Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Agalar Grella da gelmeyecek size söyleyeyim bizim transferler basına yansımaz

MUHABBET-KUS-YEMI-BONNIE-500-gr__17053957_0.jpg

289 ziyaretçiye

Cevap: Stoch Fenerbahçe'de

Alemci topçunun gelmemesi iyi oldu.Bir kanat oyuncusuyla niye ilgilendik onuda anlamadım.:SS:

Eğer yönetimin, teknik ekibin kafasında kanat oyuncusu almak varsa Stoch olmaz da başkası gelir. Bana kalırsa ne yabancı bir ön liberoya ne de pahalı bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Stoch olmadı diye bu sevdadan vazgeçerlerse ne ala ama illa oralara takviye yapıcaz diye alternatifler belirlerlerse Stoch'u hatta belki de Grella'yı bile arar duruma düşebiliriz bu transfer döneminde çünkü gerçekten para yok. Stoch bulunmaz hint kumaş değil ama biz üç beş kuruşun hesabını yaparken fenerbahçe'nin bir günde gelip işi bitirip nerdeyse elimizden alması oldukça kötü oldu bence. Eğer Rikjaard da çok istiyorsa Stoch'u onun için de oldukça köüt bir haber olsa gerek bu.

Daha önce de belirtmiştim, o kadar kral adam olsaydı Twente'de kalırdı. Şampiyonlar Ligi'nde gösterirdi kendini takır takır. Twente kiralık oynattığı adamı istemedi. Onun haricinde iş yapıcak bir adam galiba. 9 vermişlerse iyi kazıklanmışlar. Dos Santos'un kalması bakımından ise süper oldu bu haber.

9 milyon euro enayiliktir beyler.tamam iyi adam ama o paraya da alınacak bir adam değil.

Ulan yuh bee kıçı b.klu bir Stoch için takımına küsen darılan yönetime b.k atan tipler sizden iğreniyorum !

Ayrıca 9 Milyon haberi doğruysa ne Adnan Sezgin'in ne de Haldun'un yapabileceği bir şey yok.Ederi 5ti ezikler 9a aldı Guiza kadar olmasa da sağlam kazık yediler

İstedıklerı ve gereklı bı transfer değildı almak ıcın aldılar gerek kacan sampıyonluğu gerekse son 2 3 yıld a transferde bızden gerı kaldıkları ezıldıklerı ıcın aldıalr 2 gundede iyi iş cıkardılar alarak umarım basarısız olur

bu arada 2-2m i :D D:

nerde bildi tsn daha yeni sen kopyalamadınmı adama dallama ben fb ile anlaştı diye bişey dedimmi diye :o

Hayır olum.Sabah haber girdiler ya.Fenerli yöneticiler İngiltereye uçcak diye.Benim kopyaladığım yorumdu.Birisi kolpa demiş tsneye.Editörde çıldırmış:D

2 aydir bu transferi bekliyoruz, bana en çok koyanda bu

9 milyon Euro buna vermedik diye kızıyorsanız hayret

Bunu diyenler Gio diye bastırmalıdır şu an

1. Ben de 10 kere Gio'yu tercih ederim ama problem göstere göstere transfer yapıp, rakibine kaptıracak ortam oluşturmanda.

2. Kewell'ı da tercih ederim.

3. 9m Euro doğruysa çüş diyorum.

Para herşeyi hallediyor valla 2 dakkada aldılar ne diyelim.:o

Stoch için birbirnize girmeyin renkdaşlar.

siz görün bomba transferler olucak renkdaşlar

Geri
Üst Alt