Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

abi sen bu görüntü işini nasıl yapıon görüntü alma felan nasıl oluo ben bilmiom açıklarsan sevinirim :D

asd yerine resmin linkini yaz :)

Bence alinmaliydi Stoch. O kanata oyuncu lazimdi bize. Caner gitti, Kewell gitti, Giovani gitti. Bir tek Arda kaldi. O da ki, oynadigi oyunla vijdan azabi veriyor insana. Eminim ki, bizimkiler 1 milyonun pazarligini yaparken, adamlar 2 milyon daha cok verip aldilar. Artik, Giovani'yi tutmak sart oldu eger Stoch'dan daha iyi oyuncu alinmayacaksa.

Aynen katılıyorum.sol tarafımızda oyuncu kalmadı ki bana göre arda dan daha yetenekli ve daha çok koşan bir oyuncu.Kadıköydeki maçta hayran kamıştım adama biz neden bulamıyoruz böyle adamlar diye.Gio sol kanatta oynuyamıyor.bize kesinlikle sol açık lazım.tek arda ile bitmez bu sezon

Bu ezikleri susturmak için çok büyük bir transfer yapmalıyız.Hadi Haldun iş başına.

Neyse sallayın beyler.Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır diye bi söz var.Biz istedik onlar aldı; yapacak birşey yok.Giovanni düşünülmeli bu saatten sonra tek çare o.Bu konuya kilit gelmeli ayrıca.

( 53 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 190 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.)

tutun Kuslari kacti:)

2008_07_12_galatasaray_idman_harry_kewell.jpg

Bence Gio değilde Harry reis kalmalı.

Gio mio hepsi yalan şimdide onamı inanacaksınız şunu anlayın gs bu yıl 7milyon sterlin veremez oyüzden stoch a yöneldik zaten. olacak olsa en başından gio gelirdi...

fenere helal olsun,alamadık diye hemen adama yaftayı vurun burda

bastılar parayı ve KARİYERİ yükselişte olan bir adamı yine aldılar,

biz yine sakat veya düşüşteki elemanlara koşalım yine

Benim yazdıklarım en başından beri vizyonsuzluk meselesiyle ilgiliydi.Ortalığı velveleye verenler lafım da bu arkadaşlaraydı.Düşüncen bu olmadığı halde cevap vermeye çalışan sendin hala bana anlamıyorsun diyorsun.:)Bir anlama problemi varsa senden kaynaklanıyor bu.Kıvırmaya gerek yok.Ayrıca anlamadığımı düşünüyorsan cevap yetiştirmeye çalışma arkadaşım,bak dalgana.

Forumda 1 tane bile öyle birşey ima eden adam yokken "9-10 mu verelim yani?" dersen cevabını alırsın, kim denk gelirse ondan alırsın kusura bakma. Çünkü o soruyu sorman senin kimseyi anlamadığını gösterir. Vizyonsuzlukla suçlayan varsa bile onlar da "Neden 9-10 verilmedi" diye suçlamıyorlar, vizyonsuzlukla suçlayanlar bile benim söylediklerimden dolayı suçluyorlar. Onlarla aramdaki tek fark ben bu hataları vizyonsuzluk olarak tanımlamam, çünkü vizyon farklı birşey. Bu transfer yürütme beceriksizliğidir. Ben sana insanların ve benim nasıl tanımlarsak tanımlayalım neyi eleştirdiğimizi anlattım çünkü o mesajında saçmaladığını yüzüne birinin vurması gerekiyordu, ben vurdum. Sonra ise aynı şeyi saçma argümanlarla savunmaya devam ettin, onlara da cevap verdim. Kıvırmak gibi olaylara da en son girecek adam benim. Sen tutup olayı bulandırmaya çalışıyorsun halbuki. Ben sana diyorum "benim cevabıma cevabın varsa onu yazsaydın" Sen diyorsun "ilk cevabı sen verdin" Evet, ilk olarak ben senin ortaya yazılmış mesajına forum mantığı çerçevesinde cevap verdim, ondan itibaren sen direkman bana yazdın ama benim cevabıma cevap olmayan şeyler yazdın.

Sonuç şu.

1. Kewell, Gio ve Caner'in gidişi ile bu takımın sol forvet oyuncusuna ihtiyacı kesinlikle var.

2. Stoch bu mevki için iyi ve doğru bir altenatifti ve ilgilenilmesi mantıkydı ancak alın(a)mamış olması çok da eleştirilecek birşey değil. Kaçmaz ve bulunmaz bir hint kumaşı değil. Ancak yükselişte ve ciddi potansiyeli olan genç bir oyuncu olması bakımından önemli bir gösterge idi, benzer bir alternatif bulmak gerek.

3. Ancak transferin yürütülüş biçimi, aylarca uğraşılması, (doğruysa) küçük meblalar için uzun süre pazarlık yapılması, medyaya kesin bilgi olarak sızdırılması ve tüm bunların sonucunda oyuncu "Rijkaard ile açlışmak isterim" gibi açıklamalar bile yapmışken rakibe kaptırılıp, kaptırdığımızın da kabak gibi göz önünde olması büyük transfer beceriksizliğidir. Bunun da forumda ciddi şekilde eleştirilmesi gayet normaldir.

Aynen katılıyorum.sol tarafımızda oyuncu kalmadı ki bana göre arda dan daha yetenekli ve daha çok koşan bir oyuncu.Kadıköydeki maçta hayran kamıştım adama biz neden bulamıyoruz böyle adamlar diye.Gio sol kanatta oynuyamıyor.bize kesinlikle sol açık lazım.tek arda ile bitmez bu sezon

Bende beyeniyordum stoch uda fazlada abartmasak.Hollanda liginde 10 gol atmış adam sonuçta bu lig için çok çok az.ayrıca arda kat ve kat daha iyidir stoch dan ve daha yeteneklidir.stochuda defalarca izledim ben Arda yla mukayese bile edilmez.Ayrıca sol kanada orta göbeğe 2 birde savunmaya toplam 4 adam alınıcak bence.

Hollanda liginde başarılı olupta Türkiye'de doğru düzgün oynayabilen bir tek Van Hooijdonk'u hatırlıyorum. Stoch yediği tekmelerle 2 maç sonra nereye geldim diye başlar ağlamaya. Boşverin biz Stoch'tan çok daha iyilerini aldık ama olmadı önemli olan takım olabilmek. Ayrıca Stoch çok acil ihtiyacımız olan bir bölgede oynamıyor.

abi sen bu görüntü işini nasıl yapıon görüntü alma felan nasıl oluo ben bilmiom açıklarsan sevinirim :D

Firefox kullanıyorsan eklentisi var onunla daha kolay :animation:

kendinizi millete güldürecek yorumlar yapmayın adamlar haftalardır böyle bir olayı bekliyordu bizim antu başlığının rövanşını almak için ama maşallah çok güzel malzeme veriyorsunuz bravo

serefsiz angutlar

Başlığı niye kapayalım? Kalsın işte, iyi transfer yaptılar ama kazığı yediler.

Geri
Üst Alt