# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

haldun abi yön saptırmıyorsa,stoch için gittiyse alır.haldun abiye güveniyoruz:D

bu stoch ne iştir arkadaşlar nasıl bi oyuncudur özellikleri neler giden kewell'ın yerini doldurabilir mi ayrıca biz her sene transfer yapıyoruz fakat gelen yıldız oyuncuların bi halt yedikleri yok yerli futbolcuları alsak daha iyi olmaz mı

ya yerliyle yabancıyla alaksı yok ön libero mevkiilerine oyuncu almadığımız için bu halde bizim takım bak şimdi stoch yetiyo hücum hattına .yedek forvet kolay iş hallolur pektemekle falan..yönetimin hücumu düşünmesine gerek kalmıyo bu kez defansa çeki düzen :animation:

bagels1.jpg

Gio da gelmesin zaten. Ama madem parayı çöpe atmaya meraklısınız Gio'yu alın. Parayı çöpe atmayacaksanız, 2-3 daha koyun üzerine ve adam gibi adam alın. Ya da hepsinden önce Jeremain Lens gibi underrated adamları kaçırmayın elinizden.

Bucaspor Bülent Uygun'u alana kadar seni almalıydı.Bu futbol bilginle bir kaç seneye kalmaz şampiyonluğa oynatırdın

Bu arada sanırım bursa'dan gol haberi var.

Koray ?

Bu transfer olayi dogru ise, Hasan sas birseyler bildigi icin konusuyormus, salladigi falan yokmus yani..

2-3 hafta önce Rijkaardin sol aciga adam istedigini söylemisti Hasan.

Ben pek inanmiyordum sol acikta Arda varken ve ön libero, stoper gibi daha önemli mevkilere transfer gerekirken, Rijkaard neden sol aciga transfer istesin diyordum.

(Hasan "futbol herseydir" de Rijkaardin sol acik, ön libero ve daha 2 mevkiye cok kaliteli transfer istedigini söylemisti, ayrica fenerin Krasic ve Psv da oynayan 24 yasindaki forvet ile ciddi ciddi ilgilendigini de söylemisti.)

Beyler 112'yi arayın acil.Serhat yine dozu kaçırmış.Altın vuruş yapmış kendine

Yanlız Reo Coker´a kimsenin hayır diyebileceğini sanmıyorum .:o

Okan iyi misin :) ?

Her dediğimi yanlış anlıyorsun bugün. Ben Reo Coker'e hayır deriz diye birşey demedim. Mesela şöyle düşün. Messi'yi çok seyretmişsindir, tutturursun Messi'de Messi diye. Diğer futbolcuları görmez neredeyse gözlerin, yeteneksiz felan dersin. Bu da o misal işte. Yoksa Reo Coker kalitesiz felan demedim veya Dembele aynı şekilde. Ama Serhat tutturmuş bu isimleri gidiyor, diğerlerine de laf atıyor anca. Sanki dünyada bir onlar kaliteli futbolcu Stoch, Gio felan b.ktan adamlar.

Stok kimdir arkadaş? Gio'yu alsalardı bari para veriyorken. 5 milyon €'yu çöpe atıyoruz. 5 daha verin Dembele'yi alın.

Ne Dembele'si yahu. AZ Dembele'yi satmaya karar versin bak bakalım bize bırakıyorlarmı Dembele'yi.

Biraz mantıklı yorum yahu. Biraz.

Bu transfer olayi dogru ise, Hasan sas birseyler bildigi icin konusuyormus, salladigi falan yokmus yani..

2-3 hafta önce Rijkaardin sol aciga adam istedigini söylemisti Hasan.

Ben pek inanmiyordum sol acikta Arda varken ve ön libero, stoper gibi daha önemli mevkilere transfer gerekirken, Rijkaard neden sol aciga transfer istesin diyordum.

(Hasan "futbol herseydir" de Rijkaardin sol acik, ön libero ve daha 2 mevkiye cok kaliteli transfer istedigini söylemisti, ayrica fenerin Krasic ve Psv da oynayan 24 yasindaki forvet ile ciddi ciddi ilgilendigini de söylemisti.

Neill'ın geldiğini de söylemişti birkaç gün önceden.

ya yerliyle yabancıyla alaksı yok ön libero mevkiilerine oyuncu almadığımız için bu halde bizim takım bak şimdi stoch yetiyo hücum hattına .yedek forvet kolay iş hallolur pektemekle falan..yönetimin hücumu düşünmesine gerek kalmıyo bu kez defansa çeki düzen :animation:

hani takım ruhsuz diyorlar ya işte bunu önlemek için yerli futbolculara yönelmek şart bir de takıma gerçek bir lider lazın futbolcuları motive edecek zor durumlarda öne çıkacak tıpkı hakan şükür gibi

Jeremain Lens den soğudum artık ya... Şu Hollanda'nın 23 kişilik kadroya inerken gönderdiği adam değil mi bu ?

Bu konuya bugün resmen tecavüz edildi. 63 kişi okuyor zaten.

Lens dünyanın en balon futbolcusudur.Bir kere voleye kalktı diye Serhat en iyi oyuncu seçti onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt