Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Bu fenerlilerde kendilerine doğru yontulduğu zaman dünyanın en sportmen taraftarıyız rolüne bürünüyorlar. Ama iğne battı mı ? görüyoruz olanları.

Kim ne derse desin iyi bir kapak oldu..Transferde gizliliği hep önplana koyup istediğini koparan yönetim böyle alenen birşeyler yapmaya çalışırsa ve bakkal pazarlığına girişirse ite köpeğe mama vermiş olur...

Herkes güya sevinmiş ayağına yatıyor FB'ye gitti diye..pehhhhhh...

ben sevinmedim fb ye gitti diye ama üzülmedim.52.sf da bi yorumum var çoğu kişinin de yazıdğı türden bakarsan anlarsın

Özer sol açık değil zaten. fenerin amacı alex bıraktığında yerine özeri hazırlamak.

Neyse bu konuya nokta koyuyorum. Stoch hayırlı olsun güzel transfer tebrik ederim. Bizim için yapılıcak en büyük transfer Haldun Üstünel'dir. Haldun Üstünel transferde 1 numaralı adam olmalıdır her zaman için. En büyük transfer Haldun Üstünel !

Haldun Üstünel, en geç 5 sene içerisinde bu kulübün başkanıda olacaktır eminim.:tiphat:

bu forumda bir iki fenerlisiniz kötü bişey diyen çıkmadı size bildiğim kadarı ile.ama bizim ilgilenmemizin hiç mi alakası yok sence sizin bu oyuncuya yönelmenizde..9 m a bu oyuncuyu aldınız yani 9 m a türkiyeyi alt üst edecek oyuncular gelebilecekken bu oyuncuyu..15e güizayı..kimi alırsanız alın fenerin bu özelliği sizi az da olsa utandırmıyo mu bu nasıl anlayış yahu demiyosunuz ..paramız var kime ne de diyebilirsin ama sizin misyonunuz eksik amacınız eksik doymuşluğunuz ağırlığınız efendiliğiniz eksik.. sadece paranız var..para kimsenin umrunda değil bu eksiklikler yüzünden nefret ediliyosunuz

Galatasaray ile ilgisi olduğunu sanmıyorum zira Fenerbahçe taraftarı arasında da istenen biriydi Stoch. Eğer Krasiç gelse almazdık dediğim gibi. 9 milyon bonservis ödeneceğini söyleyen kim bilmiyorum ama o kadar olduğunu tahmin etmiyorum. Olduysa fazla gerçekten. Yine de işin iyi tarafı Stoch'ta 2 sene sonra 15-20 milyona satılabilecek potansiyel olması.

Forumda kötü bir şey diyen çıkmıyor pek gerçekten de, sanırım sizler de tahrik eden biri olmadığımı anladınız artık. Teşekkür ederim...

valla ben hic üzülmüyorum yönetime güveniyorum daha iyi oyuncular alacaklar ihtiyacimiz olan oyuncular alacaklardir 2 orta saha oyuncusu sart bizim

aynen renktas.. bize orta saha lazim.. daha mehmet topal'in yerine adam bulamadik oncelik o olmali.. :Z10: uyanik olmak lazim.. bu mezar kazicilari kacan sampiyonlugu unutturmak icin her yolu deneyecekler ama bizim bunu engellememiz lazim :asd:

Chealse Yetkilileri C Fener Yetkilileri F Olarak Geçecek Bu Hikayemizde;

F:Merhaba sayın yöneticiler sizin oyuncunuz olan Stoch transferi hakkında görüşmeye geldik.

C:Kimden izin aldınız içeri girmek için.

F:Bilmiyoruz valla Galatasaray'lı yöneticiler kapıyı açık bırakmış bizde dalıp bi ne var ne yok bakalım dedik.

C:İyi ne diyelim hoş geldiniz.

F:Biz 9'dan fazlasını vermeyiz.

C:Anlayamadım.

F:9'dan ne bir gram yukarı ne bir gram aşagı olmaz bakın diretmeyin 9 vereceğiz.

C:Kime vereceksiniz 9uz.

F:Size.

C:Bize neden 9 milyon euro veriyorsunuz.

F:Stoch için.

C:Tamam anlaşıldı.Bonservis ücreti 9 az kurtarmaz ama sizi kıramadık böyle bi enaylik mi desem gariplik mi desem mallık mı desem o var sizde tamamdır sattık gitti.

F:Oleyy Teşekkür Ederiz.Peki Galatasaray'lı yöneticiler ne kadar veriyordu.

C:Biz 5 milyon istedik onlar 4,5uk verdi o yüzden anlaşamadık.

F:Bize neden 9 peki.

C Siz mala benziyorsunuz.Kapıdan 9 diye girip yırtınırsanız veririz bizde.:D

Ve son :D:D.

Tekrar diyorum kimi alırlarsa alsınlar amannn sallayın.Bize gerekli yerlere gerekli transferleri yapalım.

Herkes transferde elimizden kaptılar, yazıklar olsun adnan sezgin diye ver yansın ediyor da olayları detaylı şekilde biliyor muyuz? Belki biz sadece kiralamak istedik ve chelsea yanaşmadı, bunu duyan azize de Galatasaraya çalım atmış gibi görünelim dercesine araya girip transfer yaptı. Bakın renkdaşlar, bu transfer tamamen taraftarın gözünü boyamak ve 2 dakikalık şampiyonluğun verdiği kabir azabını unutturmak amaçlıdır. Şahsen bu adamı alacağımıza gidip Gio'yu transfer etmeyi bin kat daha tercih ederim. Bize para için gelecek adam uzak dursun. Galatasaray ruhunu taşıyabilecek Keita ve Neill gibi adamlara ihtiyacımız var. Ya Gio alınsın ya da Aslantepe için basıp parayı kalitesini ispatlamış, kendi takımının da bırakmamak için uğraştığı Dudszcak'ı alacaksın.

Yanacak, üzülecek hele 60 sayfa yorum yapılacak bir durum yok. Yönetim ve Rijkaard, en uygun oyuncuyu alacaktır.

Okuduğunu anlama sorunu sende var sanırım,yazdığım mesaja anlamadan sazan gibi atlayarak cevap vermen de bu durumu açıklıyor.Benim lafım başkana vizyonsuz yaftası yapıştıranlara.Kimseye Adnan Sezgin'i eleştirmeyin şu transferin halledilme biçimini eleştirmeyin demedim.Bitirilememiş bir transfer için hem de gelmesi çok da önemli olmayan bir futbolcu için yönetime bok atmak yanlış.Vizyonsuz denilen yönetim iki güne tam istediğimiz gibi bir ortasaha oyuncusuyla anlaştığımızı açıklarsa ne olacak?Burada başkana laf atanlar öbür gün ```Stoch haberleriyle gündemi meşgul ettik,o arada kaptık ortasaha oyuncusunu```diyecekler,burada yazılanların hepsi unutulacak.Anlayabilmişsindir umarım.

Birader ilk cevap verdiğim mesajında neden "ne yani biz de 10 mu verelim?" demiştin, ben ona cevap verdim bu bir. İkincisi sonraki mesajında da benim cevabımı alıntılayıp doğrudan bana hitaben vizyonsuzlukla eleştirdiğimizi söyleyip "orta saha lazımken winger için ortalığı velveleye veriyorsunuz" dedin. Ben de birincisi yönetimi vizyonsuzlukla suçlamadım dedim, ikincisi kanat forvet de lazım dedim, üçüncüsü ortalığı velveleye verme sebebi kanat oyuncusunun kaçması değil, transfer yürütmedeki hatalardır dedim. Anladın mı şimdi az da olsa okuduğunu birader? Beni vizyonsuzlukla suçlamıyorsan benim mesajımı alıntılayıp yazma. Benim sana cevap verdiğim konuda cevabın varsa onu yaz.

tanburaci bugun yazisinda stoch isi zor cok para istiyorlar olmaz o is demis:)

Galatasaray ile ilgisi olduğunu sanmıyorum zira Fenerbahçe taraftarı arasında da istenen biriydi Stoch. Eğer Krasiç gelse almazdık dediğim gibi. 9 milyon bonservis ödeneceğini söyleyen kim bilmiyorum ama o kadar olduğunu tahmin etmiyorum. Olduysa fazla gerçekten. Yine de işin iyi tarafı Stoch'ta 2 sene sonra 15-20 milyona satılabilecek potansiyel olması.

Forumda kötü bir şey diyen çıkmıyor pek gerçekten de, sanırım sizler de tahrik eden biri olmadığımı anladınız artık. Teşekkür ederim...

ben hiç bir avrupa klübünün türkiye den bi oyuncuya 15-20 milyon vereceğini sanmıyorum

ama ii transfer / gs yönetiminin 2 ay uğraşıp alamaması ama fb yönmitmnn 15 günde bitrmesi ayrı bi kötü yön.ama hiç korkmayalım fener hangi geçn oyuncuu piyasaya çıkardıki :D olan potansiyeli de bitirir . :D

Herkes transferde elimizden kaptılar, yazıklar olsun adnan sezgin diye ver yansın ediyor da olayları detaylı şekilde biliyor muyuz? Belki biz sadece kiralamak istedik ve chelsea yanaşmadı, bunu duyan azize de Galatasaraya çalım atmış gibi görünelim dercesine araya girip transfer yaptı. Bakın renkdaşlar, bu transfer tamamen taraftarın gözünü boyamak ve 2 dakikalık şampiyonluğun verdiği kabir azabını unutturmak amaçlıdır. Şahsen bu adamı alacağımıza gidip Gio'yu transfer etmeyi bin kat daha tercih ederim. Bize para için gelecek adam uzak dursun. Galatasaray ruhunu taşıyabilecek Keita ve Neill gibi adamlara ihtiyacımız var. Ya Gio alınsın ya da Aslantepe için basıp parayı kalitesini ispatlamış, kendi takımının da bırakmamak için uğraştığı Dudszcak'ı alacaksın.

Yanacak, üzülecek hele 60 sayfa yorum yapılacak bir durum yok. Yönetim ve Rijkaard, en uygun oyuncuyu alacaktır.

Adamın son senesi sözleşmesinde, ne kiralaması? Sözleşmesinin son senesindeki adama kiralayalım demek daha büyük rezalettir, elbette reddedilir ama öyle bir teklif yapmış olamayız.

valla ev arkadsımda senin gibi tartışsa fenerlilerden nefret etmiycem biz tesekkür ederiz...:yenieek:

bu Adnan Sezgin den ne istiyorsunuz?

bir ton is yapan bir adam bu her moku adamin ustune atiyorsunuz bilip bilmeden, ben saygi dudyorum bu adama , bir gun cikip birine cevap vermedi polemige girmedi aslanlar gibi calisiyor ayip ediyorsunuz gibi bir his var icimde

Chealse Yetkilileri C Fener Yetkilileri F Olarak Geçecek Bu Hikayemizde;

F:Merhaba sayın yöneticiler sizin oyuncunuz olan Stoch transferi hakkında görüşmeye geldik.

C:Kimden izin aldınız içeri girmek için.

F:Bilmiyoruz valla Galatasaray'lı yöneticiler kapıyı açık bırakmış bizde dalıp bi ne var ne yok bakalım dedik.

C:İyi ne diyelim hoş geldiniz.

F:Biz 9'dan fazlasını vermeyiz.

C:Anlayamadım.

F:9'dan ne bir gram yukarı ne bir gram aşagı olmaz bakın diretmeyin 9 vereceğiz.

C:Kime vereceksiniz 9uz.

F:Size.

C:Bize neden 9 milyon euro veriyorsunuz.

F:Stoch için.

C:Tamam anlaşıldı.Bonservis ücreti 9 az kurtarmaz ama sizi kıramadık böyle bi enaylik mi desem gariplik mi desem mallık mı desem o var sizde tamamdır sattık gitti.

F:Oleyy Teşekkür Ederiz.Peki Galatasaray'lı yöneticiler ne kadar veriyordu.

C:Biz 5 milyon istedik onlar 4,5uk verdi o yüzden anlaşamadık.

F:Bize neden 9 peki.

C Siz mala benziyorsunuz.Kapıdan 9 diye girip yırtınırsanız veririz bizde.:D

Ve son :D:D.

Tekrar diyorum kimi alırlarsa alsınlar amannn sallayın.Bize gerekli yerlere gerekli transferleri yapalım.

Hahahah nerden buldun bunu aga ya :ka25:

:asd:

Birinci Elano bu takıma faydalı olamamasının en büyük nedeni yanındaki kalitesiz adamlardan kaynaklanıyor.

İkincisi Adnan Polat ın kupadan sonra satacağız açıklaması yüzünden yazmadım.

Üçüncüsü Elano- Keita- Baros vssss bu adamlar süper lige fazla adamlar ama bunların yanında oynayan oyuncular bu adamların performanslarını aşağıya çekiyor.Orta saha da Elano nun olması çok da önemli değil bunu geçen sezon zaten gördük.

Elano'nun performansının yeteri derecede yüksek olmamasının sebebinin yanındakiler olduğu kabul de. Gitmedi daha bu adam bir yere. Orta saha kadromuzu yazıyorsun ama onu yazmıyorsun. "Bu mudur?" diye sorduğun orta sahada bir isim daha var sonuçta, ben de derim "bu değildir"

Beni vizyonsuzlukla suçlamıyorsan benim mesajımı alıntılayıp yazma. Benim sana cevap verdiğim konuda cevabın varsa onu yaz.

Sana cevap yazan olmadı sen benim mesajımı alıntılayana kadar.Kendinde değilsin heralde.Ben ortaya bir laf söyledim,seninle alakası olmadığı halde atlayan ``Sen şaka mısın?`` diye cevap veren sendin.Hayırlı traşlar sana.:asd: Adnan Polat'ı vizyonsuzlukla suçlayanlara da selamlarımı yolluyorum buradan,transfer döneminin bitmesine çok var daha.

Geri
Üst Alt