Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Fenerbahçe ile transfer yarışına girmeyeceksin. Girdiğin zaman onlar illegal yollardan da olsa alıyor. Örneği yakın zamanda yaşandı zaten. Ve böylece TEK büyük oluyorlar. Neden? Çünkü, rakiplerinin alacağı oyuncuları aldıkları için.

Tek büyük mü..? En büyüğünü aldıkları kesin de bu tek büyük nereden çıktı ya..:asd: :lol: :lol:

Nerden varıyonuz böyle kanılara.Boyuna bakıp konuşuyosanız,UEFAyı alan kadronun orta sahası okan,emre,suat,hakan ünsal vardı.çokmu çaplıydı bu adamlar

boyuna?

ya cocuk resmen "öz güvenim yok" diye agliyor.

ne demek özgüvenimi kaybettim.

20 yasinda bir gencsin, kimden neyden korkuyorsun, utaniyorsun, oyna sana ölümüne.

ama yok, cocugun özgüveni yok, bu yüzden normalde yapabildiklerini yapmayi calismiyor bile, cunku korkuyor, topu kaybetmekten, basarisiz olmaktan.

ÖTÜNÜZDE patlasın fenevlilev hadi ordan goncük

Adnan Bey geldi kimle ilgileniyorsak çarşaf çarşaf gazetelerde..Sadece burada bile transfer politikamızın ne kadar gevşek olduğunu görebiliriz geçmiş yıllara kıyasla..

Aynen katılıyorum..Burası İstanbulspor değil..Çeki düzen vermeli kendisine :mad:

Yok efendim Gago'yu keşfetmişmiş..Bırakalım bu işleri Adnan Sezgin olduğu sürece daha çok Ahh çekeriz...

Fenerbahçe eksik bölgelerinden birine kendileri için umut verici bir transfer yapmış. Bazı arkadaşlar çok para vermişler, elinde patlar bunların, şenlik başlıyor v.b. yorumlar yapsa da fb için 9-10 mio euronun önemli olmadığı aşikar. Para var çare var...

boyuna?

ya cocuk resmen "öz güvenim yok" diye agliyor.

ne demek özgüvenimi kaybettim.

20 yasinda bir gencsin, kimden neyden korkuyorsun, utaniyorsun, oyna sana ölümüne.

ama yok, cocugun özgüveni yok, bu yüzden normalde yapabildiklerini yapmayi calismiyor bile, cunku korkuyor, topu kaybetmekten, basarisiz olmaktan.

8 milyon dolarlık Elano korkmadan oynadı demi.Sırf Bursa maçında 3 tane topu ayağına birşey olcak diye kaptırdı.3 tane %100 pozisyon kaçırdı Bursa.

Selçuk'un golünde topun önünde zıplayacağı yere,kafasını eğiyor.Gio dan önce çok fazla dan var eleştirilcek.

İyi transfer :) Lige kaliteli futbolcular gelmeye devam etmeli.

8 milyon dolarlık Elano korkmadan oynadı demi.Sırf Bursa maçında 3 tane topu ayağına birşey olcak diye kaptırdı.3 tane %100 pozisyon kaçırdı Bursa.

Selçuk'un golünde topun önünde zıplayacağı yere,kafasını eğiyor.Gio dan önce çok fazla dan var eleştirilcek.

ya salla elanoyu ya, adini yazmak bile istemiyorum.

angutlara bak sen hele, hay sizin gibi tipsiz toplulugun anasini ebesini aglatayim.

Fenerbahçe eksik bölgelerinden birine kendileri için umut verici bir transfer yapmış. Bazı arkadaşlar çok para vermişler, elinde patlar bunların, şenlik başlıyor v.b. yorumlar yapsa da fb için 9-10 mio euronun önemli olmadığı aşikar. Para var çare var...

https://www.gscimbom.com/forum/hasa...ma-galatasaray-taraftari-hala-anlamiyor_.html

halen anlamıyorsunuz, yine de anlamayacaksınız! okuyun bu topici! yana yana döne döne okuyun. print alıp çerçeveletip duvara asın, başucu kitabınız olsun!

kesin kaleyi uzaktan görüyordur barış üzüldüğüne göre

Fener iyi oyuncu aldı ama türkiye ligi farklıdır stoch çok zorlanacakdır zira bizde dos santosda çok zorlandı.

Bu transferin yatması ile öyle anlaşılıyorki arda gelecek sezonda bizde.Zaten durum ve gidişatta öyle gösteriyordu.Adnan polat eldeki en ağır silahı öyle 3-5 kuruşa satmaz,adam gibi para verene polat ardayı satacakdır.

Ayrıca ortalıkda ciddi anlamda sercan-volkan şen transferi dedikoduları dolaşıyor ve gizli görüşmelerde yapılıyor,belki bizimkiler bu anlamda yerli transfer bombaları patlatabilir,biraz beklemekde fayda var..

https://www.gscimbom.com/forum/hasa...ma-galatasaray-taraftari-hala-anlamiyor_.html

halen anlamıyorsunuz, yine de anlamayacaksınız! okuyun bu topici! yana yana döne döne okuyun. print alıp çerçeveletip duvara asın, başucu kitabınız olsun!

Doğru ben anlamıyorum. Siz anlamaya devam edin o zaman. Ben eylemleri görüyorum ve ona inanıyorum. Benim için kimin ne dediğinin ya da yazdığının önemi yok. Adam basıyor parayı alıyor, doğru mu? Görünen o ki doğru. Fb nin kaç mio borcu var ne önemi var ki? İstediğimiz almaya uğraştığımız adamı 2 günde aldı mı? Aldı. Böyle parasızlığa can kurban o zaman.

Bence hic zorlanmayacak.

Zorlanmayacagini fenere karsi oynadigi 2 macta gösterdi zaten.

Türkiyenin "en iyi sag bek" dedikleri Gökhanin anasini aglatti.

Topuzun da ebesini aglatti.

110 ziyaretçi içindeki ezikler, bursa'dan gol haberi var mı?

onun bunun çocukları otostop evlatları. borç yüzünden başkan bulamadınız başkan. sizin para muhabbeti sarı-mavi medyanın Galatasaray'ın Avrupa başarılarını gölgede bırakmak için çıkartmış olduğu en büyük yalandır! Galatasaray istese sizin hepinizin sülalesindeki bütün dişilerin iç çamaşırını da satın alır.

ben size bir b.k dediğim yok; zaten böylesiniz de, sizin yalanlarınıza inanan -özellikle yeni kuşak- Galatasaray taraftarlarına en çok kızıyorum!

hadi gidin bunu da yazın angut com a!

Fener iyi oyuncu aldı ama türkiye ligi farklıdır stoch çok zorlanacakdır zira bizde dos santosda çok zorlandı.

Bu transferin yatması ile öyle anlaşılıyorki arda gelecek sezonda bizde.Zaten durum ve gidişatta öyle gösteriyordu.Adnan polat eldeki en ağır silahı öyle 3-5 kuruşa satmaz,adam gibi para verene polat ardayı satacakdır.

Ayrıca ortalıkda ciddi anlamda sercan-volkan şen transferi dedikoduları dolaşıyor ve gizli görüşmelerde yapılıyor,belki bizimkiler bu anlamda yerli transfer bombaları patlatabilir,biraz beklemekde fayda var..

Stoch ile Giovanni yada Elanoyu kıyaslamayalım. En başta güneyamerikalılar gibi korkak olmaz. BJKli Holoskoyuda biliyoruz. Takımı için elinden geleni yapar. Yeteneklerini sonuna kadar kullanır. Türkiye liginde bu tip adamlar zorlanmaz.

Arda kesin kalacaktır ama Volkan-Sercan transferi bizim için ruya olur. şeytanın avukatlığını yapayım. Bu adamları Bursa satsa bile açık arttırma olur ve açıkarttırmada ya Azize yada Demirören kimseye bırakmaz. Ben 20 yıldır Galatasarayı takip ederim ligin en sağlam adamını aldığımızı görmedim daha.

Geri
Üst Alt