# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Stoch fenerin elinde patlar, sevinsin garibanlar umarım onlar alır.

Haberin doğruluğu tartışılır ama böyle bişey varsa eğer bu bizim yönetimin hatasıdır. Neredeyse kaç hafta oldu halledemedik bir türlü. Tabi ayrıntıları kimse bilmiyor. Belki oyuncu gelmek istemiyordur. Belki Dünya Kupasından sonra teklifleri değerlendirmek istiyordur. Buda onun en doğal hakkıdır. Ama fener öyle bir günde gidip elimizden oyuncu alırsa buda onların ayıbı olur. Parayı seçerse tabiki kimse bişe diyemez. Stoch doğuştan Galatasaray'lı değildir. Gerçi doğuştan Galatasaray'lı olanlarıda gördük biz, neyse. Gayet normal bir durum olur yabancı bir oyuncu için. Parayı veren düdüğü çalar, kimse taraftar piskolojisi ile düşünmesin böyle şeyleri. Adamlardan bizim kadar Galatasaray'lı olmasını bekleyemeyiz malesef.

Böyle bir olay gerçekleşirse eğer, demek oluyorki fener çoktan göze almış ilgilendikleri oyunculara bizimde teklif götürebilmemizi. Böyle bir savaş ortamı istiyorlarsa gitsin alsınlar. Onlar için zararlı olur. Bizim zaten paramız yok, bütçemiz belli. Onların ilgilendikleri topçuların kafalarını karıştırmak bizi pek üzmez bu saatten sonra.

Ben yinede inanmıyorum böyle bir habere. Biz vazgeçtik demeden bunu göze alacaklarını sanmıyorum. Varsada böyle bir olay her türlü varız onlarla savaşmaya.

Hayri'nin değimiyle; Fener ''ALIR''

Ulan fenerliler.Allah sizi top etsin emi.Siz hiç akıllanmadınız.Allah size her daim tokatını yapıştırıyo ama farkedemiyonuz.Daha 1 ay olmadı tokatı yiyeyi.Hemen yine başladınız.Yarın yanlış anonsu Haldun çalarsa,yüzyılın kapağını yersiniz haberiniz ola.Mallar

ziyaretci arkadaslar bursadan gol haberimi var? 2-2'mi stoch'mu atmis? :lol:

şimdi antudakiler stoch u aldık diye bayram yapıyor. eğer olurda stoch u alırsak antudaki olası yorumlardan birkaçı.

zaten iyi adam değildi.

iyi adam olsa chelsea bırakmazdı.

gelmesini istemiyordum zaten.

hani bunlarda para yoktu.

bizim yönetim uyuyormu.

daha iyisini alırız.

isteseydik daha fazla verir alırdık.

ayrıca

bizene kardeşim onların transferinden

bazıları

hiç kötülemeyin adamı sizlerin kararınada saygılıyım ama iyi oyuncu aldılar. (bazılarıda hakkımızı verir yani)

Stoch transferi fiziği nedeniyle zaten pek içime sinmiyordu açıkçası,bizim ligde Keita gibi fiziğiyle oynayan kanat adamı iş yapar.Stoch iyi oyuncu ama bizim lige ters..

burayi okuyan angutlar cok merak ediyorum aranizda o gün timsah yürüyüsü yapan varmiydi

Beyler her şeye inanmayın.Rijkaard istediyse isterse 10 m dolar olsun.Yinede almalıyız.Adamın istediklerini alamazsak,bu adam takıma motive olamaz.Takımda kendi içinde motive olamaz.Yinne hüsran yaşarız.Ve Rijkaard istifa edip gider.

vay be fener talip oluomuş ha? Hadi bakalım alsınlar bi görelim.

Quaresmayi aliyorlardi kisin... nekadar sevinmislerdi zavallilar.. sonra resmi site yalanlamisti :D hahaha. ne gülmüstük ya... stoch Galatasarayda.. eminim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt