Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Yuh bu kadar çekememezlik olmaz:cool::cool:

İlk başlarda stochu ile ilgilendikleri haberleri çıkınca fenerbahçenin bu kadar eziklik psikolojisine gireceğini aklımın ucundan bile geçirmemiştim.

Samimiyetime güvenebilirsiniz arkadaşlar ki Stoch konusuna hiç yazı bile yazmadım.. Öncelikle şu Stoch denilen futbolcunun Caner'den hiçbir farkı yoktur benim görüşüme göre ayrıca şunu da diyeyim bu ülkeye messi de gelse başarılı olamaz açıkca sölüyorum Galatasaray yada bir başka büyük messiyi bile alsa başarılı olması çok zor. Biz geçen sene bunu denediğimiz için başarılı olamadık. Büyük övgüler sarfettikleri alex bile bu ülkede tekme tokat oynuyor - sezon içinde rakibinin dizini kırmak için attığı tekme gibi- bu yüzden bu ülkede başarılı olmak istiyorsanız atletik, sert ve hızlı futbolcular alacaksınız(Neill gibi). Bizim de ihtiyacımız olan bu tarz futbolcular işte. Umarım biz doğru transfer yaparız. . saygılar

Geleceğin yıldızını Avrupa'nın büyükleri kaptırırdı değil mi? Millet yana yakıla genç yetenek arıyor Chelsea elindeki yıldız adayını niye versin? Vardır bir defosu sezon başlayınca göreceksiniz.

İyi oyuncu aldılar.

Fenerli arkadaşlar Galatasaray'a gelicek boktan bir oyuncu alıcaksınız falan dediler.

Ama şimdi onlar aldı.

Bakalım tükürdüğünü yalayacak mı Fenerliler.

Cevap:Kesinlikle evet.

Kanaltürk : 6.5 milyon euro bonservis 3 milyon euro da stocha

Samimiyetime güvenebilirsiniz arkadaşlar ki Stoch konusuna hiç yazı bile yazmadım.. Öncelikle şu Stoch denilen futbolcunun Caner'den hiçbir farkı yoktur benim görüşüme göre ayrıca şunu da diyeyim bu ülkeye messi de gelse başarılı olamaz açıkca sölüyorum Galatasaray yada bir başka büyük messiyi bile alsa başarılı olması çok zor. Biz geçen sene bunu denediğimiz için başarılı olamadık. Büyük övgüler sarfettikleri alex bile bu ülkede tekme tokat oynuyor - sezon içinde rakibinin dizini kırmak için attığı tekme gibi- bu yüzden bu ülkede başarılı olmak istiyorsanız atletik, sert ve hızlı futbolcular alacaksınız(Neill gibi). Bizim de ihtiyacımız olan bu tarz futbolcular işte. Umarım biz doğru transfer yaparız. . saygılar

yuzde yuz katiliyorum :animation:

Evet Haberde 3 milyon dediler.

6.5 a aldıklarını sanmıyorum daha fazladır.

Yıllık 3 milyon € çok fazla bence.

9 milliona stochu alacaginiza gidip kendinize bir el radyosu alsaydiniz keske seneye icin

öncelikle hayırsız olsun Fenerbahçe'ye sonu inşallah Uğur Boral gibi olur :)

ikincisi ise iyi futbolcu adamlar gitti parayı bastı aldı..bu kadar basit..Biz 3 e mi bölelim yarısı peşin maç başımı verelim derken..

Herneyse dua edelim de sağ kanada jujak'ı forvete'de bir yıldız daha almasınlar..Yoksa 5 yıl daha bize kadıköyde galibiyet yüzü yok..Yönetim! :sopa:para harcayın kardeşim:)

ya varya, biz Rijkaardi bosuna getirdik, yemin ederim bosuna getirdik.

sarpla, batdal ile, barisla ne b.k yapicak Rijkaard Allah askina söyleyin.

adam sistem kurmak icin sisteme göre futbolcu istiyor, bizimkiler gidip musayi, serdari getiriyor, grella dan bahsediliyor, yok ya.

rijkaardi getirerek hem bosuna para harcadik, hem de zaman...

kursaydik ölümüne doldur bosalt yapan kadroyu, kalsaydi hakan sükür takimda, en azindan ilk 2 ye girerdik...

artik vizyon mizyondan bahsedilmesin lütfen.

Geri
Üst Alt