Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

ilk 55 sayfayı tamamen okudum..

stoch iyi bir oyuncu ve elimizden kaptılar..

ancak oturup ağlamamızı gerektirecek bir durum söz konusu da değil..

stoch'dan daha iyisini daha ucuza bulabileceğimiz çok net..

ancak oturup ağlanması gereken birşey yok mu ; Adnan Sezgin..

bu adam orada olduğu sürece biz daha çok çalım yeriz..

yediğimiz çalımın boyutu mühim değil , dediğim gibi stoch'u kaptırmamıza hiç üzülmüyorum..

üzüntü veren tek şey A.Sezgin'in yetkilerinin genişliği..

Katılıyorum..

Mehmet Topuz'a 10,5 € veren takımda Fenerbahçe değil miydi?

Elma ile armutu karıştırıyorsun Tugay kardeş.

Yabancı sınırlaması ortada, sağ kanada yerli alman lazım,alınabilecek gözün kapalı ilk 11'e direk koyabileceğin tek yerli var.Rakibin ile bu transferde çekişiyorsun.

Gözün kapalı koyacağın derken, alınabilecekler arasından en çok güveneceğin oyuncu anlamında..En azından almadan önce güvendiğin..

Kısacası Anadoludan alınabilecek en önemli yerli oyuncu,yabancı sınırlaması ortada,rakibin ile çekişiyorsun..Ozaman konu ayrı..

Ki verilen paraya Gökhan'ı katmadıysan o para okadar da değil..

Yabancı transferi farklı.

Dünya da başka adam mı kalmadı da sırf Gs ilgileniyor diye o oyuncu ile ilgilensin Fenerbahçe?

Emin olun izlenip beğenilmese böyle bir transfer yapılmazdı.

Türkiye'nin güzide kulüpleri olan 2 büyük takımı bukadar da küçük görmemek lazım.

İstatistiklere bakarsak 2009-2010 sezonu için

Stoch=40 Maç 12 gol 5 asist

Kewell=28 maç 14 gol 4 asist (Kewell 2. yarı hiç oynamadı.)

Adam Chelsea'de 2008-2009 sezonunda sadece 4 maça çıkmış ve hep yarım devre oynamış.

Çok da abartmaya gerek yok.

Chelsea 8 milyon istiyor transfer görüşmesine oturmadan evel, sende hele bir görüşelim diyorsun. Sen pazarlık yapıp 6'ya düşürüyorsun ama 5 vermek için diretiyorsun. Bir haftadır da ha bitti ha bitecek diye bekletiyorsun, birde üzerine 5 milyondan da aşağıya çekip bonservis için 4.5 milyon euro vermeye çalışıyorsun. Bunun adına çingene pazarlığı bile denmez, çok öte birşey bu. 3 gün içersinde Fenerbahçe gelip transfer masasına oturuyor, Chelsea 8 isterken 5 milyon eurosu peşin olarak 9 milyon euroya Stoch'u alıyor. Vallahi helal olsun, başka birşey söylemeye gerek yok. Tebrikler Adnan Sezgin, teşekkürler. Bildiklerimizi bir kez daha doğruladığın ve ne kadar beceriksiz olduğunu kanıtladığın için. İstifa ettiğin gün Şampiyonlar Ligi'ni almış kadar sevineceğim, hatta adağım olsun bir kurban keseceğim.

fossa yazmış ...

Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna Miroslav Stoch'un hayırlı olması dileğiyle..

İyi oyuncu aldılar Tebrikler ama kendini fenerde geliştiremez sonu iyi olmaz 2-3 seneye kalmaz ayrılır

Bakalım biz bu sene napıcaz 2 tane çift yönlü ortasaha alsınlar başka birşey istemem

Beyler hiç üzülmeyin.Real Madrid kadar paramız olsa Stoch'a 9 milyon vermezdik :D

Bırak o kadar paramız olsa olayını, Real Madrid kendisi olsa almazdı...Sonra kaptık-kaptırdık muhabbetleri falan...Saçma yahu.

GS de bulur o kadar para ama "paranın değeri" denen de birşey var,hani fb'nin bilmediği şeyler :)

Yalnız Stoch'u acayip ıslıklamak lazım bizim stada geldiğinde. 90dk top her ayağına geldiğinde. Sonuçta o istemeseydi ve "ben Rijkaard yoksa Türkiye'ye gitmem" deseydi Fener'in kaç verdiği önemli değildi, zorlamazdı Chelsea ve biz arada bir fiyata alırdık.

Takımımızdan misilleme bekliyorum Dentinho veya Eden Hazard alınsın :D :D

bundan sonra DHA kaynaklı haber görürsem inanmıcam hani stoch'un menajeri açıklama yapmıştı türkiyeden başka takımda oynamayacaktı

Sen şaka mısın? Kimse 9-10 verip de alınsın demiyor. Gizli ilgilenilsin diyor. Transfer hikayesi çok uzatılmasın diyor. Adam hakediyorken çingen gibi 500.000 daha kıralım falan pazarlığı yapılmasın diyor. Rakibin devreye girmeden işlem tamamlansın veya en azından onların devreye giremeyeceği seviyeye getirilsin diyor. Tüm bunlar yapıldığı halde de eğer rakibin devreye girip senden çok fazla vererek alsa bile senin elinden kapmış gibi bir durum oluşmasın diyor. Şu forumdan bir tane mesaj bulabilir misin acaba Fener'e kaptırmayalım diye daha çok para verelim diyen yahu?

Yönetimin vizyonuna sövenler şaka gibi olanlar.Dön bak istersen yazılanlara.Geçen sezon Elano gelirken,Keita gelirken neredeydiniz?Çıkıp deseydiniz ya çingene pazarlığı yapıyorlar vizyonsuzlar diye?Eksiğimiz winger pozisyonu değilken alacağımız oyuncu için fiyat kırmak istemek ne zamandan beri çengenelik oluyor?Takım ortasaha oyuncusu istiyorum diye ağlarken transfer edilememiş bir winger için çığırtkanlık yapıyorsunuz burada.

aziz amcanin icinin yanginini sonduremez bu transfer daha buyugu lazim.. hayirsiz olsun.. 2. guiza olsun ins.. :D

ya arkadaslar rakip takim transfer yapiyorrr biz onlarin transferini tam 57 sayfa konusmusuz sallayin gitsin :)

Kouyu takip edenlerin % 80'i ziyaretçi nedense. :evilsmile:

Şaşırdım fenerin almasına.ilk defa bizim gibi yıldız olma ihtimali olan ama olamayan gio benzeri bir transfer yaptılar.Oysa biz ekonomik kaygılarla buna yöneliyoduk.Ne kadar verdiler bilmem ama bizim için geçen 5milyon euro bile yüksekti.Yinede ligimize hayırlı olsun ama iş almakta değil oynatmakta.

misilleme yapalım henryi alalım :( :D

Bakın, ben sadece desteklediğim insanların, destekleme sebebimin dışına taşmaları beni ve bizleri çok üzüyor.

Bizler Adnan Polat'ı ve ekibini (yönetimi) neden destekliyoruz? Neden seviyoruz?

Çünkü önceki yönetimlere göre ve Türkiye'deki diğer klüplere göre, vizyonlarının daha geniş olduğunu, futboldan daha iyi anladıklarını, bu takımı ekonomik anlamda daha iyi yerlere taşıdığını ve 2000'lerdeki Galatasaray'ı tekrar yaratabileceklerine inandığımızdan dolayı bu yönetimi destekliyoruz. Ve hala desteklemeyede devam edeceğiz.

Ancak ne olursa olsun. Bakın ne olursa olsun diyorum. Eğer bu sezonda, orta sahamızda hala ilk 11 oyuncusu olarak Mustafa Sarp vs. oynarsa, kusura bakmayın ama bende ne destek kalır, ne başka bir şey...

Azize kudurdu.Kaçan şampiyonluğu unutturmak istiyo.Adolf Hitler kılıklı faşist mendebur.

Seneye Aslantepe için hangi misillemeyi yapcaksın lan.Stadın üstünümü kapattırcan amele

Geri
Üst Alt