Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

bir iki gün sevinin bakalim eminim bu sevinc kursaginizda kalacaktir haldun abi calismalara coktan baslamistir

346 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil

2-2 mi 2-2 mi Evet 2-2 Sayın Seyirciler

Miroslav STOCH'tan ilk açıklama tam bir komedi : ) )) xDdDşasfasjgasadaş

Fenerbahçe'nin yeni transferi Miroslav Stoch, şok bir açıklama yaptı... Stoch; Turkcell Süper Lig şampiyonuna geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi :D O da hala fenerbahçeyi şampiyon zannediyor :D

Gs Gazetesi.

Adamı biz şampiyon olduk diye kandırmışlar herhalde:D

Zuahahhaa

Objektif olalım, bize sol açık zaten lazım değil, arda var o kanatta, stoch ardayı kesemezzz.

Üyeler arasında serdarla stochu karsılastıranlar war ama bilmiolar ki stochun oynadıgı kanatta Arda Turan var...bu transferin olmamasina en cok sevinenlerden biriyimdir cünkü bizim ihtiyacımız sol acık deil kardesim bizim 5m euro yu stocha verme lüksümüzde yok o 5m yi cm ye kullanmamız lazım duy sesimi yönetim...ama işin psikolojik bölümüne bakıcak olursak bu bir hayırlı transfer çalımıdır:)

:tiphat:

onu istiyoruz bunu istiyoruz demeyi birakin dayilar

buyuklugunuzu unutmayin

adamlar buyuk paralar (borcla falan) harcamak zorunda, CL ye gitme ihtimalleri var

bizim boyle bir angutluk yapmaya ihtiyacimiz yok

bir iki tane genc basariya ac adam lalim yeter yahu ne kadar abartiyorsunuz su transfer olayini

Her şeyi geçtim de hala Üstünelden yetki alınıp sezgine verildi deyip yönetime sallayanlar yeter yahu yeter!Kaç kere açıklanıcak Adnan polat açıkladı-haldun üstünel açıkladı olayın iç yüzünü her şeyden öte Üstünel hala transfer görüşmaleri için yurtdışında!Yönetimi eleştiricekseniz hayal ürünü senaryolar yerine gerçekler üzerinden bulun birşeyler.

Miroslav STOCH'tan ilk açıklama tam bir komedi : ) )) xDdDşasfasjgasadaş

Fenerbahçe'nin yeni transferi Miroslav Stoch, şok bir açıklama yaptı... Stoch; Turkcell Süper Lig şampiyonuna geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi :D O da hala fenerbahçeyi şampiyon zannediyor :D

Gs Gazetesi.

Adamı biz şampiyon olduk diye kandırmışlar herhalde:D

Harbi mi :allecto::allecto::allecto:

yan kanepede oturan ev arkadaşımın antudan bildirdiğine göre senelik 1.7 m euro alacamış

adminler kızmasın büyük yazıyorum diye ama okuyun. B.ktan bir stoch alınmadı diye, seneye stadı görürsünüz gelmeyiz boş kalır, utanıyorum yönetimden diyen light galatasaray'lılar. Bırakın gidin bu takımı antuda takılın o zaman. 1 tane b.ktan 20 yaşında adam için takıma niye küsüyorsunuz. Iyi ki almadık diye sevineceğiniz yere üzülüp trip atıyosunuz. Bir tane stoch'a mı bağlı bizim takımın kaderi. Fenerin elinde patlarsa yüzünüz nerde olacak ki patlayacak? Yeter artık haddinizi aşmayın takıma yüklenmeyin 160 tane eziğe rezil olmayın şurdan....!!!!!!

:animation::animation:

Rezil olduk hemde ne rezil arti turkiyenin en iyi oyuncusu artik fenerde putaaiiin

Yok artık devenin nalı..Kainatın en iyi oyuncusu hatta Dünya'nın değil..

Çoluk çocuk yorum yapmayın şurda. 250 kişiye rezil oluyosunuz çünkü. Bu mu lan sizin Galatasaray'lılığınız. 20 yaşında b.ktan bir adam için değer mi bu yazılar. Takıma küsmeler. O salaklar herşeyi parayla alacaklarını sanıyorlar. 16 mayısta babayı kim aldı oğlum söyleyin lan utanıyorum diyenler? Abdullah abi senden özür diliyorum biraz sert yazıyorum ama, utanıyorum diyen GALATASARAY'lı değildir...!

:animation::animation:

Agalar Fazlı,scoutgs,TSN vs beni takip edin bundan sonra

Bu adam gelmeyecek demiştim :cool:

:asd::asd::b5::b5:

hayatın çalımını yedik fenerden. alsınlar tepe tepe kullansınlar. artık o da bir ezik oldu. nasıl kandırdılarsa artık herifi. :asd:

Çalım felan yemedik 5 lik oyuncuya 9 verip aldılar..Kendi kendilerine çalım atmış oldular..

Bazı arkadaşlar dzudsak alınsın diyor.Dzudsak piyasası çok yüksek bir oyuncu fener için 7 milyon euro veriyor diyorlardı ancak Dzudsak 10 milyon eurodan aşağı alınabilecek bir oyuncu değil.

15 milyon euro istiyor PSV Dzudsak için..

9 milyon bu adama az bile göreceksiniz. adam geleceğin riberysi ilerde real madrid 30 a 50 ye istiyor haberlerini duyunca bu sezgin napar bilmem. gerçi riberyi hazmetmiş bu adam.

Yok artık daha neler..Öyle olsa Chelsea her gün antrenmanına çıkardığı, gözünün önündeki bu yeteneği sürekli oraya buraya kiralayıp 4-5 milyon euro değer biçer miydi?

Tarafsız düşünürsek fb 9 verdi ama bence bu adamı 20 den aşağı satmaz.

Guiza'yı da satacaklar aldıkları fiyata...Fener en büyüğünü alacak merak etme sen..:lol::lol:

Fener için olumlu bir transfer sonuçta..Ama kağıt üstünde isimlerin bir önemi yok..Bitti denilen Baros ligimizde daha önce görülmemiş bir etki yarattı..Keita geldi sağ tarafta abarttı bazı maçlarda, iyi oynadı..Ama çok büyük umutlarla alınan Elano bütün sezon yokları oynadı..Daha 3 ay var transfer sezonunun bitmesine..Yönetim istifa diyenlere ise diyecek bir şey bulamıyorum..9 milyon verip alsalardı kimse memnun olmazdı herhalde bu forumdaki..Neyse elbet biz de güzel transferler yapacağız..Biraz daha sağduyulu yorumlar yapalım..

Ne yapıp edip alsınlar Gio'yu bizimkiler.

adam çok iyi olsa chelsea neden adamı 5milyon euro ya bırakmak istesin ve yetenekli olsa diğer kulüler havada kapardı stochu :D :D :D

Geri
Üst Alt