# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Radyospor’da, Hürriyet gazetesi muhabiri Ali Naci Küçük ile bir telefon bağlantısı oldu.

Grella mutlu sonla bitmiş. Stoch için ise 1 haftalık bir süre gerekiyormuş. Haldun Üstünel, şuanda İstanbul’da Stoch için haftaya gidecekmiş. Veli Kavlak, sorunu devam ediyor bir belirsizlik söz konusu dedi. Halil Altıntop’u yalanlamamışız.

ultrAslan forumundan alıntı.

Resme bakıp da böyle vücut dengesi ile adamı yorumlayıp transfer mi yapılır ? Messi de kambur duruyor sahada hatta izlememiş olsak bugüne kadar boydan resmine bakıp bu adam çok güçsüz diyip transferine de karşı gelebiliriz.Bu mantıkla transferi düşünmek ne kadar mantıklı ? Adamı izlersin,beğenmezsin,şuralarda hataları ya da eksiklikleri var derim saygı duyarım ama senin bu yaptığının bence hiç bir mantıklı tarafı yok yanlış anlama da.

Dipnot : Ama illa resimlerine bakacam diyorsan kendi sitesine girip,bakabilirsin.İşine yarayacak resimlerde mevcut ama çoğu seni hayal kırıklığına uğratacak cinsten.

Off resimle ne ilgisi var bu adamı izledim de çıtkırıldım işte.Hollanda yumuşak bir lig türkiye de çok zorlanacak benim görüşüm bu.Resmi size göstermek için koydum.

Off resimle ne ilgisi var bu adamı izledim de çıtkırıldım işte.Hollanda yumuşak bir lig türkiye de çok zorlanacak benim görüşüm bu.Resmi size göstermek için koydum.

Çıtkırıldım olmak ayrıdır dengeli olmak ayrıdır.. Yere düşmemesi falan dengeyle sağlayabileceği bir durum.. Messi Vidicle Ferdinandır yıktı Messi fiziki olarak çok mu iyi? Bu durum vücudunu kullanmanla alakalıdır.. Stoch'a dikkat edersen bunu çok iyi yapıyor..

Dengesi çok iyi olduğu için bence çok sorun yaşamaz..

Çıtkırıldım olmak ayrıdır dengeli olmak ayrıdır.. Yere düşmemesi falan dengeyle sağlayabileceği bir durum.. Messi Vidicle Ferdinandır yıktı Messi fiziki olarak çok mu iyi? Bu durum vücudunu kullanmanla alakalıdır.. Stoch'a dikkat edersen bunu çok iyi yapıyor..

Ayağı yere sağlam basma durumu ;)

Haber kanalları chelseanin kiralamada ısrarcı olduğunu söylüyor ısrarla.

Adamın sözleşmesi bitiyor ne kiralaması ya:cool:

Zaten öyle demiştim geçmiş mesajlarda.Stoch bence böyle bir oyuncu değil.Hollanda ligine bakmayın orası yumuşak , türkiyede parçalarlar.

Kiralarsak sezon sonu bizde kalır çünkü Chelsea ile sözleşmesi bitiyor :D

Valla bu habercilerin zekasından şüphe ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt