Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Bildiğim birşey varsa bu golü bi şekilde yediğimize göre; hemen güzel bir organizasyonla atağa kalkıp göze hoş gelen bir gol atmalıyız.Ama nasıl?

Tarafsız düşünürsek fb 9 verdi ama bence bu adamı 20 den aşağı satmaz.

stoch iyi bir oyuncudur, 9 milyon vermisler bize ne, adamlar basti parayi aldirlar, biz keitaya 8.5 verdik, kazik yediler falan da denmesin, bu devir böyle, parayi basan alir, adnan sezgin beyler varken galatasarayda hele hele haldun abinin elinden birçok yetki de alindiysa vay halimize dicem,

transfer yapilir yapilirda unutmasinlar ki aslantepe de oynicaz, yani 15 bin taraftara degil 50 seyirci onunde, o zaman iyi dusunsun bizim yonetim, stoch gereklimiydi galatasaraya, o kadar gerekli degildi ama yasi itibari ile enteresandi,

cunku sol açik oynuyor kendisi, bizde sol acik arda, sag açik keita, bize gerçek bir beyin lazim sadece

oooooooo Genc fenerli Semiiiiiiiih, genc fenerli semih genc fenerli semiiiiiiiih! :m26:

oha lan bu adama bizimkiler 9 verse forma almazdım ben bu sene :D

MUHABBET-KUS-YEMI-BONNIE-500-gr__17053957_0.jpg

yemleyin renktaşlar

9 milyon bu adama az bile göreceksiniz. adam geleceğin riberysi ilerde real madrid 30 a 50 ye istiyor haberlerini duyunca bu sezgin napar bilmem. gerçi riberyi hazmetmiş bu adam.

Yavaş istesin Real. Ribery nadiren görülen bir tekniğe sahiptir, hızıyla ve aklıyla birleşince coşmaktadır. Stoch süratli, çevik ve iyi bir şutör. Ama Ribery'deki ekstra özelliklerden göstermedi hiç. 2 senedir parlamış Stoch 9 milyon ediyorsa Volkan Şen'e de 10 milyon çok değilmiş demek.

Medya şimdi bokunu çıkarır Stoch un :D

belki ucuza kapatacakti fener bu transfer, bizim yonetim araya girip fiyati arttirmis da olabilir

9 mılyon bu adama vercğinize 5 tl verip bi radyo alsaydınız ya son macta rezil olmasaydınız morarmsaydınız :D :D :D

Joe cole mu alcak acaba Haldun Üstünel chelsea yle anlaşamadı çünkü bu olursa angutlar tek tek intihar eder.:D:D

şimdi şerefli medya stoch'u maradona yapar malzeme çıktı'

Ya arkadaşlar tartışıpta ezikbahçelileri sevindirmeyin. Transfer haberi cıkmadan once kaçınız bu adamı iyi bilirdi .. kaçınız bu adamı seyrederdi.. kaçınız illa bize gelssin die hayal ederdi. Chelsea nin bu kadar büyük olan yada olacak bir adamı Fb 20 bile verse vereceğine aklınız kesiomu güldürmeyin

Miroslav STOCH'tan ilk açıklama tam bir komedi : ) )) xDdDşasfasjgasadaş

Fenerbahçe'nin yeni transferi Miroslav Stoch, şok bir açıklama yaptı... Stoch; Turkcell Süper Lig şampiyonuna geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi :D O da hala fenerbahçeyi şampiyon zannediyor :D

Gs Gazetesi.

Adamı biz şampiyon olduk diye kandırmışlar herhalde:D

Galatasaray'in hedefi kessinlikle Dzudzak olmali

Aziz baskan Taraftarlar multu olsun ve stadi doldursun ve tabii ki kobineler artsin diye aldi

bu adamı çok istiyordum ama isterken aklımdan geçenler şunlardı :

1-bu adam bu kadar iyise neden chelsea 5 milyon euroya bırakmak istiyor.

2-hollanda da yaşayan renktaşların dediği ligin 2.yarısında pek ortalarda görülmemesi

3-bu kadar yetenekli adama neden başka bir takımın talip olmadığı.

ama yine söylüyorum gerçektende istediğim bir adamdı ama tabi 9 milyon eurolara değil...

Adminler bu konuyu kitleyin yeter yaaaa bu ne tamam aldilar hayirsiz olsunlar

Geri
Üst Alt