# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

alakası yok arda yı gerçekte gördün mü bilmiyorumda ben gördüm,gövdesi uzun,bacakları kısa,dengeli falan değil vücudu,ayrıca alt bacak falan diye de vücuttan anlıyorum ahkamları kesme bence,daha ona kalf dendiğini bile bilmiyosun:o

Uzun uzun incelemiyorum elalemin vücudunu maalesef. Resimden gördüğümü söylüyorum.

Keita'nın alt bacağından biraz ödünç alır. Malum zenci..

Saçma bir resim koyup o resim üzerinden konuşunca haliyle resim üzerinden konuştun anlıyoruz. Resimle ne ilgisi var diye yazman komik olmuş yani.

Resmin neresi saçma?Vücut yapısı ve fiziki özellikleri belli oluyor.Fiziği zayıf o şu bu dediğiniz adamlardanda 10 kat daha kötü fizikte.Resim koymayıp nasıl açıklayayım?Kafamdaki izlenimlerden video mu yapayım?

Bence gelmesi ayagı kolu burnu kulagı cenesi dişi saçı serçe parmagı tırnakları kaşları gözleri felan iyi degil gelmesin(!)

Serhat bide burdan bak ne diyon :asd:

33213.jpg

Resmin neresi saçma?Vücut yapısı ve fiziki özellikleri belli oluyor.Fiziği zayıf o şu bu dediğiniz adamlardanda 10 kat daha kötü fizikte.Resim koymayıp nasıl açıklayayım?Kafamdaki izlenimlerden video mu yapayım?

10 kat daha kötü ha.. Kusura bakma arkadaşım da saçmalıyorsun..

Resimle neyi açıklıyorsun sen ? Messi'nin de öyle fotoğraflarını bulurum ben, Arda'nın da bulurum, Iniesta'nın şişman gibi çıktığı fotoğrafı bile bulup bak şişko Iniesta'da diyebilirim. Resimle bir yere varamazsın.

Ayrıca neden diretiyorsun ki ? Maçlardan video göster bana. De ki bak kardeşim adam yıkılıyor burada, bak burada da ezip geçmişler de. Eğer videolarda da böyle bir durum söz konusu değilse susacaksın. Boş yere muhalefet olmayacaksın her konuya.

ya olm nerden çıkardın,bi açıklasana bana fiziği zayıf adamlardan nasıl 10 kat kötü oluyor fiziği

21 yasindaki Arda

galatasarayl-arda-turan.jpg

21 yasindaki Stoch:

sc-heerenveen-fc-twente-stoch.jpg

Sanki Stoch'un vucudu gelismeyecek. Kendi kendine daha geriye gidecek. Benjamin Button stoch.

Moderatör arkadaşlar şurayla bir ilgilensin.Adam gelmeden, ''yok orası kötü ,yok burası kötü'' gibi laflar dönmeye başladı,ve bunlar hep aynı kişiler.İnsanlar bunları çekmek zorunda mı?

Moderatör arkadaşlar şurayla bir ilgilensin.Adam gelmeden, ''yok orası kötü ,yok burası kötü'' gibi laflar dönmeye başladı,ve bunlar hep aynı kişiler.İnsanlar bunları çekmek zorunda mı?

Valla birini bir yıldır çekiyorduk bir tane daha çıktı maalesef.. Bir de arada ortaya çıkanlar var ben mantık bulamıyorum bunlarda ama neyse..

Resimle neyi açıklıyorsun sen ? Messi'nin de öyle fotoğraflarını bulurum ben, Arda'nın da bulurum, Iniesta'nın şişman gibi çıktığı fotoğrafı bile bulup bak şişko Iniesta'da diyebilirim. Resimle bir yere varamazsın.

Ayrıca neden diretiyorsun ki ? Maçlardan video göster bana. De ki bak kardeşim adam yıkılıyor burada, bak burada da ezip geçmişler de. Eğer videolarda da böyle bir durum söz konusu değilse susacaksın. Boş yere muhalefet olmayacaksın her konuya.

Nasıl gösterim video?Adamın yere yıkıldıklarından video mu yapacaklar?

Resim saha farketmiyor bu adam çok zayıf kısa vücüduda bi garip.

Ben fiziğe takan biri değilim ama bu adamın fiziki özellikleri berbat, bi aydın gibi zayıf olsa en azından gelsin derdim hem zayıf hem kısa hemde vücüdu şekilsiz.

Ayrıca son olarak;

Ya bugün bi arkadaşla konuştum Vitesse altyapısında oynuyor Stoch'un çok zayıf olduğunu söyledii omuz omuza girdiği çoğu mücadeleyi kaybediyor onun dışında hızlı ve ayağına hakim olması artısı dedi.Paylaşmak istedim

Fiziki yapısı futbola uygun değil. Alt bacakları çok kısa.

beyler daha once yazmistim bu konuda arda icin ama simdi futboldan ve spordan anlamayan arkadaslarimiza ogretmek amaciyla tekrar yaziyorum

His short legs gave him a strangely low center of gravity, so he could turn quickly and with perfect balance in spaces and at speeds that would cause other players to fall over. He also had a knack of scoring in unlikely situations.

bu yukaridaki sozler Gerd Muller icin yazilmis, genelde futbolcular ve manevra ozellikleri gerektiren her spor icin gecerlidir.

ogren serhat kardesim

lower center of gravity

neymis

lower center of gravity

neymis

lower center of gravity

butun article i okumak isterim dersen buyur

Nationsoccer.net - Gerd Muller

Allahinizi seviyorsaniz biraz mekan orientation u, step analysis gibi seyleri okuyun boyle futbolun efendisiyim tarzi yorumlar yapmadan once.

ne taktik bilirsiniz ne teknik, ne alan savunmasi bilirsiniz ne box to box nedir bilirsiniz

yorum yapmayin demiyorum yapin tabi hepimiz bunun icin buradayiz ama bilmeden bilgiclik yapmayin bu yasta bari

stoch iyi kotu futbolcudur bilmem, iyi kotu futbolcu olmasindan cok daha onemli etkenler var buradaki basarisi icin onu bilirim

gelmeden kakalamaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt