# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Bırakın bunları. Bana bir video göster Stoch böyle her pozisyonda yerlerde o zaman inanırım fizik gücü zayıf derim. Aynısı Giovani için de oldu. Fiziksiz dendi ama maçlara bakıyorum adam hep ayakta kalmış, üstüne üstük yıkılmıyor da kolay kolay. Yani böyle fotoğraflara bakıp ta bak bunun fizik gücü şöyle böyle diyemezsin.

Serhat'ın izinden de gitmeyi bırak bence, kendin ol biraz Onur. Serhat ne derse sen de aynısını diyorsun.

Aha bunu diyecektim. :yenieek:

Bir de kendisi fotograftan fizik analizi yaptigimi iddia etmis, bir tane bul bakalim hele Onur. Ne dediysem maclarda izlediklerim uzerinden dedim Arda hakkinda. Sen ikide bir resim koyuyorsun ki Stoch hakkinda ne demek istedigin belli bile degil.

Kısa adamlar ikili mücadelede bir yönden avantajlı. Destek noktaları olan ayaklarının yere temas noktasından, ikili mücadelede itme çekme kuvvetlerinin uygulandığı bölgeler daha yakın. Moment.

Bırakın bunları. Bana bir video göster Stoch böyle her pozisyonda yerlerde o zaman inanırım fizik gücü zayıf derim. Aynısı Giovani için de oldu. Fiziksiz dendi ama maçlara bakıyorum adam hep ayakta kalmış, üstüne üstük yıkılmıyor da kolay kolay. Yani böyle fotoğraflara bakıp ta bak bunun fizik gücü şöyle böyle diyemezsin.

Serhat'ın izinden de gitmeyi bırak bence, kendin ol biraz Onur. Serhat ne derse sen de aynısını diyorsun.

Serhatın özel olarak izinden gitmiyorum.Ama adamın söyledikleri genelde benim fikirlerimle örtüşüyor.Tıpkı senle çatıştığı gibi.Dos santosa fiziği zayıf olduğu için oynayamıyor demedim, dar alanda oynamayı bilmiyor diyorum.Santosun kötü bir fiziği yok bence.

Aha bunu diyecektim. :yenieek:

Bir de kendisi fotograftan fizik analizi yaptigimi iddia etmis, bir tane bul bakalim hele Onur. Ne dediysem maclarda izlediklerim uzerinden dedim Arda hakkinda. Sen ikide bir resim koyuyorsun ki Stoch hakkinda ne demek istedigin belli bile degil.

Özel olarak koydun mu bilmiyorum ama Arda konusunda tutumun böyleydi, televizyon fotoğraf aynı şey.Göbeği var diyorsun çıplak mı gördün?

Özel olarak koydun mu bilmiyorum ama Arda konusunda tutumun böyleydi, televizyon fotoğraf aynı şey.Göbeği var diyorsun çıplak mı gördün?

Agirlasti dedim. Hantallasti dedim. Mac icinde kosamadigi icin alamadigi, kaptirdigi toplari dedim. Senin gibi bir fotograf koyup ortadan kaybolmadim. :sad007::sad007::sad007:

Sen git Serhat gelsin. :sad007:

Sayfa her yenilendiğinde taze bir naber vardır umuduyla giriyorum ama atışma ve sataşmalarla karşılaşıyorum. Bizi de düşünün biraz kardeşim.:(

Gelişme olursa yazın merak içindeyiz.

Bir habere göre de, dünya kupası sonrası açıklanacakmış.

Dünya Kupası'nda inşallah kötü performans gösterir :)

Holosko'ya da soruyormuş, Türkiye ve bizi.

Kupa'dan önce gelirse müthiş olur.

Vücüt dengesini bacaklarını görmüyormusun?Tevez aguero dediklerin hem mücadeleci hemde omuz omuza güçlü oyuncular.Stoch öyle değil izlediğim kadarıyla o fizikle de olamazda zaten.Güçlendirilebilecek bir durumuda yok bence.

Fiziği zayıf olan oyunculardan ayrı olarak birde vücüt yapısı sorunu var bence.

Resme bakıp da böyle vücut dengesi ile adamı yorumlayıp transfer mi yapılır ? Messi de kambur duruyor sahada hatta izlememiş olsak bugüne kadar boydan resmine bakıp bu adam çok güçsüz diyip transferine de karşı gelebiliriz.Bu mantıkla transferi düşünmek ne kadar mantıklı ? Adamı izlersin,beğenmezsin,şuralarda hataları ya da eksiklikleri var derim saygı duyarım ama senin bu yaptığının bence hiç bir mantıklı tarafı yok yanlış anlama da.

Dipnot : Ama illa resimlerine bakacam diyorsan kendi sitesine girip,bakabilirsin.İşine yarayacak resimlerde mevcut ama çoğu seni hayal kırıklığına uğratacak cinsten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt