Cevap: # Miroslav Stoch
Haberin doğruluğu tartışılır ama böyle bişey varsa eğer bu bizim yönetimin hatasıdır. Neredeyse kaç hafta oldu halledemedik bir türlü. Tabi ayrıntıları kimse bilmiyor. Belki oyuncu gelmek istemiyordur. Belki Dünya Kupasından sonra teklifleri değerlendirmek istiyordur. Buda onun en doğal hakkıdır. Ama fener öyle bir günde gidip elimizden oyuncu alırsa buda onların ayıbı olur. Parayı seçerse tabiki kimse bişe diyemez. Stoch doğuştan Galatasaray'lı değildir. Gerçi doğuştan Galatasaray'lı olanlarıda gördük biz, neyse. Gayet normal bir durum olur yabancı bir oyuncu için. Parayı veren düdüğü çalar, kimse taraftar piskolojisi ile düşünmesin böyle şeyleri. Adamlardan bizim kadar Galatasaray'lı olmasını bekleyemeyiz malesef.
Böyle bir olay gerçekleşirse eğer, demek oluyorki fener çoktan göze almış ilgilendikleri oyunculara bizimde teklif götürebilmemizi. Böyle bir savaş ortamı istiyorlarsa gitsin alsınlar. Onlar için zararlı olur. Bizim zaten paramız yok, bütçemiz belli. Onların ilgilendikleri topçuların kafalarını karıştırmak bizi pek üzmez bu saatten sonra.
Ben yinede inanmıyorum böyle bir habere. Biz vazgeçtik demeden bunu göze alacaklarını sanmıyorum. Varsada böyle bir olay her türlü varız onlarla savaşmaya.