Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

Cevap: Miroslav Stoch Fenerbahçe'de

4 yıl sonra bu adamın değeri en az 20 milyon euro olcak.

Bu transferi sadece salaklık olarak adlandırabilirim. Biz istedik, onlar aldı belki ancak böylesi daha iyi. 9 milyon €'ya kimleri alabilirdi onlar haberleri yok. Stoch'a kaldılar.

Salaklık olup olmadığını şimdi anlayamazsın.Birde Fenerbahçe'de hiç bir zaman para sorun olmaz ki.

Başarısızlıklarını örtelemek için alel acele bir hamle yaptılar sadece.2 katı para verip almanın neresi ticari kazanç orasını anlayamadım:asd:

Adamlar başarısız oldu dimi.Evet.Bunu örtelediler dimi.Evet.

Biz başarısız olduk dimi.Evet.Bunu örteleyebildik mi.Hayır.

aziz yine meme verdi bunları susturdu ama sonu guisadan farkı olmaz o da geldiğinde kraldı burda ağlattılar adamı :D

Böyle geldi

Böyle hatırlanıyor :D

bu da bonusu :D

Başkanları Stoch'u yem olarak attı, taraftarda yedi. Asıp kesen taraftarlara bak, süt dökmüş kediye döndü. Aziz Yıldırım oyuncak gibi oynuyor bunlarla, haberleri yok :asd:

Salaklık olup olmadığını şimdi anlayamazsın.Birde Fenerbahçe'de hiç bir zaman para sorun olmaz ki.

Başarısızlıklarını örttüler mi? Bir futbolcuyla mı ?:asd:

Onların o halleri bana uzun bir süre yeter isterlerse bizden Arada'yı alsınlar :asd:

Tas catlasa 4 milyon euro edecek bir adama 9 milyon verdilerse kahkahalarim dinmez.

Son haftaya kend evinde liderken şampiyonluğu verip üstüne birde şampiyon olmuş gibi bizmi sevindik.

İşte bu ortamı biraz olsun yumuşatmak adına paraya acımadan davrandılar demek istedim:)

Hem sağ hem de sol açık eksiklikelri vardı. Geçen sezon iki kanattan da verim alamadılar. Eksik olan bölgesini genç nir isim ile kapattılar. 9 milyon euro kesinlikle etmeyecek olmasına rağmen, M.Topuz'a , Cristian'a 7-8 milyon euro saçmaktansa , Stoch bu paralrı vermeleri onlar için iyi bir hamle.

Ben tekrar transferin son günelr gidip birini getiricekelr diye tahmin ediyordum. Adını ilk defa duydukları birini ya da kariyeri boyunca hiçbir başarı olmayan adamalra bu paraları harcamaktansa; genç, hırslı, hareketli, skorer, 20 yaşında olamsına rağmen tecrübesi olan birine harcama yapmaları kendileri için olumlu bir hareket.

Örttüler veya örtmediler.Örtme girişiminde bulundular ve taraftarıda bundan tatmin oldu sonuçta.Galatasaray naptı bana onu söyle.

Bana ne ki onların tatmin olmasından o onların mallıkları.Her sene Azize bunları bir şekilde kandırıyor.

Galatasaraysa gidecek 9 milyon eurodan kurtulmuş oldu.Umarım bu durum bizim asıl ihtiyacımız olana mevkilere dönmemize yardımcı olur.

Boşuna angut deiyoruz bunlara :D

Bu arada Bursa'dan gol haberimi var Gorayy? :Roflol::2aloh1:

Bu arada burası Stoch değil, bizim genel transfer başlığına dönmüş..

Geri
Üst Alt