Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.612
- 73.147
- 5.188
Cevap: # Miroslav Stoch
Haldun Baba 1 ay içinde 2-3 kişiyi kargoya koyar yollar.
Haldun Baba 1 ay içinde 2-3 kişiyi kargoya koyar yollar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet çok hızlı, açarsın bakarsın, senin izlediğin maçların 5 katını izlemişimdir Nedved oynarken, ayrıca birisinin futbol stiline mıy mıy demek bir hakaret değildir, senden öğrenmeyeceğim kimin oyun stiline nasıl hitap edeceğimi.
Futbol oynamak saygınlık mı bilemeyeceğim ama, senin lafların bana hiçbir şey ifade etmiyor çünkü önce lafa bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adam mı diye...

Artik bizimde bir Guizamiz olacak
![]()
![]()

Yalnız kupa sonrası bu adamı alamayız gibime geliyor. 20 yaşında bu yetenekte bir oyuncu yani bilemiyorum![]()

stoch milli takımı düşünüyor büyük ihtimal kupadan sonra karar verir açıklamalarında da pek gönlü olmadığı görülüyo kupadan sonra fiyatı çok artar almamız zorlaşır.
Rijkaard gibi hocanın beni istemesi süper birşey felan dedi nasıl gönlü yok ? Sen bir takıma gitmek istemiyorsan böyle açıklamalar yapar mısın ? Şahsen ben yapmam.
Rijkaard gibi hocanın beni istemesi süper birşey felan dedi nasıl gönlü yok ? Sen bir takıma gitmek istemiyorsan böyle açıklamalar yapar mısın ? Şahsen ben yapmam.
Okumak istediği gibi okumuş ondan öyle yorum yapmış
Stoch'u felan geçtim de orta sahanın ortasına şöyle çok sağlam bir adam almalıyız..Bıktım kanat adamlarından..KEita'ya ver gitsin, Arda'ya ver gitsin kanattan yaldır yaldır..Ama ortasahada şu an Sarp ve Barış ikilisinin yanına hiç bir şey oynamayan bir Elano var...Dünyanın en kısa korku filmidir benim için bu 3 ismin aynı cümlede geçmesi..
nden 31 mayıs tan sonra renkdaş .?.![]()
Stoch'u felan geçtim de orta sahanın ortasına şöyle çok sağlam bir adam almalıyız..Bıktım kanat adamlarından..KEita'ya ver gitsin, Arda'ya ver gitsin kanattan yaldır yaldır..Ama ortasahada şu an Sarp ve Barış ikilisinin yanına hiç bir şey oynamayan bir Elano var...Dünyanın en kısa korku filmidir benim için bu 3 ismin aynı cümlede geçmesi..