurlar.

Volkan

Gökhan - ? - Lugano - Santos

Cristian

Özer - Emre

Krasić------------Stoch

?

Tam 4-3-3 takımı olacaklar.

Stoch un ugur boraldan tek iyi yanı biraz daha teknik olması... TSL de sert savunmalara karsı C.Kazım dan fazlası olmayacak...

bence Adnan SEZGİN stoch u izlemesi şaşırtmacaydı, Haldun Üstünel iyi bir transfer peşinde ve iyi bir Ortasaha gelecek.

tahminim ve istegim bu...

A 1-1 draw with Trabzonspor handed their rivals the title and sparked rioting as fans set fire to sections of the Sukru Saracoglu Stadium in Istanbul.

demişler :))

Geri
Üst Alt