# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Ben 1'e 2 oran var sanıyordum Euro ile Sterlin arasında 3'se daha iyi. :)

heycan dorukta. birde ingiltereden stochu beklerken liverpoldan fabio aurelio geliomuş :)

Fiziği sorunlu ve zayıf olan bir adamın 2 maçta da Gökhan Gönül'e üstünlük sağlaması imkansız değil mi sence ?

Fiziği sorunlu ve zayıf.Bu kadar.

Dar alanda yapacaklarını türkiyeye gelince görürsünüz.Fenerbahçe anadolu takımı gibi kapanıp sert oynamıyorki stock oynayamasın.Dos santos bile Fenerbahçenin defans yaptığı denilen maçta iyiydi.(Ki dos santosun fiziği Stocha göre daha iyidir.)

Ya merak ettiğim şey şu. Bu Arda değil miydi sene başı ortada oynayan ve bu güne kadar ki en iyi futbolunu bu sene başı ortada sergileyen ?

Tamam sol gerçek mevkiisi olabilir ama Arda kafası futbolda olduğu zaman ortada yardırır. Bu sene başı seyrettiğim Arda'mıydı başka biri miydi onun etkisinden çıkamamıştım ben. O derece olağan üstü oynuyordu ortada.

Ortada ne kadar istikrarlı oynayacağı şüpheli.Sene başındaki takımlarında çok zayıf olduğunu unutmamak gerekir.Aydın bile yardırmıştı o takımlara.

Fiziği sorunlu ve zayıf.Bu kadar.

Dar alanda yapacaklarını türkiyeye gelince görürsünüz.Fenerbahçe anadolu takımı gibi kapanıp sert oynamıyorki stock oynayamasın.Dos santos bile Fenerbahçenin defans yaptığı denilen maçta iyiydi.(Ki dos santosun fiziği Stocha göre daha iyidir.)

Dos Santos'un fiziği neye göre daha iyi Stoch'tan ? Bunu heryerde söyleme gülmesinler üstüne benden sana bir tavsiye.Stoch'daki devamlılık ve dayanıklılık malesef ki Dos Santos'da yok. Fizikten kastımız dayanıklılık ise ki sanırım öyle Tevez örnekleri verildiğine göre, Stoch ham yapar Dos Santos'u.

STOCH PAHALI GELDİ!

Galatasaray Yönetimi ve teknik direktör Frank Rijkaard, geçtiğimiz ay gelecek yılın planlamasını yaparken, Hollandalı teknik adamın transferde gözdesi açığa çıkmıştı. Frank Rijkaard, sarı kırmızılı yönetimden Twente'nin Hollanda şampiyonu olmasında büyük pay sahibi olan Slovak futbolcu Miroslav Stoch'u öncelikle istiyordu. Stoch'un bonservisini elinde bulunduran İngiliz Chelsea Kulübü ise sarı kırmızılı kulüpten bonservis bedeli olarak 7 milyon Pound istedi. Frank Rijkaard'a göre, Stoch bu paraya değerdi ve ne olursa olsun transfer edilmeliydi. Ancak Galatasaray Yönetimi, Rijkaard'ın bu isteğini desteklemedi.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını elde edemeyince, en az 15 milyon Euro gelirden olan sarı kırmızılı yönetim, Rijkaard'a "Şampiyonlar Ligi'ne kalsaydık. Bu tür transferleri gerçekleştirebilirdik. Şimdi transfere bu denli yüksek kaynak ayırmamız mümkün değil" restini çekti. Geçen yıl Elano ve Keita'yı 7'şer milyon Euro'nun üzerinde bonservis bedeli ile transfer eden Galatasaray Yönetimi bu kez parayı daha dikkatli harcamak için kılı kırk yarıyor. Transferin kaynağı kesin olarak bulunmadan pahalı transfer gerçekleştirilmeyecek. Bugüne kadar bonservisi elinde olan oyuncuları sarı kırmızılı renklere bağlayan Galatasaray Yönetimi'nin, Rijkaard'tan transferde serbest kalan oyuncular arasında tercihini kullanmasını istediği öğrenildi.

STOCH ELANO'YA BAĞLI

Transferde parayı son derece dikkatli harcamaya çalışan sarı kırmızılı yönetim, Stoch'un transferi için kendi içinden kaynak yaratmaya çalışıyor. Bu yüzden Elano'nun Dünya Kupası'nda başarılı olmasının beklentisi içinde olan sarı kırmızılılar, kulüp bulunması halinde Elano'yu 8-10 milyon Euro arasında bir rakama satmayı hedefliyor. Ancak Elano'nun satışının gerçekleşmesi halinde sarı kırmızılıların, buradan gelecek parayı Stoch ve Halil Antıntop gibi isimlerin transferinde kullanmayı planladığı öğrenildi.

Stoch pahalı geldi - Milliyet.com.tr

Dos Santos'un fiziği neye göre daha iyi Stoch'tan ? Bunu heryerde söyleme gülmesinler üstüne benden sana bir tavsiye.Stoch'daki devamlılık ve dayanıklılık malesef ki Dos Santos'da yok. Fizikten kastımız dayanıklılık ise ki sanırım öyle Tevez örnekleri verildiğine göre, Stoch ham yapar Dos Santos'u.

250px-Miroslav_Stoch_Fc_Twente.jpg

Vücüt dengesini bacaklarını görmüyormusun?Tevez aguero dediklerin hem mücadeleci hemde omuz omuza güçlü oyuncular.Stoch öyle değil izlediğim kadarıyla o fizikle de olamazda zaten.Güçlendirilebilecek bir durumuda yok bence.

Fiziği zayıf olan oyunculardan ayrı olarak birde vücüt yapısı sorunu var bence.

Vücüt dengesini bacaklarını görmüyormusun?Tevez aguero dediklerin hem mücadeleci hemde omuz omuza güçlü oyuncular.Stoch öyle değil izlediğim kadarıyla o fizikle de olamazda zaten.Güçlendirilebilecek bir durumuda yok bence.

Ben sana ne dedim olm doğum gününde :D

Stoch ile seni aynı odaya kapatcam o zaman anlarsın fiziklimi değilmi :D :asd:

Onur yine ahkam kesiyor da ne dedigi belli degil. Fotograflarla fizik analizi yapmayi kendine gorev edinmis. :o

stoch-pahali-geldi-676083.Jpeg

barışla iyi anlaşır bence

stoch---jo----barış

ileri üçlü gecelerde çok can yakar :asd:

Kadir ÇETİNÇALI, Stoch transferi yattı diyor!

Fizigi ayni Arda, sadece 10 kilo eksigi var.

Bırakın bunları. Bana bir video göster Stoch böyle her pozisyonda yerlerde o zaman inanırım fizik gücü zayıf derim. Aynısı Giovani için de oldu. Fiziksiz dendi ama maçlara bakıyorum adam hep ayakta kalmış, üstüne üstük yıkılmıyor da kolay kolay. Yani böyle fotoğraflara bakıp ta bak bunun fizik gücü şöyle böyle diyemezsin.

Serhat'ın izinden de gitmeyi bırak bence, kendin ol biraz Onur. Serhat ne derse sen de aynısını diyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt