Cevap: # Miroslav Stoch
Hangi transferi bilmişki o adam..
Kadir ÇETİNÇALI, Stoch transferi yattı diyor!
Hangi transferi bilmişki o adam..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadir ÇETİNÇALI, Stoch transferi yattı diyor!
Bırakın bunları. Bana bir video göster Stoch böyle her pozisyonda yerlerde o zaman inanırım fizik gücü zayıf derim. Aynısı Giovani için de oldu. Fiziksiz dendi ama maçlara bakıyorum adam hep ayakta kalmış, üstüne üstük yıkılmıyor da kolay kolay. Yani böyle fotoğraflara bakıp ta bak bunun fizik gücü şöyle böyle diyemezsin.
Serhat'ın izinden de gitmeyi bırak bence, kendin ol biraz Onur. Serhat ne derse sen de aynısını diyorsun.
Bırakın bunları. Bana bir video göster Stoch böyle her pozisyonda yerlerde o zaman inanırım fizik gücü zayıf derim. Aynısı Giovani için de oldu. Fiziksiz dendi ama maçlara bakıyorum adam hep ayakta kalmış, üstüne üstük yıkılmıyor da kolay kolay. Yani böyle fotoğraflara bakıp ta bak bunun fizik gücü şöyle böyle diyemezsin.
Serhat'ın izinden de gitmeyi bırak bence, kendin ol biraz Onur. Serhat ne derse sen de aynısını diyorsun.
Aha bunu diyecektim. :yenieek:
Bir de kendisi fotograftan fizik analizi yaptigimi iddia etmis, bir tane bul bakalim hele Onur. Ne dediysem maclarda izlediklerim uzerinden dedim Arda hakkinda. Sen ikide bir resim koyuyorsun ki Stoch hakkinda ne demek istedigin belli bile degil.
Özel olarak koydun mu bilmiyorum ama Arda konusunda tutumun böyleydi, televizyon fotoğraf aynı şey.Göbeği var diyorsun çıplak mı gördün?
Agirlasti dedim. Hantallasti dedim. Mac icinde kosamadigi icin alamadigi, kaptirdigi toplari dedim. Senin gibi bir fotograf koyup ortadan kaybolmadim. :sad007::sad007::sad007:
Sayfa her yenilendiğinde taze bir naber vardır umuduyla giriyorum ama atışma ve sataşmalarla karşılaşıyorum. Bizi de düşünün biraz kardeşim.![]()
Sayfa her yenilendiğinde taze bir naber vardır umuduyla giriyorum ama atışma ve sataşmalarla karşılaşıyorum. Bizi de düşünün biraz kardeşim.![]()
Dünya Kupası'nda inşallah kötü performans gösterir![]()
Vücüt dengesini bacaklarını görmüyormusun?Tevez aguero dediklerin hem mücadeleci hemde omuz omuza güçlü oyuncular.Stoch öyle değil izlediğim kadarıyla o fizikle de olamazda zaten.Güçlendirilebilecek bir durumuda yok bence.
Fiziği zayıf olan oyunculardan ayrı olarak birde vücüt yapısı sorunu var bence.