Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

fener uzun yıllardır ilk defa doğru bi transfer yaptı

eksik oldukları bi noktaya çok da büyük para harcamayarak canavar gibi genç aldılar

bizim yöneticileri tebrik ediyorum bi işi beceremediler...

stoch iyi adam... bu kadar tantanaya gerek yok... önümüzdeki 5 sene ne transfer nede sportif başarı beklemiyorum bu takımdan... şu stadı, tüzüğü, şirketi, klüp yapısını düzeltin benim için kafi... Adnan Polat adımlarını dikkatli atarsa bu takım yeniden Türkiye'ye sığmaz...

Stoch mu? bırakın ronaldoyu alsınlar... ileri uçta küçük emrah oldukça ümit davalanın kulağı çınlar... anladınız...

Bu kadar abartılacak birşey yok ki zaten Stoch bize lazım olan bir oyuncu değildi gelmediğide iyi oldu ona vereceğimiz paraya orta saha alırız.

neden lazım değil.erdar özkan gibi bedava olmadığı için mi?kim var ol kanatta arda dan başka oynayabilecek.gecen sene gördük

merhaba arkadaşlar,

Ben yıllardır takip ederim,ağlayanın malı gülene hayır etmiyor özellikle futbolda.ikincisi öfkeyle sağa sola saldırmanın da sonu hüsran olmuştur.Üçüncüsüde bize şer gibi görünen şeylerin altında bizim için hayırlar vardır biz bilemeyiz.Onun için sakin olup bekleyelim.

Piyasada Stoch gibi 100'lerce oyuncu var, niye bu kadar laf yaptınız anlamadım.

Chelsea forumlarında stoch gitti diye üzülen bir sürü insan var. Fenerliler varsa burada şunu bilsinlerki Ribery gibi bir adam aldılar. 2 sene sonra Premier lig yada seri a ya 20 ye rahatlıkla satarlar o kadar diyim. Hatta bu sene yılın transferidir bu eğer Real bomba bir transfer yapmassa!.

Fenerbahçe Krasic'e milyon dolarlar verse de

Krasic'in açıklamalarından sonra olmayacağını anlayınca

bu rezilliği en iyi nasıl kapatabilecekse o şekilde kapattı.

Şimdi Fenerbahçe'nin Krasic'i nasıl alamadığı unutulacak

Stoch'u Galatasaray'ın elinden nasıl aldığı konuşulacak.

arkadaşlar stoch un iyi olup olmaması değil serha ın analiz yapmasıda kesmezz bazı arkadaşlar var serhat a diyenler demiyorum derdimiz fb nin elimizden oyuncuyu alması stoch felan farketmez isterse baki mercimek olsun anladınızmı ?

Fenerbahçe Krasic'e milyon dolarlar verse de

Krasic'in açıklamalarından sonra olmayacağını anlayınca

bu rezilliği en iyi nasıl kapatabilecekse o şekilde kapattı.

Şimdi Fenerbahçe'nin Krasic'i nasıl alamadığı unutulacak

Stoch'u Galatasaray'ın elinden nasıl aldığı konuşulacak.

:animation:

Chelsea forumlarında stoch gitti diye üzülen bir sürü insan var. Fenerliler varsa burada şunu bilsinlerki Ribery gibi bir adam aldılar. 2 sene sonra Premier lig yada seri a ya 20 ye rahatlıkla satarlar o kadar diyim. Hatta bu sene yılın transferidir bu eğer Real bomba bir transfer yapmassa!.

yok ebesinin.....

abartmasak diyorum :rolleyes:

Chelsea'nin müthiş bir sezon geçirdikten sonra göndermesinin nedeni yaptığı disiplinsizlikler.Lütfen bize karakterli adamlar lazım.

stoch iyi adam... bu kadar tantanaya gerek yok... önümüzdeki 5 sene ne transfer nede sportif başarı beklemiyorum bu takımdan... şu stadı, tüzüğü, şirketi, klüp yapısını düzeltin benim için kafi... Adnan Polat adımlarını dikkatli atarsa bu takım yeniden Türkiye'ye sığmaz...

Stoch mu? bırakın ronaldoyu alsınlar... ileri uçta küçük emrah oldukça ümit davalanın kulağı çınlar... anladınız...

angutlar 20 tane başlık açmışlar oyuncuyu ellerinden kaptık nası koyduk bilmem ne diye... bu mudur yani... mahmut özgener talimat vermiş kupa hazırlanıyor yarın törenle alacaklar "rakibin istediği futbolcuyu kapma" kupasını...

Sanki transfer döneminin son günlerinde kaptırmışızda başka oyuncu alamayacağız gibi konuşuyor bir çok arkadaşımız.

Geri
Üst Alt