Kıvanç DOĞAN
10 Numara!
- 26 Kasım 2008
- 13.531
- 0
- 341
Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de
Slovakyanın serkan balcısı işte yaa

Slovakyanın serkan balcısı işte yaa

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 yıl sonra bu adamın değeri en az 20 milyon euro olcak.
4 yıl sonra bu adamın değeri en az 20 milyon euro olcak.
Bu transferi sadece salaklık olarak adlandırabilirim. Biz istedik, onlar aldı belki ancak böylesi daha iyi. 9 milyon €'ya kimleri alabilirdi onlar haberleri yok. Stoch'a kaldılar.
Başarısızlıklarını örtelemek için alel acele bir hamle yaptılar sadece.2 katı para verip almanın neresi ticari kazanç orasını anlayamadım![]()
Salaklık olup olmadığını şimdi anlayamazsın.Birde Fenerbahçe'de hiç bir zaman para sorun olmaz ki.
Adamlar başarısız oldu dimi.Evet.Bunu örtelediler dimi.Evet.
Biz başarısız olduk dimi.Evet.Bunu örteleyebildik mi.Hayır.
Başarısızlıklarını örttüler mi? Bir futbolcuyla mı ?
Onların o halleri bana uzun bir süre yeter isterlerse bizden Arada'yı alsınlar![]()
Salaklık olup olmadığını şimdi anlayamazsın.Birde Fenerbahçe'de hiç bir zaman para sorun olmaz ki.
Adamlar başarısız oldu dimi.Evet.Bunu örtelediler dimi.Evet.
Biz başarısız olduk dimi.Evet.Bunu örteleyebildik mi.Hayır.
Son haftaya kend evinde liderken şampiyonluğu verip üstüne birde şampiyon olmuş gibi bizmi sevindik.
İşte bu ortamı biraz olsun yumuşatmak adına paraya acımadan davrandılar demek istedim![]()
Örttüler veya örtmediler.Örtme girişiminde bulundular ve taraftarıda bundan tatmin oldu sonuçta.Galatasaray naptı bana onu söyle.
Sen hala Para diyosun.Fenerbahçe'de para hiçbir zaman sorun olmaz.
Messi,yi alsınlar o zaman direk niye sürünceme takılıyorlar![]()