# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Bu Fazıl´a da başlayacam ha .

Aman..

Fazıl abi sözüne sadık , güvenilirdir. Bu akşamüstü konuştum bende kendisiyle. Görüşmelerin sürdüğünü ve umutlu olduğunu söylemişti. İlk Stoch adını ortaya atan abimizdir , kimse inanmamıştı ScoutGS dahil. ;)

38 yaşında Fazıl abi asker arkadaşı çoğunuz galiba

Hani derler yaa, umutlarıyla oynamak diye, bu tarz elemanlar sanki olay diplerinde oluyormuş gibi milleti gazlyorlar, sırf internet aleminde yer edinebilmek için. Gerçek hayatta sivilceli bir çocuk bile olabilir o 38 yaşındaki abin.

Chelsea'de takima falan giremez kendilerini kandirmasinlar, Chelsea veya Ancelotti ne zaman genclere sans vermis ki? Ayrica Stoch fazla ufak ve gucsuz Premier Lig icin. Bizim liglere ideal ama.

Yönetimi tekrar tebrik ediyorum. Hazırlayacağım "transfer nasıl yapılır?" adlı kitapta, anti-tez olarak bu yönetimi göstermeyi planlıyorum.

Bu arada eve 10 dakika önce adım attım ve güzel bir sürpriz oldu. Helal yönetim.

Ben de Küstahlığın sınırları diye bir kitap yazsam ve ana karakteri de sen yapsam on numara olur. Sen gerçek misin Serhat ya :)

Serhat stoch hakkındaki düşüncelerin neler.

Serhat'i Stoch chatine bekleriz, hincini ordan cikarabilir. :o

Hani derler yaa, umutlarıyla oynamak diye, bu tarz elemanlar sanki olay diplerinde oluyormuş gibi milleti gazlyorlar, sırf internet aleminde yer edinebilmek için. Gerçek hayatta sivilceli bir çocuk bile olabilir o 38 yaşındaki abin.

4-4-2 dergisinin editörü o abim.Akşam gazetesindede haberleri çıkıyor.Forumdan bile birçok arkadaşla görüşür bilgi verir elinden geldiğince..

Yönetimi tekrar tebrik ediyorum. Hazırlayacağım "transfer nasıl yapılır?" adlı kitapta, anti-tez olarak bu yönetimi göstermeyi planlıyorum.

Bu arada eve 10 dakika önce adım attım ve güzel bir sürpriz oldu. Helal yönetim.

Serhat senin yatacak yerin var mıydı ya eve adım attım diyosun :D

4-4-2 dergisinin editörü o abim.Akşam gazetesindede haberleri çıkıyor.Forumdan bile birçok arkadaşla görüşür bilgi verir elinden geldiğince..

Tanımam kendisini, çoğu forumda dolu olduğu için o tiplerden, inanmıyorum o tarz adamların haberlerine. Gazetelere inanmadığım gibi. Sadece burada arkadaşlarla ortak heyecan güzel oluyor ondan yazıyorum. Haldun kendi bile alabileceğini bilmezken bu adamlar nasıl bilebilir o da ayrı bir olay..:rolleyes:

Stok kimdir arkadaş? Gio'yu alsalardı bari para veriyorken. 5 milyon €'yu çöpe atıyoruz. 5 daha verin Dembele'yi alın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt