Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.615
- 6.532
- 2.238
Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de
hadi abicim
hadi abicim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi sen bu görüntü işini nasıl yapıon görüntü alma felan nasıl oluo ben bilmiom açıklarsan sevinirim![]()
Bence alinmaliydi Stoch. O kanata oyuncu lazimdi bize. Caner gitti, Kewell gitti, Giovani gitti. Bir tek Arda kaldi. O da ki, oynadigi oyunla vijdan azabi veriyor insana. Eminim ki, bizimkiler 1 milyonun pazarligini yaparken, adamlar 2 milyon daha cok verip aldilar. Artik, Giovani'yi tutmak sart oldu eger Stoch'dan daha iyi oyuncu alinmayacaksa.
taksimde soyunmakdan iyidir en azindan![]()
artık bir internet celebrity si oldun![]()
Benim yazdıklarım en başından beri vizyonsuzluk meselesiyle ilgiliydi.Ortalığı velveleye verenler lafım da bu arkadaşlaraydı.Düşüncen bu olmadığı halde cevap vermeye çalışan sendin hala bana anlamıyorsun diyorsun.Bir anlama problemi varsa senden kaynaklanıyor bu.Kıvırmaya gerek yok.Ayrıca anlamadığımı düşünüyorsan cevap yetiştirmeye çalışma arkadaşım,bak dalgana.
Aynen katılıyorum.sol tarafımızda oyuncu kalmadı ki bana göre arda dan daha yetenekli ve daha çok koşan bir oyuncu.Kadıköydeki maçta hayran kamıştım adama biz neden bulamıyoruz böyle adamlar diye.Gio sol kanatta oynuyamıyor.bize kesinlikle sol açık lazım.tek arda ile bitmez bu sezon
abi sen bu görüntü işini nasıl yapıon görüntü alma felan nasıl oluo ben bilmiom açıklarsan sevinirim![]()